Ne giyeceğim ????

vallahi bu elbiseyi ben giysem elbiseye şaka yapmış gibi oluruz canım :) iddialının iddialısı olmuş ama çok sağol tabi

vallahi bu elbiseyi ben giysem elbiseye şaka yapmış gibi oluruz canım :) iddialının iddialısı olmuş ama çok sağol tabi
nasıl bir vucut tipine sahipsin elme mı armut mu kum saati mi vs :)))

elbise üstüne deri mont istiyorum şöyle güçlü bir duruş.Kafayı deri monta mı taktım ne ??? :))))
parti kapalı mekandadır heralde?
kapalı mekanda montla duramayacağınıza göre bence deri mont fikrini değiştirin

yaşınız kaç bu arada
bi de kilonuz nasıl
vücut tipiniz??

uzun zamandır dışarı çıkmadığım için pek bi heveslendim partiyi duyunca :)
araştırıyorum sizin için ;)

yaşınız kaç bu arada
bi de kilonuz nasıl
vücut tipiniz??

uzun zamandır dışarı çıkmadığım için pek bi heveslendim partiyi duyunca :)
araştırıyorum sizin için :KK66:
12976148_1722023054679116_804852815_n.jpg

armut biri üst ince alt kalın olduğu için bu tarz model değişebilir

1.jpg

elma vücutlu biri üstü geniş altı dar olduğu için daha üstü dar göğüs altından pilili tercih ederse daha şık bir görüntü elde edebilir elmaysanız asla boğazlı tercih etmeyin

kum saati istediğini tercih edebilir sınırsız özgürlük:)

Daha ziyade böyle bir şey iddialı ama iddiasız deri montu da hem mont hem de konsept gibi kullanmak.
180A3575.webp

neden monta kafayı taktım çünkü konsept yılbaşı sokağı ama elbise de süpermiş bu arada çook beğendim

bence elbıse ustune pelus kurk tarzı seyler daha guzel duruo ben boyle bişey tercıh ederdım hava da soguk zaten

Eklentiler

• kuk.webp
    kuk.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 80
Ben abiye gibi elbiselerle deri montu yakistrmiorm ama bu şekilde çok daha iyi ben olsam böyle giderdm

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 63
siyah kırmızı kombini çok klasik olmaz mı o gece eminim çoğu kadın öyle giyinip gelecek.

başka renkler tercih edin bence.

Back
X