Ne halt ederim bilmiyorum

Yok olayı hep okuduğum bölüme baglamak gibi bi niyetim yoktu gerçekten bugün o ablayla kardesini görünce allah benı kahretsin dedim kendi kendime üstümdeki onlukten utandım belki onun getirdiği duygusallikla size öyle yansıtmış olabilirim

Yardım edin demişsin ama ne gibi bir yardım istediğini anlamış değilim. "Asla yalan söylemem." diyebilmeyi isterdim ama bu yalan olurdu. Çoğumuz mecbur kalınca bazı konularda yalan söyleyebiliyoruz ama ölümün yalanı olmaz ki... İnsan aklından kötü bir düşünce geçse hemen kovmak için uğraşıyor. Neyse... Böyle bir konuda yalan söylemişsin ve bundan şüphelenen sevgilinden de ayrılmışsın, bence iyi olmuş. Çünkü hem seni aldatan birinden bahsediyoruz hem de bu yalan eninde sonunda ortaya çıkardı ve sonu iyi olmazdı. Hatalarından ders alıp yoluna devam etmelisin, yapacak bir şey yok.

mervee olan olmuş allah sana ve kardeşine uzun ömür versin sen de çok aşık olacağın bir erkek arkadaşın olacağına eminim takma artık

Yapıcagınız şey önünüze bakıcaksınız olanları unutmaya ve bir daha ölümle ilgili yalan söylememeye çaba sarfediceksiniz böyle bir yalan olmaz olamaz daha neler görecegim diyorum bir yenisi çıkıyor

rahatlamak istiyorsan kardeşine şöyle bir sarıl, 1 gününü tüm ona ayır, bir dediğini iki etme iyi gelir sana,
bu olanlar da ün. hayatını etkilemesin, güzel bir bölümün var, hele bir doktor ol, ne taliplerin çıkar, aşık da olursun,
sana bağlı bir erkek de bulursun...

Yaptigin hatanin farkindasin, anlatmaktan da utandigini soylemissin. Burada konu acarak hic yoktan 5 defa daha aciklama yaptin sanirim..

Vicdanini rahatsiz ediyorsa tobe et, kardesinle hic olmadigin kadar cok ilgilen gez, toz, bi sekilde vicdanini temizle gec bu konuyu..

Konunu da kapattir bence, daha cok uzulursun..

Pişmanlık dünyanın en berbat duygusu. Teşekkür ederim önüne bak artık olan olmuş diyorsunuz ama ben bunu şu an malesef beceremiyorum inşallah hayatıma kaldığım yerden devam edebilirim en kısa sürede unutabilirim bu çok zor ama ben gülmeyi hayatı yaşamayı çok seven bi insanım.insandım demiyorum çünkü biliyorum ki kötü şeyler de yaşamış olsam yaşatmış olsam da kendime bu yapım değişmez inşallah. Ama şu an pişmanlığımı üzüntümü dibine kadar yaşamak istiyorum

Sizi aldatan adamin "saf sevgi" sine layik gormuyosunuz kendinizi oylemi? Vah vah...sanirim bir psikologa gorunmenizde yarar var algi kaymasi problemi olabilir cunku aldatan erkegin kendisini aslinda hic sevmemis oldugunu kabullenmeyen bazi guvensiz kadinlar gordum ama birde ustune saf sevgisi oldugunu dusunup buna kendini layik gormeyeni ilkkez goruyorum ve ben asagilamak icin soylemiyorum cidden algi kaymasi problemi bu

Erkeklere bu kadar yüz vermeyin
Kendinizi onlara ezdirmeyin kızlar
Bırakın ayrılınca başka aşklara yelken açın
Eskiye dönmek için çırpınmayın

okumak bazen yaramıyo.... bence fazla okumayın.... durumunuzda üzülücek bişe yok.... siz daha dert görmemıssınız.... umarımda görmezsınız....

