Uyku Problemi ne gündüz ne gece uyumayan bebek

argu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
70
10
3
26
ev sessiz, istediği sıcaklıkta karnı tok altı temiz gazı yok burnu tıkalı değil ama hiçbir şekilde uyumuyor hele gündüz hiç uyumuyor uyutup yatırdıktan 2 dk sonra hemen uyanıyor neden böyle yapıyo gerçekten tükendim gece uyumuyosun bari gündüz uyu napıcam artık gerçekten çıldırmak üzereyim

kaç aylık? hep mi böyleydi? belki dönemseldir. diş çıkarıyordur, atak haftasındadır.

kaç aylık? hep mi böyleydi? belki dönemseldir. diş çıkarıyordur, atak haftasındadır.
hep böyle 6 ayı bitmek üzere düzelir sandım bu sefer diş sancıları uyutmadıgını düşünüyorum ama gündüz uykusu hiç yok en azından o zaman uyusa biraz dinlensem diyorum ama yok

her şeye diş diyoruz aslında ama gerçekten diş olabilir. ben de tüm koşulları sağladığım halde uyumuyordu bir türlü. sonra dönem dönem bozulsa da gündüz uykuları normale döndü. biraz daha sabredin. bizde de gece uykusu yok. tahmin edebiliyorum yani halinizi.

her şeye diş diyoruz aslında ama gerçekten diş olabilir. ben de tüm koşulları sağladığım halde uyumuyordu bir türlü. sonra dönem dönem bozulsa da gündüz uykuları normale döndü. biraz daha sabredin. bizde de gece uykusu yok. tahmin edebiliyorum yani halinizi.
diş sancısı gibi ya çok fena kaşıtıyor dişlerini hiçbir şey fayda etmiyor allahım bize sabır versin bunlarda geçecek biliyorum sadece bir günde olsa şöyle oturup bi yarım saat dinlensem istiyorum o kadar

diş sancısı gibi ya çok fena kaşıtıyor dişlerini hiçbir şey fayda etmiyor allahım bize sabır versin bunlarda geçecek biliyorum sadece bir günde olsa şöyle oturup bi yarım saat dinlensem istiyorum o kadar
o kadar iyi anlıyorum ki. böyle durumlarda ben şu an uykusuzluğa dayanamıyorum, kim bilir o ne kadar zorlanıyor diş çıkardığı için, uyuyamadığı için diye düşünüp biraz daha sabretmeye çalışıyorum. elbet geçecek.

Hep böyleyse bir şey diyemiyorum ama uyuduğu saatleri dakikaları gün içinde ve gece söylerseniz en azından burda yardımcı oluruz şu saatte uyutun dışarı çıkarım vs gibi. Hiç mi uyumuyor gece gündüz ?

Hiç mi bir düzeni olmadı yoksa sonradan mı bozuldu?

Back
X