Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım inan ki herşey para değil.hiç öyle düşünmedim hayatım boyunca.yokluğu zor elbet ama sevgi ve huzur daha önemli.umarım istediğin sevgi dolu mutlu aileyi kurarsın.mutlu bireyler yetiştirirsin.
canım inan ki herşey para değil.hiç öyle düşünmedim hayatım boyunca.yokluğu zor elbet ama sevgi ve huzur daha önemli.umarım istediğin sevgi dolu mutlu aileyi kurarsın.mutlu bireyler yetiştirirsin.
cok tesekkür ederim bende hersey para degil diyenlerdenim tabiki önemli para..bak para yok diye evlenemiyormda..ama herseyden önemlisi sevgi saygi huzur onlar olmayinca para neye yararki
canim sen annen ile kardesine kenetlen güzel vakit gecirmeye eglenmeyi gülmekden hic vazgecmeyin yinede birbirinize destek olun cok zor durum ama birlik olursaniz daha güclü olursunuz