Ne giyinmemi önerirsiniz?

Sade_Bilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
297
852
33
Merhaba arkadaslar,

Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir 🥰

Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
Kendime ceket panzolo almistim yesil
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.

Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?

dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.

Önerilerinize a igim :)

Izmirde bakabilecegim yerleri önerirseniz sevinirim.

Kaynana inat düşman başına siyah elbisesi. İşte elbisen buuuu :KK49:

Eklentiler

• 6BECBC1B-3FB2-4FFD-9888-D94DB4EF9793.webp
    6BECBC1B-3FB2-4FFD-9888-D94DB4EF9793.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba arkadaslar,

Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir 🥰

Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.

Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?

dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.

Kaynananıza "Nasıl giyinmem gerektiğini ben çok iyi biliyorum. Şıklık göreceli bir kavramdır. Giyinme tarzımı eleştirmek kimsenin hakkı değil" diyemediniz mi ? Biraz daha şık olmanızı istemesi ne alaka hiç anlam veremedim. Kaç yaşında insansınız şık olup olmadığınıza karar verecek olan kaynananız değil sizin seçimleriniz bence

Anvelop elbise konusuna katılıyorum. Bence de balık etli insanlarda muhteşem duran bir model. Altına zarif bir ayakkabı ile çok güzel olacaktır. Güzel bir mor falan da seçebilirsiniz renk olarak böyle tok, koyu morlar da güzel oluyor bu elbiselere.

Bu arada kv konusuna takılan arkadaşlar olmuş, benim kayinvalide de konu sahibininki gibi yapmıştı. Ben bir düğüne normal gömlekle etek gidecektim ve uyarısı üzerine mini siyah bir elbise giyip, biraz daha süslenip gittim. Mekana bir girdik aman aman modeller geçidi gibi. Gömlekle etek giyip gitsem kendimi cidden kötü hissedermişim. Kayinvalidem sağolsun kurtarmıştı o akşam beni. Belki konu sahibinin kv de o amaçla demiştir.

Merhaba arkadaslar,

Nikahımda bir elbise giymiştim beni inanılmaz zayıf göstermişti ve fiyatı da çok uygundu. Eğer yasak değilse link atabilirim hemen her rengi vardı. Kumaşı da çok kaliteliydi. Ben bir forum kurallarına bakayım :) ya da özelden atarım size

Önerileriniz icin tesekkür ederim.

Izmirde karsiyakada o zaman normal siyah abiye elbise ve stilletto ile halrtmem gerekecek.
Ince siyah corap ve saclarimi kivircik yapip
Smokey eye yapio. Bordo ruj ve oje ile halolur sanirim.

Ben cok sade fazla makyaji sevmeyen biriyim. Kayinvalidem ondn öyle dedi art niyeti yoktur diye düsünüyorum.

Ama bakalim.elbise bulabilecekmiyim.

Cevaplariniz ucin cok tesekkür ederim.

Boyunuz kısaysa enine çizgili ve çok desenli kıyafetlerden kaçının. Ha bir de stiletto o takıma uygun olur. Bilekten bağlı ayakkabılar bütünlüğü kestiği için olduğunuzdan kısa gorunursunuz. Ben olsam düz renk bir elbise giyip çılgın bir stilettoyla patlatirdim. Kusur olarak gördüğünüz hangi bölgeniz varsa orayı detaylandirmayin. İkili koltuk gibi kalçaları olan kadının desenli şatafatlı etek falan giymesi olduğundan kilolu gözükmesine sebep olur. Beliniz inceyse belden oturtmalı bir elbise tercih edebilirsiniz.

Back
X