burda oldukça anlattım yaşadığım şeyleri. 2 yıllık iliskim karsı tarafın bunalması ve gecmisimi kabul edememesiyle biti. Aradan 20 gün gecmis. Bu sürecte hic mesaj atmadim. Sürekli bana tehdit mesajı atar gibi " yanlıs birsey yapma akıllı ol" diye mesaj atıp durdu. Sürekli uyardı. En son gece 12 de nerdesin yanına gelicem" dedi ben o gün baya ters konustum.baskasıyla olamazsın bunu sende biliyorsun falan dedi. söylemek istediklerimi degil söylemek zorunda olduklarımı söyledim. Hayatın devam etttigini artık karısmasının haddi olmadıgını nereye kadar müdahale edicegini falan söyledim tersleyerek. Üzülen ben oldum ama bunları söylemek zorundaydım. Bugün tekrar konustuk. Ben sana bittigini veya seni sildigimi söylemedim sen benim icin hala aynısın. Ben seni özledigim icin o gün yazdım ne istedigimi bilmiyorum hala dedi. Ama hayat bu belki barışırız başkasıyla olamıycagımızı biliyoruz dedi. Herneyse benim yine kizdigim su. Bitiren kendisiydi yine beni sucladi. Kafanda kurmalarınla iliskimizi mahvettin diye. Sanki ben bitirmisim gibi. Ona özellikle dedim ki gelecek göremiyosun ve ne istediğini bilmiyorsun o halde biriyle konustugunu göster veya birsey yap ki icimde bitsin. Direk konuyu degistiriyor ne biliyormusum geleceginde görmedigimi. Yahu 20 gün önce kendisi dedi " gelecek göremiyorum devam etmek istemiyorum" diye. Sen bitirdin dedikce ben mutlumuyum diyor. Dedim ki Bizi kurtarması gerekende, mahvetmesi gerekende sensin ki bu ikiside bi yere kadar. Ama birsey yap dedim. Olucagı varsa olur zaten sakin kafayla oturup konusalım dedi bende bugün değil ama başka zaman dedim. Simdi size sormak istedigim su. Ben gercekten 20 gündür cok üzüldüm ve gercekten ne yapmam gerektigini bilmiyorum . Cok seviyorum ama bi kere üzdü sonucta. Ya yine olursa diyorum ama bi taraftan da niye kopamıyoruz u düsünüp direk yelkenler suya iniyor. Kendime cok kızıyorum ama kalbe söz dünletmek ne mümkün. Ne yapmalıyım..