Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum

benekkekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
74
14
31
burda oldukça anlattım yaşadığım şeyleri. 2 yıllık iliskim karsı tarafın bunalması ve gecmisimi kabul edememesiyle biti. Aradan 20 gün gecmis. Bu sürecte hic mesaj atmadim. Sürekli bana tehdit mesajı atar gibi " yanlıs birsey yapma akıllı ol" diye mesaj atıp durdu. Sürekli uyardı. En son gece 12 de nerdesin yanına gelicem" dedi ben o gün baya ters konustum.baskasıyla olamazsın bunu sende biliyorsun falan dedi. söylemek istediklerimi degil söylemek zorunda olduklarımı söyledim. Hayatın devam etttigini artık karısmasının haddi olmadıgını nereye kadar müdahale edicegini falan söyledim tersleyerek. Üzülen ben oldum ama bunları söylemek zorundaydım. Bugün tekrar konustuk. Ben sana bittigini veya seni sildigimi söylemedim sen benim icin hala aynısın. Ben seni özledigim icin o gün yazdım ne istedigimi bilmiyorum hala dedi. Ama hayat bu belki barışırız başkasıyla olamıycagımızı biliyoruz dedi. Herneyse benim yine kizdigim su. Bitiren kendisiydi yine beni sucladi. Kafanda kurmalarınla iliskimizi mahvettin diye. Sanki ben bitirmisim gibi. Ona özellikle dedim ki gelecek göremiyosun ve ne istediğini bilmiyorsun o halde biriyle konustugunu göster veya birsey yap ki icimde bitsin. Direk konuyu degistiriyor ne biliyormusum geleceginde görmedigimi. Yahu 20 gün önce kendisi dedi " gelecek göremiyorum devam etmek istemiyorum" diye. Sen bitirdin dedikce ben mutlumuyum diyor. Dedim ki Bizi kurtarması gerekende, mahvetmesi gerekende sensin ki bu ikiside bi yere kadar. Ama birsey yap dedim. Olucagı varsa olur zaten sakin kafayla oturup konusalım dedi bende bugün değil ama başka zaman dedim. Simdi size sormak istedigim su. Ben gercekten 20 gündür cok üzüldüm ve gercekten ne yapmam gerektigini bilmiyorum . Cok seviyorum ama bi kere üzdü sonucta. Ya yine olursa diyorum ama bi taraftan da niye kopamıyoruz u düsünüp direk yelkenler suya iniyor. Kendime cok kızıyorum ama kalbe söz dünletmek ne mümkün. Ne yapmalıyım..

Gecmisimi kabul etmedi derken?
Neye takildi bu kadr?
Ne icin ayrildi?

Lisede lakabı 404 nuri miymiş?
Yav bak. Ben de şunu anlamıyorum. Gayet düzgün yazan, aklı başında bi kızsın. Bu kafadaki adamları en başından nerden buluyonuz ve nasıl kendinizi şu tipteki insanlara layık görüyonuz, cidden anlam veremiyorum.
Yani, senin kendin gibi, aklı kafası yerinde, normal insanlarla takılman lazım. Bu köylü kurnazı yan cebimci adama neden hala senle konuşma fırsatı veriyosun?
Seveyim öyle sevgiyi. Sttiret alla aşkına ya.

Lisede lakabı 404 nuri miymiş?
Yav bak. Ben de şunu anlamıyorum. Gayet düzgün yazan, aklı başında bi kızsın. Bu kafadaki adamları en başından nerden buluyonuz ve nasıl kendinizi şu tipteki insanlara layık görüyonuz, cidden anlam veremiyorum.
Ablacım, senin kendin gibi, aklı kafası yerinde, olgun, gururlu insanlarla takılman lazım. Bu köylü kurnazı yan cebimci adama neden hala senle konuşma fırsatı veriyosun?
Seveyim öyle sevgiyi. Sttiret alla aşkına ya.
Ya hahahah bende aynısını söylemistim " beraber olamayız istemem yan cebimde dursun öyle bi dünya yok "diye . Beraber olamiycagimizi nerden biliyorsun dedi. Yani yazıyı yazarken banada sacma geliyor ama iste secemiyorsun ki kimi sevicegini. İgrenc bi 20 gün gecirdim ama 2 güzel gelecek vaadli söze tavım. O kadar aptalım suan.

