Ne giyinmemi önerirsiniz?

Sade_Bilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
297
852
33
Merhaba arkadaslar,

Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir 🥰

Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
Kendime ceket panzolo almistim yesil
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.

Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?

dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.

Önerilerinize a igim :)

Izmirde bakabilecegim yerleri önerirseniz sevinirim.

Bende beğendim. Acaba kaliteli midir bunlar ? Markayı bilmediğimden soruyorum lazım olursa fikrim olsun . Hiç stilettom yok ,onu farkettim 🤷

Bilemedim kız, rengi örnek vermek için seçtim ama kalitesi nasıldır bilemem yorumlarına bakmak gerek. Stiletto kötü kaliteyse ayağın münasip yerlerine koyuyor maalesef

Konu sahibesi siyah giyicem dersen de dümdüz bir şey seçme bence, hareketli olsun. Ben bunu beğenmişim mesela püskülleri bu elbiseyi düz siyah olmaktan çıkarmış bammmbaşka bir boyuta taşımış:

sıze buradan kıyafet orneklerı ve lınkı mı bırakalım yanı
ıyıde zevkınızı ten rengınızı proporsıyonunuzu bılmıyoruz kı
ben elbıse ve stıletto gıymenızı tavsıye ederım ama yuz seklınız ne boyun olcunuz ne sac toplu mu olmalı acık mı sıfır yaka mı olmalı v yakamı onu nasıl soyleyeyım sızı gormeden ?

sıze buradan kıyafet orneklerı ve lınkı mı bırakalım yanı
ıyıde zevkınızı ten rengınızı proporsıyonunuzu bılmıyoruz kı
ben elbıse ve stıletto gıymenızı tavsıye ederım ama yuz seklınız ne boyun olcunuz ne sac toplu mu olmalı acık mı sıfır yaka mı olmalı v yakamı onu nasıl soyleyeyım sızı gormeden ?

Bu mesaj foto ata gelir korkarım👍🙈

40-42 beden kilolu bir beden değil bence, gayet sağlıklı bir kadın bedeni. Yalnız kayınvalidem bana biraz şık giyin dese eşofmanla giderdim ama o benim kendi uyuzluğum tabii. Siyah bir elbise giy git bence. Siyah her zaman iyidir.
Yaaaa,cidden mi?Ben de 40 ve 42 beden aralığında geziniyorum.Ama benim boyum 1.70 olduğu için kendimi dev gibi hissediyorum bazen🙂.Kayınvalide konusundaki görüşürüz ve siyah elbise önerinize de katılıyorum ayrıca.Siyah her zaman iyidir.

Yaaaa,cidden mi?Ben de 40 ve 42 beden aralığında geziniyorum.Ama benim boyum 1.70 olduğu için kendimi dev gibi hissediyorum bazen🙂.Kayınvalide konusundaki görüşürüz ve siyah elbise önerinize de katılıyorum ayrıca.Siyah her zaman iyidir.

Boyunuz zaten ülke ortalamasının üstünde :) 40-42 gayet normal bence. Sağlık sorunu olmadıkça kiloyu kafama takmıyorum ben.

Merhaba arkadaslar,

Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir 🥰

Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.

Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?

dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.

40-42 beden kilolu degil ki bence. Bence ceket kilo gosteriyor, bol dokumlu ve koyu renkli seyler zayif gosterir. gerci 40 beden topuklu ile gayet zarif olur...

Keske benim kayinvalidem de şık giyin diyen biri olsaydi. Benim kına geceme kizlariyla beraber yazlık poplin kumaş elbiselerle gelmislerdi. Giyinmek özenmek çok sevdiğim şeylerdir. Bu konuda es ve ailesinden yüzüm gülmedi. :KK14: neyse icimi döktükten sonra onerilere geçebilirim.

40 42 bedenmissiniz sanirim. Belden oturtmali, çan etekli elbiseler giyebilirsiniz. Çan etekler basen ve kalcayi kapatir. Goguslerinizden memnunsaniz göğüs dekoltesi, sırttan memnunsanız sırt dekoltesi olmali. Boyunuz kisaysa mini elbise ve topuklu sizi kurtarır.
Nereyi seviyorsaniz, memnunsaniz, orayi acmali, nereden memnun degilseniz orayi kapatmalisiniz.

Ceket elbiseler olduğunuzdan daha iyi gösterecektir sizi.
Kısa boy ve hafif kilo varsa mümkünse ya kısa etek elbise kullanın ya da tek renk takımlar, v ve kare yakalar gövdenizi uzatacaktır.
Ceketinizin 1 beden büyük oluşu ve içinize dar bir ürün giymeniz sizi daha zayıf gösterir.
Bu arada kilonuzda nir şey yok, balık etli kıvamdasınız, istediğinizi giyin.
Kvdeniz halt yesin.

Boyunuz zaten ülke ortalamasının üstünde :) 40-42 gayet normal bence. Sağlık sorunu olmadıkça kiloyu kafama takmıyorum ben.
İnanın çok mutlu oldum,ben evlenmeden önce çok zayıftım.İki çocuktan sonra hatrı sayılır bir kilo aldım ve çevrem tarafından şaşkınlık ile karşılandı çoğu zaman,çok fazla önemsemiyorum aslında ama bazen depresif zamanlarım olabiliyor bu konuda😔.

İnanın çok mutlu oldum,ben evlenmeden önce çok zayıftım.İki çocuktan sonra hatrı sayılır bir kilo aldım ve çevrem tarafından şaşkınlık ile karşılandı çoğu zaman,çok fazla önemsemiyorum aslında ama bazen depresif zamanlarım olabiliyor bu konuda😔.

Depresif hissetmeniz çok normal. Öyle bir güzellik dayatması altında yaşıyoruz ki, aynaya baktığımızda kendimizi iyi ve güzel hissedersek bazı sektörler çöker.

Merhaba arkadaslar,

Bende 42 beden ve kıvrımlı hatlara sahibim. Anvelop kesim her tür elbise üzerimde muhteşem duruyor. Resmen koleksiyonum var onlardan. Hiç sekmez her zaman iltifat alır, çünkü kıvrımları belirginleştirip beli ince gösteriyor, patlıcan kolları, göbeği gizliyor vs. Googlelarken gördüm ki her anvelop aynı değilmiş. Aşağıdaki kesim benim kastettiğim

Screenshot_2021-12-21-00-06-41-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Back
X