Ne giyeceğim ????

alcay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
10
3
86
Haftaya bir otelin kışa merhaba partisi var ne giyinebilirim acaba?Lütfen fikir

triko elbiseler çok hoşuma gidiyor. altına da butiler. tabi fiziğin uygunsa

Kışa merhaba, yeni yıla merhaba tarzındaysa sıcak bir kırmızı elbise ideal bence.

Açığım ama tarz bir şeyler olsun istiyorum

Açığım ama tarz bir şeyler olsun istiyorum
Yeni yıla uygun bordomsu koyu kırmızı bir elbise giyebilirsin Saçlarını düzleştirme derim hafif dalgalı olabilir YouTube de güzellik ve birce çok harika bi model paylaşmıştı onu dene derim gene.beyaz tenliysen eğer çok koyu tonlarda makyaj yapma derim..kırmızı beyaz tende daha bi cap canlı duruyor çünkü gözleere gölge geç gözlere yoğunluk ver derim güzelde mat bir bordo kırmızı ruj ohh miss

timthumb.php

Tarz olsun diyorsan kardam kadın kostümü tam sana gore :)
Saka saka :)
Mavi-kirmizi tonlar bence guzel gider.
Birde topuklu tamamdirm zarif ol bence.

siyah kırmızı demiş arkadşalar ama konukların yarısından fazlası siyah v kırmızı giyecek zaten.

canım kırmızı elbise her yerde gidiliyor adı üzerinde bu parti nem beyaz bir şifon elbise giy uçuş uçuş olsun saçlarına kar tanesi gibi güzel bir aksesuar bil beyaz kırk mükemmel bence

Aklıma direk Şu elbise geldi kırmızı vazgeçilmez kırmızı:deli::deli::deli:

Eklentiler

• Screenshot_20161209-122928.webp
    Screenshot_20161209-122928.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 115
bence de beyaz giyilebilir. triko elbisede ısrar ediyorum. litfin:)) bir de güzel bir takı. büyük yeşil küpeler veya kocaman bir kolye.

nasıl birisiniz yaşınız kilonuz boyunuz giyebileceğiniz yada giyemeyeceğiniz çok fark eder

elbise üstüne deri mont istiyorum şöyle güçlü bir duruş.Kafayı deri monta mı taktım ne ??? :))))

Back
X