- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Bu, milletin başında dert olduğunu bile bile aradındı aramadındı çetelesi tutup hesap sormaya kalkanlardan hiç hazzetmiyorum ya. Velev ki arayasın, konuşasın, anlatıp deşilesin gelmedi aramadın, velev ki bilerek telefonları yanıtsız bıraktın kendine dönmek istediğin bir süreçtesin yani, bir de onu aramadındı onu aradındı diye gönül koyanlarla uğraş dur işin yoksa. Ne nazlı, anlayışsız insanlar ya; "Tamam iyiymiş işe dönmüş, selamını haberini aldım, o bana döner müsait olunca" de geç yani. Maksat yeğeninin "İyi" haberini almaksa işte almışsın kocandan, ne bu ille de arayacak o beni ısrarı? Herkesin merakını tek tek gidermek zoruna değil kimse, böyle can derdi sıradan 3947 kere aranıp konuşulup anlattırılıp durulmaz.
Bir de lafını edip kuzene kadar söylenmesi, aile grubundan laf sokma çabaları filan... Hayatında aksiyon yok, saracak yer arıyor herhalde.
Bir de lafını edip kuzene kadar söylenmesi, aile grubundan laf sokma çabaları filan... Hayatında aksiyon yok, saracak yer arıyor herhalde.