kimse ev haliyle dışarı çıkmıyor ki çıkanlar varsa onlarda kendileri bilir, onlara da bakımsız deniyor kısmına takıldım ben

yani ben gayet tabii bir şekilde sokağa çıkabiliyorum. ev hali dediğin eşofman bady ise haklısın diyeceğim de o şekilde çıkıp çok güzel olan bayanlarda var. ayrıca ben makyajsız bir kot bir bady giyip kendimi çok güzel hissedebiliyorum. :44: veya mini etek asla giymiyorum. kilomdan değil bana abartı geldiğinden. bu da benim düşüncem. veya askılı giymiyorum. benden sana tavsiye nasıl giyinmek istiyorsan o şekilde olanı giy. sonradan keşke giyseydiim demezsin. ailenle çıkacağın zaman onların isteklerine kulak verebilirsin. onları direk ele bu konuda demiyorum ama bir arkadaşımızın da dediği gibi annemde bana biraz makyaj yap yüzün renklensin ne bu hasta gibi diye söylendiğini bilirim. hatta ve hatta kombinimi güzel yaptığımda dahi bunu giysen daha şık olur diye başıma üşüşür. ama sonuç şu ki. ben nasıl rahatsam en iyisi o. sende bu düşünceyle hareket et..
eşofman body giyen kadınlar da ev haliyle çıkmaz ki ama,ev hali dediğim benim yataktan kalkılan haldir.senin dediğin eşofman body giymiştir ama saçları taralı,eli yüzü bakımlıdır en azından.onda da bir bakım vardır yani.Saçları bir sağdan bir soldan çıkmış paspal paspal çıkan bir kadını kim alımlı bulur.ve güzel görünen hiçbir kadının da öyle çıktığını görmedim, demek istediğim buydu. Yoksa öyle güzel,uyumlu eşofman vs giyip bakımlı görünen var ki benim kotlu bilmem neli halimden şık duruyorlar.Hatta bir de çok spor giyinip yüzüne makyaj yapmış olanlar oluyor,sırf "kasmadan geldim eşofmanlarımla" mesajını vermek için:) alakaya maydonoz işte,o da spor bir görünüm değil ki,sadece kot yerine eşofman giymişsin o kadar..ki benim de bunu eleştirmeye hakkım yok,sadece sözü geçince konuşmak istedim.
bir de allah vergisi bende öyle bir güzellik de yok.O güzel kadınlar güzelse öyle giysin bana ne.Ben malesef bir body bir eşofmanla güzel görünmüyorum.Hem zaten ben nedense bu işi eğlence haline getirdim,hergün özene bezene bir şeyler giymekten zevk alıyorum,benim için zevkli bir uğraş gibi.Evimdeki giysilerle dışarı çıksam mesela o günün bir tadı eksik olur benim için,ev haliyle dışarı çıkmayı sıkıcı buluyorum oyüzden.Bir de okulun kampüsünde kalsam anlarım,yurttan okula giderken eşofman falan çok cazip ama ailemle evde yaşıyorum ve evle okulum arasında kızılay var,aktarmalı otobüs hattı vs,bir saat yol,eşofmanlarla çıkmaya utanırım.Mesela rus kadınları,partiye gider gibi giyinip çıkıyorlar.Biz giyince niye abes oluyor ?Ben mesela burun ameliyatı geçirdim,çok kötü bir sonucu var.Yüzüme her baktığımda moralim bozuluyor ne giysem kendimi çok çirkin hissediyorum.Ama bacaklarım çok güzel mesela,gerçekten çok düzgün.Dizimin üstünde etek giydiğimde çok güzel olduğumu düşünüyorum,birden burun takıntım gidiyor.O yüzden yüzümdeki çirkin görüntüye takılmak yerine vücudumun güzelliğiyle mutlu oluyorum,ve o zaman güzel göründüğümü düşünüyorum.Bunu neden çok görüyor insanlar anlamıyorum?Bunalıma girip ağlayıp üzülmem işine mi gelecek milletin?
Bu arada bak şöyle bir şey geçti başımdan bir kere,oyüzden benim bu bakımlı ,düzgün görünme takıntım.Zamanında görüntüme pek önem göstermezdim.Bir çocukla buluştum bizim okuldan.Bana giyim kuşamla ilgili tavsiyelerde bulundu,biraz kendine bak falan dedi.Sonra arkada oturan bir kızı bana örnek gösterdi."iyi de o kız da öyle güzel falan değil ki" dedim."Ama şuan senden güzel görünüyor,mesela onun gibi giyin,saçını şöyle yap böyle yap" falan dedi.O an o kadar incindim ki,değişmeye bakımlı olmaya karar verdim.Çünkü bir erkeğin bakımsızdansa bakımlı olanı yücelttiğini gördüm.Kendine saygısı olan kimse de aşağılanmayı kabul etmez bence.Yani o saatten sonra niye özensiz olayım ki?Öyle de incinmişken..Farkındaysanız çoğu erkek de eşinin gitgide kendine bakmayı bırakmasından şikayet eder ve dışarıdaki bakımlı kadınlara bakar mesela.Yani neden elimde imkan varken bu aşağılayıcı duruma düşeyim ki değil mi?
Eşofman giyen bile bir şekilde renk uyumu yapıyor,bir şey yapıyor.Tsihrti altındaki eşofmana,ayakkabısı bilmem neyine uygun oluyor,saati gözlüğü vs,saçı güzel bağlanmış oluyor vs.O yüzden bu bir kıstas olamaz.Ben zamanında bakımsız bakımsız dolaştım ve bir erkek tarafından paspal,bakımsız olduğum kastedilerek küçümsendim.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer nokta..