burda oldukça anlattım yaşadığım şeyleri. 2 yıllık iliskim karsı tarafın bunalması ve gecmisimi kabul edememesiyle biti. Aradan 20 gün gecmis. Bu sürecte hic mesaj atmadim. Sürekli bana tehdit mesajı atar gibi " yanlıs birsey yapma akıllı ol" diye mesaj atıp durdu. Sürekli uyardı. En son gece 12 de nerdesin yanına gelicem" dedi ben o gün baya ters konustum.baskasıyla olamazsın bunu sende biliyorsun falan dedi. söylemek istediklerimi degil söylemek zorunda olduklarımı söyledim. Hayatın devam etttigini artık karısmasının haddi olmadıgını nereye kadar müdahale edicegini falan söyledim tersleyerek. Üzülen ben oldum ama bunları söylemek zorundaydım. Bugün tekrar konustuk. Ben sana bittigini veya seni sildigimi söylemedim sen benim icin hala aynısın. Ben seni özledigim icin o gün yazdım ne istedigimi bilmiyorum hala dedi. Ama hayat bu belki barışırız başkasıyla olamıycagımızı biliyoruz dedi. Herneyse benim yine kizdigim su. Bitiren kendisiydi yine beni sucladi. Kafanda kurmalarınla iliskimizi mahvettin diye. Sanki ben bitirmisim gibi. Ona özellikle dedim ki gelecek göremiyosun ve ne istediğini bilmiyorsun o halde biriyle konustugunu göster veya birsey yap ki icimde bitsin. Direk konuyu degistiriyor ne biliyormusum geleceginde görmedigimi. Yahu 20 gün önce kendisi dedi " gelecek göremiyorum devam etmek istemiyorum" diye. Sen bitirdin dedikce ben mutlumuyum diyor. Dedim ki Bizi kurtarması gerekende, mahvetmesi gerekende sensin ki bu ikiside bi yere kadar. Ama birsey yap dedim. Olucagı varsa olur zaten sakin kafayla oturup konusalım dedi bende bugün değil ama başka zaman dedim. Simdi size sormak istedigim su. Ben gercekten 20 gündür cok üzüldüm ve gercekten ne yapmam gerektigini bilmiyorum . Cok seviyorum ama bi kere üzdü sonucta. Ya yine olursa diyorum ama bi taraftan da niye kopamıyoruz u düsünüp direk yelkenler suya iniyor. Kendime cok kızıyorum ama kalbe söz dünletmek ne mümkün. Ne yapmalıyım..

tabi ki böyle uzaktan yorum yapmak çok zor, ilk konunuzu da yarım yamalak hatırlıyorum
ama şunu yazmak istedim:
yıllarca kafasında "geçmişte biriyle beraber olmamış bir kız"la evleneceğini kuran bir adamın
geçmişinde başka biriyle beraber olmuş bir kıza aşık olduğunu
o adamın, o kızı, aynen sizin başınıza geldiği gibi terkettiğini
4-5 ay hiç kimseyle olmadığını, olamadığını
4-5 ay sonra yine o kızın etrafında gezinmeye başladığını
sonunda ona geri dönmek için özür dilediğini
bu durumu aynen böyle kabullendiğini, bir daha konusunu açmadığını
birebir gözlerimle gördüm
o adam benim kuzenim
18 yıllık evli
ve çok mutlu
şu anda karısını el üzerinde tutuyor, karısı da onu

her ilişki aynı olmaz tabi ki
ama genelde hep olumsuz örnekler veriliyor, ben de yeri gelmişken olumlu bir tane vereyim dedimHoppa

Bi kere oturun adam akilli konusun madem eger cok icinzde kalcksa ilisknizi artilariyla eksileriyle..ne yapablirnsiz ya da bi seyler yapablir msnz mesela bu ilski icn gbisinden hakknzda hayrlisi olsun kismetnzde varsa bi seklde karsnza cikar zaten.. su da var bazen cok sevsnzde gitmenz gerekir cunki elinzden geleni yapmssnzdr ve karsnzdaki sze baska.bi care birakmamistr bunu da yapablcgni bilmelisin ve yeri gelnce gosyermelsn..sevgiler

tabi ki böyle uzaktan yorum yapmak çok zor, ilk konunuzu da yarım yamalak hatırlıyorum
ama şunu yazmak istedim:
yıllarca kafasında "geçmişte biriyle beraber olmamış bir kız"la evleneceğini kuran bir adamın
o adam benim kuzenim
18 yıllık evli
ve çok mutlu

ama genelde hep olumsuz örnekler veriliyor, ben de yeri gelmişken olumlu bir tane vereyim dedimHoppa

Yani zaten bir kadının gecmisini kiskaniyorsan gelecegini de kıskanırsın sonucta önceden dokunulmus olması ne kadar koyuyorsa, yeniden dokunulcak olması da o kadar koyar. Ama yinede hazmedicegini pek zannetmiyorum. Ve cok imrendim. Allah ayırmasın. Sizce görüsürsek neler demeliyim?

