Ne giyicemmm :/

brcdndr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
139
10
118
İstanbul
Kızlar ya çok arada kaldım yarın ilk adımlar atılcak sevgilimin ailesıyle benım ailem tanısıcak bıze gelıcekler ama bven ne gıyıcem çok kararsızım elbısemı gomlek pantolon mu ? birde topuklu ayakkabı gıy diyorlar giyiliyormu giyen bılen varmı ne giymelıyım yardım edınnn....:(

Kızlar ya çok arada kaldım yarın ilk adımlar atılcak sevgilimin ailesıyle benım ailem tanısıcak bıze gelıcekler ama bven ne gıyıcem çok kararsızım elbısemı gomlek pantolon mu ? birde topuklu ayakkabı gıy diyorlar giyiliyormu giyen bılen varmı ne giymelıyım yardım edınnn....:(

güzel sade bi elbise çok aşırıya kaçmamak şartıla bi topuklu ayakkabı yeter bence çok abartmaki sözde falan giyceğin kıyafette zorlanırsın sonra şimdiden hayırlı olsunn:16:

saol cnm tesekkur ederım bembe sade düz bir elbısem var bende onu dusundum aama ayakkabıda kararsız kaldım tanısmada gyılırmıı hıc o konuda bılgım yok o yuzden sizlere soraryım dedim.. :)

hayırlısı olsunn ...

arkadasında dedıgı gıbı sade ama şık bir elbise olabilir :54:

bunlardan hangısı sızce ? $IMG-20130906-00934-tile.webp

3 ya da 4 numara ama düz sade bi elbise de hoş olur, topuklu ayakkabı da fazla olmamak kaydıyla güzel olur, saçlara bi fön hafif makyaj :12::130:

saolun tesekkur ederım sacımıda at kuyrugu yapıcam cay tabak vs. verırken bana engel olmasın dıye uzun baya cunku :)

bence bu tarz zamanlarda elbise yada etek daha şık duruyo diye düşünüyorum varsa siyah bi elbise tercih edebilirsin...

4 numara çok hoş rengide bluzun güzel ne de olsa tanışma olcak bence rahat hareket edersin hem hayırlı olsunnn :16:

kaç yaşındasınız? yaşınıza göre babet ya da güzel bir topuklu ayakkabı. ama lütfen bu kısa ve kalın topuklardan giymeyin bacakları biraz kötü gösteriyor. sade şık bir elbise, abartısız takı ve abartısız bir saç (fön ya da hafif dalga olabilir), ve çok az makyaj. göz kalemi, rimel, ruj kafi.

Back
X