- Emoji Skoru
- 374
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Boşver herkesi :) Sadece ve şık ol. Kumaş pantolon üzerine şifon bir bluz birde topuklu giy git. Şıklığını yüzde güzel bir makyajla tamamlarsın.Merhabalarrr.. amcamin kızının sözü varmış evde ama basit bir şey değil kizlar herkes abiye mabiye giyecek öyle olacakmış. Kuzenimle çok sıkı fiki değilim ama mecbur giyinecegiz tesetturluyum şu an kıyafet alacak durumumuzda yok basit ama şık ne giyebilirim ki abiye filan giyemem evin içinde alamamda zaten hep elbise filan var abiye filan var internetten bakıyorum da ne yapayım sizce
Boşver herkesi :) Sadece ve şık ol. Kumaş pantolon üzerine şifon bir bluz birde topuklu giy git. Şıklığını yüzde güzel bir makyajla tamamlarsın.
Evde yapılacak sözde balık etek ya da prenses abiye giymek zaten görgüsüzlük bence. Hafif parıltısı olan kumaşı İpek gibi günlük koton olmayan bir elbise yeter diye düşünüyorum
Lcw'ye gidin uygun fiyatlı kumaş pantolonlar oluyor.Fikir güzel ama parçaları ucuza bulabilir miyim acaba o sıkıntı ailenin diğer uyelerine de alışveriş yapılacak malumayy doğru düzgün ayakkabım bile yok
Lcw'ye gidin uygun fiyatlı kumaş pantolonlar oluyor.
Çok güzel uygun siteler var. Anneme sipariş veriyoruz. Gayet uygun fiyara çok hoş şeyler alıyor. Kombine şık takımlar var onlara bakın, uygun tesettür sitelerde.
Valla sen bilirsin canım kafana göre ama anneme çok şık şeyler getirdik, kaç kişi sordu. Bulursun inşaALLAH.Bakıyorum şimdi ama güzel gelir mi gelmez mi bir de ben denemeyince bir şey alamiyorum çok çirkin oluyor onun için dışarda bakiyim diyorum. Takım kombinlere dışarda baktım alt üst takım aynı renk değil mi ? Onlar biraz sanki basit gibi geldi yani basitinde basiti zaten uygun bir şey arıyorum ama
Valla sen bilirsin canım kafana göre ama anneme çok şık şeyler getirdik, kaç kişi sordu. Bulursun inşaALLAH.