Valla bu hikaye nedense bana hiç yabancı gelmedi ve beni korkuttu. Sonu yok gibi. İşte bu yüzden kimse dürüst olamıyor. Dürüstlükten kaybedilen nokta da bu oluyor. Neden bir kız bişey yaşadığında sonu olmuyor? Olmayacaksa niye gelip konuşuyor, bitirsin ilişkiyi, konuşmasın. Hem biliyor hem de ilişkiye devam ediyor. Eğer iş ciddiye gitmiyorsa barışma bence. Kalbe söz geçmiyor biliyorum ama sonu olmayan ilişkinin de faydası yok yani sana. Düşünsene durmadan başına kakacak bu durumu. Belki de seni kullanmak isteyecek sonra bırakacak gidip başkasıyla evlenecek seni sevse bile. Yine seversin bir başkasını, yine olur başkası. Ama bazı erkekler böyle şeyleri kabul etmiyor. Bu kadar dürüst olma. MAksat dürüstlük olsa da bazen çok zararlı olup sonradan can sıkabiliyor.

Bi kere oturun adam akilli konusun madem eger cok icinzde kalcksa ilisknizi artilariyla eksileriyle..ne yapablirnsiz ya da bi seyler yapablir msnz mesela bu ilski icn gbisinden hakknzda hayrlisi olsun kismetnzde varsa bi seklde karsnza cikar zaten.. su da var bazen cok sevsnzde gitmenz gerekir cunki elinzden geleni yapmssnzdr ve karsnzdaki sze baska.bi care birakmamistr bunu da yapablcgni bilmelisin ve yeri gelnce gosyermelsn..sevgiler

Yani zaten bir kadının gecmisini kiskaniyorsan gelecegini de kıskanırsın sonucta önceden dokunulmus olması ne kadar koyuyorsa, yeniden dokunulcak olması da o kadar koyar. Ama yinede hazmedicegini pek zannetmiyorum. Ve cok imrendim. Allah ayırmasın. Sizce görüsürsek neler demeliyim?

ilişkinizde başka sorunlar var mıydı yok muydu bilmeden bu sorunuzu yanıtlamak çok zor
fakat genel anlamda G greenerik 'in yazdıklarına katılıyorum
eğer o gelir, görüşmekte ısrar ederse
1 kere oturup konuşun derim
ama herşeyiyle, aklınızdaki tüm sorularla, sorunlarla
yani şunu söyleyin bunu söyleyin diyemem, aklınızdaki herşeyi söyleyin, cevabını bilmek istediğiniz herşeyi sorun
barışmak için susmayın, yutmayın
o konuşmaya göre, aldığınız cevaplara göre karar verin
barışmak isterseniz de bir daha aynı konuların açılmayacağının sözünü alın derim (tutar tutmaz o ayrı)

yalnız, olur da aynı sebeplerle sorun yaşarsanız
bence düzelmez, o anda bitirmek lazım...

benim kuzenim
önce o konuyu kendi içinde kapattı ve sonra kız arkadaşına geri döndü
bir daha da lafını etmedi
onlarınki o yüzden yürüdü

erkek arkadaşınız bu sorunu, kendi içinde halledemediyse işiniz zor çünkü bu sizin yapabileceğiniz birşey değil
ona bunu da söyleyin bence, önce kendi içinde hallet, ben ne yapsam geçmişi değiştiremem, seni de değiştiremem, kabul ettiremem, bunu sen kendi içinde çözmelisin ve kabullenmelisin deyin.
sizi hırpalamasına da müsade etmeyin...

ilişkinizde başka sorunlar var mıydı yok muydu bilmeden bu sorunuzu yanıtlamak çok zor
fakat genel anlamda G greenerik 'in yazdıklarına katılıyorum
eğer o gelir, görüşmekte ısrar ederse
1 kere oturup konuşun derim
ama herşeyiyle, aklınızdaki tüm sorularla, sorunlarla
yani şunu söyleyin bunu söyleyin diyemem, aklınızdaki herşeyi söyleyin, cevabını bilmek istediğiniz herşeyi sorun
barışmak için susmayın, yutmayın
o konuşmaya göre, aldığınız cevaplara göre karar verin
barışmak isterseniz de bir daha aynı konuların açılmayacağının sözünü alın derim (tutar tutmaz o ayrı)

yalnız, olur da aynı sebeplerle sorun yaşarsanız
bence düzelmez, o anda bitirmek lazım...

