. Derdimi kimseye soylemiyorum

Merhebalar. Size anlaticagimdan dolayi beni kinayacaksiniz biliyorum amma yardim edin lutfen bana. Fikirlerinizi almak istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum. Tanimadigim insanlarla paylawmag istedim. Ben 1978 dogumluyum 13 yawinda oglum ve 9 yawinda kizim var. Evlendim 14 sene once. Amma kas ki evlenmez olaydim. Evliliyimizin 2 ayinda bosanmak istedim amma oz ailem izin vermedi. Evlenirken kocamin ailesi ile oturmaya basladik . 3 baldiz ( benden cok buyuk yasca) , 1 kayin , annesi ve babasi. Kotu davranmiyorlardi bana. Iyi insanlardi. Sadece evlenirken kocam beni 6 ay sonra ev alicaz falan kibi seylerle kandirdi. Amma 7 il onlarla oturmaya mecbur oldug. Aramizda ev movzusunda her zaman tartisma oluyordu kabullenemiyordum beni aldatdiniz kibi kavka ediyordum kocamla her zaman. Kocam da o kadar da para kazanmiyordu. Iki cocugum oldu . Ben evliliyimizin 2 ci ilinden basladim kucuk bir isle urasmaga kucuk bir is buyudu sukurler olsun ve gayet guzel paralar kazanmaya basladim ve 12 ildi bu isi davam
Edirem halal parami kazaniram. 7 il onlarla cox mutsuzdum artik esimi sevmiyordum gozumden dusdu zaif oldugu icin calisb kendine eziyet vermiyordu nefret etmeye basladim ona zaman zaman. Kururu yokdu. 7 il sonra bir kredi ile ev aldig. Ilk odenis olarak kocamin ailesi
Biraz para verdiler . 25 illik
Bir kredi bu. Biz tasindik ordan. Yene evin butun para durumunu karsilamak cocuklarin yemeyi icmesi geyimi okul harclari benlik hala. O cok dusuk bir maasla benden bu kadar dedi her zaman cok zaman evde oturdu ve benim hesabima yasadi. Bu durum bir kadin olarak her zaman beni sinirlendirdi. Cinsel durumumuz da cok kotuye getmeye basladi. Esas simdi beni uzen durumu anlatiyim. Iki il once biri ile taniwdim ben. Cok asik oldug bir birimize gercekden. Iki ildi seviyoruz bir birimizi. Ayrilmak istedik olmadi . Ben onu bu kadar sevmeyin bana zarar verecek deye ondan kopmaya karar verdim dafalarca amma olmadi yapamadik. Ben 78 amma o 87 dogumlu. Amma bu hic farkedilmiyor cunki ben cok bakimli biriyim ve genc gosteriyorum. O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig. Amma gercek kari koca kibi bir araya gelmemiz ucun cok engeller var. Benim cocuklarimin psikolojisi, benim tansion hastasi annem , erkek kardesim, sevdiyim erkeyin annesi ( o nigah kagizimizi bulmus). Ve hakli olarak garsi cikiyor. Amma biz ayrilamayiz ki. Calisdik olmadi. Biz birlikte cok mutluyuz bir birimizi tamamliyoruz. Biz ne yapalim onsuz bir hayat duwunemiyorum artik. O bize ev tutmus orda bulusuyoruz orasi bize aid bir ev orda mutluyuz. Ben bosanmasam bile o hic kimse ile evlenmiyeceyini soyluyor, amma buna da konlum razi olmuyor bencillik deye dusunuyorum. Cunki sonucta onun da cocugu ailesi olmali. Amma baska bir kadinla evlenirse ben davam etmem cunki 1 bunu kaldiramam 2 onun
Ailesin dagitmiw olucam. Ben onunla tanismadan once bile kocamla ayri idik ayri odalarda yatiyoduk ve 2 ile yakundi aramizda cinsel durum yokdu cunki nefret ediyordum
Ondan . Onu bir erkek kibi gore bilmiyorum. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi soyleyin. Bir tarafda cocuklarim bir tarafda cok sevdiyim ve sevildiyim erkek. Ne yapiyim artig dayanamuyorum ben.

Birincisi siz kocanızdan dinen ve resmen boşanmadan imam nikahı kıydık diyorsunuz bu dinen geçerli değil zaten hem resmi hem dini olarak ilişkinizin bi dayanağı yok. Bunca şey üstüne de evliliğinizi devam ettirmemelisiniz bunun neyine akıl istiyorsunuz bunu da anlamış değilim.

