• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Giymeli?

missblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
2.971
495
0
İstanbul
Öncelikle alakasız olan konumu buraya açtığım için kusura bakmayın malumunuz en çok burası okunuyo ve bir-iki güncük burda kalırsa ben de fikir sahibi olmuş olurum:17:

Konuya gelecek olursak bu yıl hayırlısıyla lisans eğitimim bitiyor ve önümüzde bir kep atma bi'de arkadaşlarla yenilecek bir kutlama yemeği planımız var. Ancak ben ne giysem ikisinde de bi'türlü bilemedim. Normalde etek vs.çok az giyerim oyüzden pantolon üstü şık bi'şey diye düşünmüştüm mezuniyete ama kızlar "hep pantolon giyiyoruz ogün özel olsun elbise giyelim" dediler haliyle kafam karıştı nasıl bi'şey olur diye. Yemek ise salaş bi'yerde olacak yakın arkadaşlarımızın olduğu sıcak bi'ortam ama neticede mezuniyet yemeği günlük gidilmez:9:

Kep ve yemek için neler önerirsiniz:26:

çok rahat kullanamabileceğin üstten dar altı geniş diz üstü yada biraz daha kısa olabilir yazlık bir elbise canlı renkte giyebilirsin :)

boyle bir sey ola bilir mesela:34:
2013-yaz-elbiseleri-9.jpg

bence de elbise giy.. göğüs altı lastikli oluo ondan sonrası bol gelio ya, öyle diz üstü bi elbise çok hoş olur..

Bence kep atma töreninde simsiyah dümdüz bir elbise giymelisin. Renkli giyersen cübbe ne renk bilmiyorum sırıtır yani. Altına da şık bir babet ya da topuklu sade bir ayakkabı. Zeminin ne olduğu da önemli tabi stad gibi bir yerde rahat yürüyemezsin topukluyla

Şu tarz elbiseler olabilir $2011-Dress5.webp$images.webp$siyah-duz-zara-elbise-543x1024.webp

Yemek içinde hem yaza uygun hem ortama uygun olan kumaş şifondur :1:

Şifon salaş tarzda renkli ve mini elbiseler olabilir.

Bir tane örnek göstereyim.$530871_465256256858925_1460793645_n.webp Bu benim arkadaşımın mezuniyetinde giydiği elbise. Ben çok beğeniyorum.

onun haricinde birkaç model göstereyim. $kisa-elbise-modelleri.webp$mavi-kisa-elbise-modelleri.webp$önü-kısa-arkası-uzun-kısa-elbise-modeli-550x550.webp

$Şifon-elbiseler-2013-2.webp bu kırmızı elbiseyi Altın sarısı bir yaka kolye ve dirseğe yakın büyük bilezikler moda ya onlardan takarsak mikemmel olur.
$2.webp$10200082-800x800.webp

boyle bir sey ola bilir mesela:34:
2013-yaz-elbiseleri-9.jpg

Çok güzelmiş bu ya, az buçuk kafamda şekillenmeye başladı çok teşekkür ederim:31:
Yemek içinde hem yaza uygun hem ortama uygun olan kumaş şifondur :1:

Şifon salaş tarzda renkli ve mini elbiseler olabilir.

Bir tane örnek göstereyim.Eki Görüntüle 734161 Bu benim arkadaşımın mezuniyetinde giydiği elbise. Ben çok beğeniyorum.

onun haricinde birkaç model göstereyim. Eki Görüntüle 734170 Eki Görüntüle 734171 Eki Görüntüle 734172

Eki Görüntüle 734173 bu kırmızı elbiseyi Altın sarısı bir yaka kolye ve dirseğe yakın büyük bilezikler moda ya onlardan takarsak mikemmel olur.
Eki Görüntüle 734180 Eki Görüntüle 734181

Uzunlar biraz ağır kaçabilir ama kısalar çok hoşmuş cidden hepinize çok teşekkür ederim okadar fotoğraf bulup uğraşmışsınız:16:

bence de elbise giy.. göğüs altı lastikli oluo ondan sonrası bol gelio ya, öyle diz üstü bi elbise çok hoş olur..

Di mi? Pantolondan ben de vazgeçtim:1: Yemek daha erken önce ona kıyafet halledeyim de sonra dediğiniz modelleri tek tek deniycem:31:

çok rahat kullanamabileceğin üstten dar altı geniş diz üstü yada biraz daha kısa olabilir yazlık bir elbise canlı renkte giyebilirsin :)

kep koyu renk aslında yaza uygun renkli tercih edebilirim çünkü 1 ay sonra hava daha da sıcak olacak siyah sırıtabilir:31:Çoğunluk üstten dar, alttan bollaşan kısa yazlık elbise dediğine göre fikrim bu yönde artık benim de:9:

Çok sağolun kızlar:16::16:

Öncelikle alakasız olan konumu buraya açtığım için kusura bakmayın malumunuz en çok burası okunuyo ve bir-iki güncük burda kalırsa ben de fikir sahibi olmuş olurum:17:

Konuya gelecek olursak bu yıl hayırlısıyla lisans eğitimim bitiyor ve önümüzde bir kep atma bi'de arkadaşlarla yenilecek bir kutlama yemeği planımız var. Ancak ben ne giysem ikisinde de bi'türlü bilemedim. Normalde etek vs.çok az giyerim oyüzden pantolon üstü şık bi'şey diye düşünmüştüm mezuniyete ama kızlar "hep pantolon giyiyoruz ogün özel olsun elbise giyelim" dediler haliyle kafam karıştı nasıl bi'şey olur diye. Yemek ise salaş bi'yerde olacak yakın arkadaşlarımızın olduğu sıcak bi'ortam ama neticede mezuniyet yemeği günlük gidilmez:9:

Kep ve yemek için neler önerirsiniz:26:

kep töreninde sevmesen bile etek giy bence cübbe ve pantalon pek hoş durmuyor çünkü ama elbise istemiyorsan kutlama yemeğine şifon bir tulumla katılabilirsin çok da şık olur bence
mesela şu oldukça zarif http://www.kartanesi.net/wp-content/uploads/2012/03/Şifon-Straplez-Tulum-Modeli.jpg

Son düzenleme:
kep töreninde sevmesen bile etek giy bence cübbe ve pantalon pek hoş durmuyor çünkü ama elbise istemiyorsan kutlama yemeğine şifon bir tulumla katılabilirsin çok da şık olur bence
mesela şu oldukça zarif http://www.kartanesi.net/wp-content/uploads/2012/03/Şifon-Straplez-Tulum-Modeli.jpg

Çok teşekkür ederiiim:29:Aynen ben de ikna oldum herkes pantolon kötü olur dedi hem de cidden bi'değişiklik olur, erkek arkadaşım bile hiç elbiseyle görmedi:27::9:

Back
X