ne hayal ediyordum ne oldum

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
bi arkadsim 7 sene flört etti evlendi demisken söööyle bir ic cektim de.. ben üniversiteye basladigim yaslarda ne hayallerim vardi hic erkek arkadsim olmamisti ünide biriyle tanisip okul bittincede evlenirim heralde diyordummm cok asik olucam mutluda bi evliligim olucak diyodum nerdeeeee

okul bitti üstünden 3 senede gecti 25 yasindayim is bulucam kendi ayaklarimin uzerinde durucam die derken merken kaldim mi ben evde ne ?

simdi bu yastan sonra asik olucamda tanicamda fölrt edicem de bide dugun dernek kurucam,, yas 27 yi asmadan anne olucam
(hayalim böyleydi ergen caglarimda)

imkansiz gibi gelio cunku erkeklerden sogudum daha once öküzmü öküz biriyle ucundan dönmüslügüm var oyüzden evlilikten gözüm korkmuyo degilim ne sansizim ne bahsizim :/ artik mutsuzum ya etrafa salak salak gülüyorum ama ben cok mutsuzum

Evlilik icin flört sart mi ki? Yani flörtün bi zamani var mi su kadar bu kadar sürmeli?
Yasiniz daha coook genc bence : )
35 yasinda ki kuzenim gecitigimiz hafta sonu dünya evine girdi düsün yani : )

Bir de bunların içinde işsiz olduğunu düşün.
Senin işin var en azından ona sarıl:)
Ama aynı hayalleri kurup sap gibi çıktım o okuldan:)
Şanssız, kısmetsiz bir insanım ben ya evet kabul ettim artık bunu

canim isimi bulali daha yeni 3 ay oldu :) zaten is bulup hayatimi duzene sokunca aaaa ben evlencektim unuttum yaaa diosun kafana dank edio

benim iyi bir işim var, yaşım 28, güzel sayılırım ama benim de umudum pek yok açıkçası, hayırlısı kızlar...

allah mutlu mesut etsin gec gelen saadetiyle :)

Amiiin darisi basina insaAllah : )
Vardir seninde bir yerde kismetin.
Artik devir degisti.
Kadinlarda kariyer yapmak istiyor o yüzden gec yasta evlenmek normallesti mi desem nasil desem bilemiyorum.
Sen gönlünü kapatma yeter ki...

32 yaşımdayım,öğretmenim,etrafımda sevilen saygı duyulan biriyim,evime çiçeği çikolatasıyla istemeye gelen deliler gibi sevdiğim adamla gördüğüm facia gerçeklerden sonra ciğerimi söke söke beraberliğimi noktalayalı bir yıl oldu.Depresyona girdim o acıyla,25 kg aldım.Benim resmim de bu,belki şükredersiniz diye yazdım Şaka bir yana,vardır bir zamanı herşeyin,ilahi kalem de derse o;yan yatsak da kendimizi yırtsak da bu gerçek değişmeyecek...

Son düzenleme:
İnsanın başına ne geliyosa böyle 'ilk çıktığımla evlenicem, şu yaşta evlenmeliyim' gibi saçma hayaller yüzünden geliyor zaten
Bırak rahat ol, evlenenlerin başı göge mi erdi, evlenen arkadaşlarına bir sorsana nelerle muhataplar..
Bekle, hiç öyle aman evlenmeliyim diye acele edip seni üzecek birini sokma hayatına. Sonrası çokça üzüntü çok daha fazla pişmanlık olur..
Ha ama sosyal ol, yeni insanlarla tanış, gerekirse flört et, ama düzgün biri karşına çıkana kadar evet deme derim..
Hayat senin hayatın, toplumsal kuralların kurdurttuğu hayallerin seni üzmesine müsade etme..

Bu nasıl bi karamsarlıktır yaa.. Ben 32 yaşındayım 8 ay olacak evleneli, daha yaşın ne başın ne" evde kalmış" havalarına girmişsin hemen.

Son düzenleme:

zaten cok seciyorum.... annem bigun biri cikar agzin dilin baglanir diyo bende onu bekliyorum bakalim baglancakmi agzim dilim :)

Bu nasıl bi karamsarlıktır yaa.. Ben 32 yaşındayım 8 ay olacak evleneli, daha yaşın ne aşın ne" evde kalmış" havalarına girmişsin hemen.

arkadaslarim patir patir evlenince kendi kendime böyle bir piskolojiye girdim aslinda evlilige hazir degilim insan hazir olunca evlenmeli yasi gelince felan degil haklsiniz sizde sonuna kadar

kismet isi kizlar bu kasmayin kendinizi.bosuna üzülüyorsunuz.vardir biryerde bekleyen kismetiniz.sorun sadece dogru zamani yakalamak.oda zamani geldiginde oluyor.esimle tanistiktan 3 gün sonra karim ol dedi.tam 3 ay sonra karisiydim.12 yildirda öyleyim Allahtan hayirlisini isteyin yeter

zaten cok seciyorum.... annem bigun biri cikar agzin dilin baglanir diyo bende onu bekliyorum bakalim baglancakmi agzim dilim :)

Annene güven aynı öyle oluyor.. Aklımın ucunda yoktu evlilik,bu saatten sonra evlenmem diyordum ki, bi siteye girdim eşimle tanıştım ve ağzım dilim bağlandı

Canim merak etme bu isler hic beklemedigin bir anda oluyo. İlla uzun uzun iliski yasamana gerek yok allah bir den bire oyle birini cikariyorki karsina 2 ay icinde bir bakmissin yuzukler takilmis bile :)))))

bende aynı durumda sayılırım artık evlenmeme gerek diye toplum baskısı işte bir gün evli mutlu çoçuklu olacak mıyım?

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Biz kadınlar mükemmeliyetçiyiz desem erkeler güvensiz oldular.Hani güvenilir insanlar arıyoruz ama karşımıza çıkanlar odun bile değillr.En azından odunu yaksan ateşinde ısınırsın.Şimdi ateşinde ısınacak omuzunda ağlayacak erkek bulmak çok zorlaştı.
Yaşın daha çok geç değil canım ama geciktiğini düşünüp hatalar yapma.Karşına insanlar çıktığında değerlendir ama artık evlernmeliyim düşüncesi ile kimseye körü körüne bağlanma.Kaderinde ne varsa onu yaşarsın ama o Kaderin yol ayrımlarını iyi ayırt etmen lazım.
Ben 20 yaşında evlendim hem de ilk başlarda hiç sevmediğim bir adamla.Ben çok güleç yüzlü samimi biri iken eşim tam tersi asık suratlı çok muhabbet biri değildir.Bu şekilde birbirmizi tamamladığımızı düşünüyorum.İnşallah karşına seni anlayacak ve bir ömür aynı yastığa baş koybileceğin ahlaklı içinde Allah korkusu olan bir insan çıkar.Annelik bana göre 20 li ve 30 lu yaşlar arasında mutlaka tadılması gereken bir duygu.O yaşlardan sonrası biraz geç kalınmış gibi.
Hem sağlık açısından hemde sabır ve dayanma açısından.Herşey yaşında ve yerinde güzel sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…