Hata yaptığının farkındasın daha hayatının baharındasın söylediğin yalanın kardeşine bir zararı olmadı.Neden kendini helak ediyorsun.Şu an seni anlayabiliyorum o göğüs kafesindeki boşluk hissini ama sen benim zamanında söylediğim yalanları bir bilsen şimdi o kadar gülüyorum ki :)) Böyle böyle büyüyoruz işte.Ne güzel tecrübe olmuş bir daha yalan söylemezsin.Her şey geçer,her şey düzelir bak ne kadar hassas bir kızsın beyaz önlüğe layık olamayacağını düşünüp üzülüyorsun.Kimler neler yapıyor da umurlarında olmuyor.Üzme kendini biraz zaman geçsin sevgilinle de konuşursun.İnsanlar konuşurlar,insanlar kınarlar,kendi mükemmelliklerinden örnek verirler.Öyle değiller.Vicdan azabı çekecek bir şey yok çok mutsuzsan kardeşini sevindirecek bir şey yap :) Kendine de çok iyi bak

amaç ne merak etti sana acımasını istemişsin belli de neden bi insan bunu ister hemde seni aldatan kişiden....

Bütün yorumlar için teşekkür ederim ama bu yorum için ayrıca teşekkür ederim

İnsanın ağzından nasıl çıkar ki ? Ben de şuanda size tıpta okumayı ve beyaz önlüğü yakıştıramadım.
Yıllar önce bir çocuk vardı, beni seviyordu vs. Benle olabilmek için, ben ona acıyım diye annem öldü benim demişti.
O gördüğün annem üvey annem filan demişti. O ağlamıştı ben ağlamıştım. Sonradan hissettim ve öğrendim ki o gerçek annesiymiş.
Ben annem hasta gelemiyorum diye bile arkadaşlarımı ekmem. ALLAHım korusun

söylediğin yalan hoş olmamış ama..

bir musibet bin nasihattan daha etkilidir sözü tam sana uymuş..

önlüğe kendimi yakıştıramıyorum demen duyarlılığını gösterir. hatandan ders almışsın ,bir daha yalan söylemezsin artık.. o an boşluktan ne dediğini bilememişsin ve vicdanın rahat değil ama dua et ,gönlünü ferahlat...

Bütün yorumlar için teşekkür ederim ama bu yorum için ayrıca teşekkür ederim

Rica ederim ne demek :) benim abim de kız kardeşim kayıp diye yalan söylemiş birine şimdi üzerinden yıllar geçti hatırlar güleriz :) Eleştirilere açık olmalı insan ama olan olduktan sonra sen nasıl birisin,bunu nasıl yaparsın diyenleri dinleme boşver.Ki dışarıdan bakıldığında küçük bir olay bence.Bir gün benimle adliyeye gelmeni isterdim neler neler var.düzelir her şey bak gör burada y.azılanlar moralini bozuyorsa kapattır konunu.İnsanların düşünmeden söylediği sözler karşı tarafta çok yıkıcı etkiler yapabiliyor.Risk almaya değmez

Hak etmişsiniz,hiç ağlamayın. Yahu iki günlük adamlar için can ciğer kardeşinizi nasıl ölü gösterirsiniz ve bunun üstünden kendiniizi acındırmaya çalışırsınız ?

Bir de tıp ha.... Vah ki ne vah....

hayretler içerisindeyim, bence mantıklı hareket edemiyorsun...psikolojik destek alman lazım...
hangi insan kardeşim öldü diye yalan söyler yahu...algımı kaybettim şuan

Arkadasim aglaman sizlanman cok normal.. Yaptigin hic de mantikli bir hareket degil malesef...

Bu yalani en son ortaokulda kizin biri annesinden arkadasinda kalmaya izin icin soyledigini duymustum. sonra bunu annesine soyledigini farkettigimizde hemen annesine kostuk... Kiz o zaman tedavi almaya baslamisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…