Ne güzel unutturdunuz!

katikula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.322
Başbakan Erdoğan ve Yalçın Akdoğan'ın paralel yapının yargıyı ele geçirerek milli orduya kumpas kurulduğunu söylemesine rağmen Balyoz davasında süren tutukluluklar sanık yakınlarını isyan ettirdi.

Balyoz davası kapsamında 18 yıl hapis cezası verilen MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan' ın kızı Tülin Alan babasının halen tutuklu bulunmasını "Babam çok güzel unutuldu, helal size! Zamanı gelince hatırlarsınız.." sözleriyle eleştirdi.

"Babamı özledim... Onunla telefonda konuşmayı, yüz yüze sohbet etmeyi, yemeyi, gezmeyi, gülmeyi özledim." diyen Alan babasıyla birlikte çekildiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
cok-guzel-unuttunuz-helal-size-1404141200_m.jpg
 
Türk vatandaşını savunur gibi görünen vatan hainleri tez zamanda bedellerini öder kendi pislikleriyle , oyunlarıyla yok olup giderler inşallah !
 
Engin Alan, Abdullah Öcalan ve 2. adam Şemdin Sakık'ın uluslararası operasyon ile yakalanmasında, Kıbrıs Harekatında yer almış değerli bir komutan iken, onu balyoz davası ile öncelikle içeri tıkmak, sonrasında tahliye kararı verip gene de aylarca içeride tutmak ve en nihayetinde acı verir gibi 'bebek katiline' 'Nobel Ödülü' vermek tam da bu hükümete yakışır hareketler... :KK31:
 
Engin Alan'ın durumu farklı. Eğer sadece "sözde paralel yapı" ile sorunu olsaydı diğerleri gibi çıkardı. Ancaak Engin Alan, başbkn geldiğinde ayağa kalkmadı..o zaman bşbkn ona cezasını vereceğini söylemişti.. o nedenle çıkamıyor. Başbkn çıkmasını istemiyor.

Maalesef ki bu saçma ve acı gerçeği değiştirip, o komutanı çıkartamıyor kimse...

Ailesine ve kendisine Allahtan sabır diliyorum.Elbet devran dönecek :KK14:
 
X