Hayır o mutsuz olsada beni ilgilendirmezki artik ama ne gerek var konusmasina kardeşimle ister istemez geçmiş geliyor aklimaYani bi soran eden olsa ben de mutluyum derim. Lafin gelisi denir o kelime. Bu kadar ekonomik krizin oldugu enflasyonun yukseldigi issizligin arttigi ulkede kimse cok cok mutlu degildir. Hayat o kadar torpil gecmiyor kimseye. Ama kendi mutlulugunu baskasinin mutsuzluguna da baglama derim. Bence asmalisin artik
Başka neyle olacak sihirli bir peri gelip mi sarıyor yaralarımızı .Elbetteki istiyorum ama hadi sarayım demeyle olmuyorki bu işler
İnşallah canım hemde çok dağıldım ya bu kadarını tahmin etmiyo olabilir çünkü belli etmiyorum yada konusunu etmem bende dedim onu şunu konusturmasaydin susmadiki dedi e bende ayip olmasin diye dinledim dedi kardeşim öyle kötü biseyde düşünmezÜzülme Humeyra,sen de inşallah çok mutlu bir yuva kurarsın,fakat ben kardeşinin yerinde olsam onu bunları anlatacak kadar konuşturmazdım.
Ne münasebet ablamı üzecek,bana içini dökecek ablama ulaşacağını bile bile,ya da sana bunları aktarmamalıydı,ben ablama kardeşime kıyamazdım ya,böyle dağılacağını kardeşin bilmiyor mu?
Teşekkür ederim canımYaa ben bi kaç defa şahit oldum, biri birşeyiyle nispet amaçlı övünüyosa, bastıra bastıra söylüyosa, o şeyin ömrü çok da uzun olmuyor, konudan bağımsız bi kaç örnek vereyim amcamlar vakti zamanında çok zenginlerdi mallarıyla övünür herkese yüksekten bakarlardı sonra bir dolandırıldılar tepetaklak oldular, bir diğer amcam 2. Evliliğini yaptığında babaannem herkese anlatırdı şöyle iyiyiz böyle mutluyuz beni nasıl el üstünde tutuyor eski gelinim bunun yanından geçemez falan ilk eşini kötülerdi sürekli(ki eski yengem çok iyi insandır pek çok konuda kimse eline su dökemez yeni gelin onun tırnağı olamaz) sonra yeni gelin etmediğini bırakmayıp bi güzel evden postaladı. Özetle eğer mutluysa ve bunu bile isteye senin canını yakmak için söylüyorsa zaten çok sürmez, Allah görüyor kullarını, ya da mutlu değildir ve canı yandığı için seninkini de yakmak istemiştir bu durumda da beter olsun zaten 2 türlü de sen içini rahat tut
Yalanini sevehim deseydin muyluymus. Liz kalk kendine gel bir silkelen sen neden karalar bagliyisn git kurslara yazil tatillere git resimler at boy boy sosyal medyalara.Herkese öncelikle hayırlı bayramlar ..
Ben bayram günü iy değilim malesefkonum şu; Benim eski sevgilim gitti bir başkasıyla evlendi çok zor zamanlar geçirdim halada öyle olanlar oldu ama yapacak birşey yok kendi hayatıma bakmak istedim istedimki benimde birisi olsun hayatımda hatta konum var yakın zamanda bilenler bilir olmuyor ne kadar istesemde bunuda geçtim istemekle olmuyor sadece.Kötü olma sebebime gelincede kardeşim başka yerde memur bayrama geldi bu eski sevgili şahsiyetiyle karşilaşmiş kardeşim aramızda olanları az çok biliyor ama eski sevgilim kardeşimin bildiğini bilmiyor neyse kardeşimle muhabbete girmiş nasılsın diye kardeşime hep tembih ederdim selam verirse al birşey diyemem ama muhabbete girme ben muhabbete girmedim abla dedi başladi anlatmaya ayni meslektenler ikiside yapabileceği birşey olursa mutlaka bana de demiş artı kendi hayatindan bahsetmiş gayet mutluymuş herşeyden falan filan .sinir olduğm şu iyi mutluysan mutlusun neden ya hiçmi vicdanin yok benim bunlari duyacağmi mutlakaki biliyor ben uzak duruyorum o neden bunu yapıyor bana anlamiyorum sanki o degil ben onu terkettim azcik merhameti keske içinde olsaydı da oda uzak dursaydi benden diyceksinizki neresi dert çok kötü hissettim ya nebileyim içim bir tuhafoldu eskiler geldi aklima neden böyle adaletsiz herşey anlamiyorum adalet anlayışım ben mutsuzum oda mutsuz olsun değil ama isterdimki beni sevmedi madem bana keşke saygi duysaydi...
Çok hoşsunuz :)Yalanini sevehim deseydin muyluymus. Liz kalk kendine gel bir silkelen sen neden karalar bagliyisn git kurslara yazil tatillere git resimler at boy boy sosyal medyalara.
Yok kardeşim kötü niyetli değil erkek zaten yani çokta detay bilmiyor çocuk aramizdaki ben bide zaten görüyorum mutluluğnu dile getirmeye ne gerek vardi veya kardeşimle muhabbet etmesi çok önemli sanki ne zaman çocuğu yakalasa muhabbet kurmya calisiyorBen kardesinin yerinde olsam soylemezdim sana mutluymus falan diye.Ne gerek bu detayi vermeye?Kardesinin maksadini cozemedim.
Elbette değmez allah beterinden saklasin ama ağir geliyor artik herşey bana . Ben ben olmaktan çıktım bu küçük çevredeYaşadıklarınızdan ziyade kendinize yaşattıklarınız için sizin adınıza gerçekten üzülüyorum. Sizi terk edip başkasıyla evlenen bir adamın hala esamesinin okunuyor olması, çevrenizin etkisiyle yaşınızdan duyduğunuz rahatsızlık falan şaşırtıcı gerçekten.
Yaşam hakkınız tek ve bir gün o da sona erecek. Değer mi bunlara? Hayat öyle güzelken eski ilişkiye, eski sevgiliye, çevreye, evlenmemeye takılarak hayatınızı ziyan ettiğinizin farkında mısınız?
Çok yazık.
Ya geneli konuşmanın işle alakali olduğu için çok önemsemedi sanırım asla kötü niyetli değilİyi de kardeşin neden bunları sana Anlatıyor
O Adam el seni düşünmesi gereken kardeşin
Ya geneli konuşmanın işle alakali olduğu için çok önemsemedi sanırım asla kötü niyetli değil
Bugün onu gördüm bana selam verdi konuştuk diyince ben de sordum ne anlattiki dedim oda anlatti hiç böyle şeyler kardeşimle konuşacağını düşünmedimTamam da selam verirse al çok konuşma vs gibi bir konuşma geçince gelip bunu anlatmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?