ne gururumu atabildim ne de onu .. biraz destek alabilir miyim :)

gizemgldgs

gldgs
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
25
8
6
30
Şimdi ben anlatmazsam artık ikiye ayrılıcam herhalde mantığını dibine kadar kullanabilen bi insanım yaklaşık 6 ay önce 5 ay boyunca yaşadıpım en güzel ilişkim bitti hemde hala sebebini bilemiyorum çok özlüyorum kafamdan atamıyorum en zor dönemleri atlattım ama yerine kimseyi oturtamıyorum e kafamdan da çıkmıyor malum insan yeter diyor. Aslında her şey çok gzeldi saygı sevgi sonra adama bişey oldu ailesel maddi falan bende dedim ki burda hata bende eşek kafa :) 2 gün konuşmayalım kafanı dinle bi de benle uğraşma neyse bu itiraz etti yok özlerim seni olmaz konuşmucak mıyız derken 2 gün bitti 2 günün sonunda adam beni seni seviyorum sana değer veriyorum ama daha fazla bağlanmadan bitirmem lazım dedi ve gitti gidiş o gidiş ! hadi bakalım her türlü yorum bekliyorum :) neden gitti ? ne yapayım ? nasıl unutayım ? sizce amacı neydi ? Uzattım ama sanırım dişilerin desteğine ihtiyacım var ..

Belki de uzun vadede ailesine destek olması gerekiyordur böyle bir durum varken de hayatında birinin olmasını istememiş olabilir. Çünkü yeri gelecek evlilik muhabbeti açılacak ailesel maddi durumlar diyorsun işin uzaması sorunlara yol açabilir diye düşünmüş olabilir.

Şimdi ben anlatmazsam artık ikiye ayrılıcam herhalde mantığını dibine kadar kullanabilen bi insanım yaklaşık 6 ay önce 5 ay boyunca yaşadıpım en güzel ilişkim bitti hemde hala sebebini bilemiyorum çok özlüyorum kafamdan atamıyorum en zor dönemleri atlattım ama yerine kimseyi oturtamıyorum e kafamdan da çıkmıyor malum insan yeter diyor. Aslında her şey çok gzeldi saygı sevgi sonra adama bişey oldu ailesel maddi falan bende dedim ki burda hata bende eşek kafa :) 2 gün konuşmayalım kafanı dinle bi de benle uğraşma neyse bu itiraz etti yok özlerim seni olmaz konuşmucak mıyız derken 2 gün bitti 2 günün sonunda adam beni seni seviyorum sana değer veriyorum ama daha fazla bağlanmadan bitirmem lazım dedi ve gitti gidiş o gidiş ! hadi bakalım her türlü yorum bekliyorum :) neden gitti ? ne yapayım ? nasıl unutayım ? sizce amacı neydi ? Uzattım ama sanırım dişilerin desteğine ihtiyacım var ..

Hic bir zaman anlayamadigim bir sey var..
Bir erkek sevdigine , deger verdigine neden baglanmaktan korkar..

Zaten insan sevdigine deger versigine baglanir eder..
Neden ters durum soz konusudur boyle seylerde cidden anlamam..

Yok ozlerim yok bilmem ne diyor
Ama sana baglanmaktan korkarim da diyor

Ne istedigini bilmeyen bir erkek ..

Bence gercekten sevseydi asla birakmazdi kadinlar her turlu zorluga gogus geriyo neleri alttan aliyo neden sirf iliskisini yurutmek icin bazen hic kabul etmeyecegi seyleri bile kabul ediyo cunku seviyo inan o da sevse ne yapar eder bu iliskiyi kurtarirdi

Kafası karısık, yada gıtmıs bilmiyorum. Erkek bu ne dusuncemı bilemiyorum söz konusu bunlar olunca. Ama daha ne istediğini bilmeyen, emin olmayan adamdan hayır bekleme. Senı sevıyorum deyınce sevılmıyor ınan ki. Allah ona da yardım etsın varsa bır sorunu ama sen kendını toplamaya bak. Unutmaya calış, daha ıyılerı mutlaka vardır bir yerlerde. Zamanını harcama

Ne istedğini bilmeyen hem kendini hem karışındakini ziyan eder , Rabbim bu tür kişilerden uzak eylesin bizleri.

Kafası karısık, yada gıtmıs bilmiyorum. Erkek bu ne dusuncemı bilemiyorum söz konusu bunlar olunca. Ama daha ne istediğini bilmeyen, emin olmayan adamdan hayır bekleme. Senı sevıyorum deyınce sevılmıyor ınan ki. Allah ona da yardım etsın varsa bır sorunu ama sen kendını toplamaya bak. Unutmaya calış, daha ıyılerı mutlaka vardır bir yerlerde. Zamanını harcama
evet bi yerde devam etmek zorundayım :(

Bence gercekten sevseydi asla birakmazdi kadinlar her turlu zorluga gogus geriyo neleri alttan aliyo neden sirf iliskisini yurutmek icin bazen hic kabul etmeyecegi seyleri bile kabul ediyo cunku seviyo inan o da sevse ne yapar eder bu iliskiyi kurtarirdi
buna kendimi inandırmak istemedim ama sanırım gerçek bu teşekkür ederim

Ne istedğini bilmeyen hem kendini hem karışındakini ziyan eder , Rabbim bu tür kişilerden uzak eylesin bizleri.

kesinlikle bilmiyor bi de kalkıp ilişkmiz çok güzel çok iyi bir sevgilisin seni çok özlicem biliyorum dedi bence dünyanın en vicdansız hareketi ayrılırken sevgiline seni seviyorum demek

Bir kitap okudum ve hayatım değişti arkadaşlar. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları.Adı üstünde garantili. Benim gibi ayrılık acısını yaşayanların mutlaka yararlanması gereken muhteşem bir kaynak. Artık bir araya gelmemize imkansız gözle bakarken bir anda herşey değişti. Meğer ne çok şey bilmiyormuşum. Eski sevgilim bana evlenme teklif etti. Şu anda hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Hayat kısa arkadaşlar neden boş yere acı çekesiniz mutlu olmak varken. Herkese tavsiye ediyorum. Bi inceleyin derim ben

http://www.xticaret.com/xticaret/?1932_97082_=&ref=KK

Back
X