benim kuzenim
önce o konuyu kendi içinde kapattı ve sonra kız arkadaşına geri döndü
bir daha da lafını etmedi
onlarınki o yüzden yürüdü

erkek arkadaşınız bu sorunu, kendi içinde halledemediyse işiniz zor çünkü bu sizin yapabileceğiniz birşey değil
ona bunu da söyleyin bence, önce kendi içinde hallet, ben ne yapsam geçmişi değiştiremem, seni de değiştiremem, kabul ettiremem, bunu sen kendi içinde çözmelisin ve kabullenmelisin deyin.
sizi hırpalamasına da müsade etmeyin...
Aynen öyle yapıcam cünkü sürekli üzülen ben oldum. 20 günde direk 5 kilo vermisim o kadar hayata küstüm. Yaptıgım yanlıs biliyorum ama garip yani. İnsallah ya ya tam düzelir ya da tam biter. Cok sagolun

Aynen öyle yapıcam cünkü sürekli üzülen ben oldum. 20 günde direk 5 kilo vermisim o kadar hayata küstüm. Yaptıgım yanlıs biliyorum ama garip yani. İnsallah ya ya tam düzelir ya da tam biter. Cok sagolun

senin için hayırlısı ne ise o olsun, su yolunu bulur bir şekilde Hoppa

Benim anladığım kadarıyla senin erkek arkadaşın ne istediğini bilmeyen, tutarsız davranışlar sergileyen biri.
Ve bu adamın senin geçmişini tekrar sorun etme, yüzüne vurma ihtimalinin çok yüksek olduğuna inanıyorum.
Bilmiyorum neden ama, böyle hissediyorum.
Belki de en yakınımda böyle birilerinin olmasından dolayıdır.

Evlendiğinde yüzüne vurursa daha çok canın yanar. Diğer konunda söylemiştim, yine söylüyorum.
Kanma bu ''ben mutlu muyum sanki! ben de üzgünüm. belki barışırız, başkalarıyla yapamayız'' ayaklarına.

Karşına daha iyisi çıkar, kendini ona mecbur hissetme lütfen. Sonra çok pişman olursun diye söylüyorum bunları.

ama şunu yazmak istedim:
o adam benim kuzenim
18 yıllık evli
ve çok mutlu

Ne iyi ettiniz vallahi, içimiz şişti yahu. :KK66:

Net olarak gelecekse herşeyi kafasında oturtup öyle gelsin. Bu şekilde tehdit mesajları atarak, ne biliyorsun diyerek, hala sürüncemede bırakar olmaz.

Açık açık konuş, kendi şartlarını öne sür, kabul ediyorsa ne ala, yok hala uzatıyorsa o halde net tavrını göster ve birlikte olamayacağınızı söyle.

Net olarak gelecekse herşeyi kafasında oturtup öyle gelsin. Bu şekilde tehdit mesajları atarak, ne biliyorsun diyerek, hala sürüncemede bırakar olmaz.

Açık açık konuş, kendi şartlarını öne sür, kabul ediyorsa ne ala, yok hala uzatıyorsa o halde net tavrını göster ve birlikte olamayacağınızı söyle.
mecbur öyle yapıcam. Cantada keklik diye düsünüyor cünkü artık..

mecbur öyle yapıcam. Cantada keklik diye düsünüyor cünkü artık..
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bu kız nasılsa beni seviyor cepte, benden vazgeçemez diye düşünüyor o yüzden bu belirsizlik oyununu oynuyor zaten. Onsuz hayatına devam ettiğini ve onsuz mutlu olacağını ona göster. Sadece söylemek yetmez çünkü, icraate dökmek gerek.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bu kız nasılsa beni seviyor cepte, benden vazgeçemez diye düşünüyor o yüzden bu belirsizlik oyununu oynuyor zaten. Onsuz hayatına devam ettiğini ve onsuz mutlu olacağını ona göster. Sadece söylemek yetmez çünkü, icraate dökmek gerek.
Zaten bitti dedikten sonra hayatıma devam ettigim icin kızgın..

X