ne giymem gerekiyor bilmiyorum :(

eylemsii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
333
0
46
Ankara
merhaba hanımlar hemen konuya giriyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.Yakın arkadaşımın iki hafta sonra nişanı var ve ben ne giymeliyim hala bilmiyorum nişan böyle sanırım apartmanın önünde olacakmış yani kim gelir nasıl giyinsem doğru olur kararsız kaldım bi salon vs. ya da evde olsa neyse bulurdum birşey ama sokakta olacağı için çok fazla dikkat çekmemek ve aynı zamanda şık güzel görünmek istiyorum.Pantolon giymek istemiyorum elbise olsun istiyorum ama askılı çok kısa olmamalı diye düşünüyorum normalde giyiyorum öyle fakat aile yapısı ve dışarıda olacak bi tören için doğru bulmuyorum.Bana önerebileceğiniz kombinleri bekliyorum çok yardıma ihtiyacım var :(

bence fazla kasmaya gerek yok nasılsa nışanmış.salonda falanda değilmiş normal bi etek bi gömlek tamam.havalarında tam nasıl olacağı belli değiş soğuk olursa bi ceket tamamdır

şöyle bişey olabilir apartman önündeyse bence rahat bısey giy

etek gömlek falan pek tarzım da değil hemde yaşıma uygun olmaz daha 21 yaşımdayım diye düşünüyorum ama sağol yinede önerin için

kalem etek yüksek etek tarzı bişeyler giyebilirsin etek giyecekseniz bol olmasın bence huzursuz olmayın uçuşucaktı falan diye dışarda olacağı için

bir arkadaşın da dediği gibi ; kalem etek.topuklu ayakkabı ve güzel bir bluz ile çok şık ve sade olabilirsin.

Son düzenleme:
en son kombin güzel bence bir bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
linki göremiyorum malesef. Kaç gündür akşama kadar geziyorum bi türlü bulamadım bi elbise gitmicem o olacak ya çok sinir oldum.

foto ekleyemiyorum link de görünmüyor kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyorum ama olmuyor

olsun canım en azından bi bakıp yazma gereği duydun kaç kişi bakmış ama bi fikir veren bile olmamış napalım sağlık olsun teşekkür ederim ilgin için

Back
X