O adam seni cocuklarinla kabul etcekmi hiç sanmıyorum ama bir sor bakalım

Sonra bosan çocukların velayetini al o adamla evlen

Lütfen evliyken kocanı aldatma !
Tesekkur ediyorum size. Normal insan kibi cevablayib konusdugunuz icim. Belki de bir ucurumun kenarindayim bilmiyorum amma 2 yil once olsaydi onun hic tanismazdim diyorum. Tesekkur ederim

Kendimi tutayim dedim dayanamadım..esinizden sanki bir asalak gibi bahsetmissiniz..parası yok felan..hanımefendi para için mı evlendiniz..bir de eklemissinsiniz psikiyatr hastası diye...ne olursa olsun bu size aldatma hakkını veriyor mu..oh ne ala yaa..bende manik depresifim..(Allah korusun)eşim de beni aldatsin madem(!) psikiyatr hastasıyım yaa..ama benim eşim anlayışla karşılayıp yardımcı olmayı tercih ediyor..böyle bir ekleme yapmanız benim bile içimi acitti..
Anlasamiyorsan ayrilirsin..ayrıca o dini nikahta geçerli değil..kimsenin dinini sorgulamak değil amacım ama gerçek manada namaz kılan biri elalemin evli barkli çoluk çocuk sahibi karısıyla ayrı ev tutup,üstüne yalandan nikah kiyarak bunları yapmaz!!!
Teselkur ederim her normal cavablardan bir netice cikarmayq calisiyorum. Sizin soylediklerinizi aynen toplum soyliyecek benim icin biliyorum amma belki ben de mutu olurum diye dusunuyorum bazen. Hakkim yokmu acaba? Olamazmi?

Merhebalar. Size anlaticagimdan dolayi beni kinayacaksiniz biliyorum amma yardim edin lutfen bana. Fikirlerinizi almak istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum. Tanimadigim insanlarla paylawmag istedim. Ben 1978 dogumluyum 13 yawinda oglum ve 9 yawinda kizim var. Evlendim 14 sene once. Amma kas ki evlenmez olaydim. Evliliyimizin 2 ayinda bosanmak istedim amma oz ailem izin vermedi. Evlenirken kocamin ailesi ile oturmaya basladik . 3 baldiz ( benden cok buyuk yasca) , 1 kayin , annesi ve babasi. Kotu davranmiyorlardi bana. Iyi insanlardi. Sadece evlenirken kocam beni 6 ay sonra ev alicaz falan kibi seylerle kandirdi. Amma 7 il onlarla oturmaya mecbur oldug. Aramizda ev movzusunda her zaman tartisma oluyordu kabullenemiyordum beni aldatdiniz kibi kavka ediyordum kocamla her zaman. Kocam da o kadar da para kazanmiyordu. Iki cocugum oldu . Ben evliliyimizin 2 ci ilinden basladim kucuk bir isle urasmaga kucuk bir is buyudu sukurler olsun ve gayet guzel paralar kazanmaya basladim ve 12 ildi bu isi davam
Edirem halal parami kazaniram. 7 il onlarla cox mutsuzdum artik esimi sevmiyordum gozumden dusdu zaif oldugu icin calisb kendine eziyet vermiyordu nefret etmeye basladim ona zaman zaman. Kururu yokdu. 7 il sonra bir kredi ile ev aldig. Ilk odenis olarak kocamin ailesi
Bir kredi bu. Biz tasindik ordan. Yene evin butun para durumunu karsilamak cocuklarin yemeyi icmesi geyimi okul harclari benlik hala. O cok dusuk bir maasla benden bu kadar dedi her zaman cok zaman evde oturdu ve benim hesabima yasadi. Bu durum bir kadin olarak her zaman beni sinirlendirdi. Cinsel durumumuz da cok kotuye getmeye basladi. Esas simdi beni uzen durumu anlatiyim. Iki il once biri ile taniwdim ben. Cok asik oldug bir birimize gercekden. Iki ildi seviyoruz bir birimizi. Ayrilmak istedik olmadi . Ben onu bu kadar sevmeyin bana zarar verecek deye ondan kopmaya karar verdim dafalarca amma olmadi yapamadik. Ben 78 amma o 87 dogumlu. Amma bu hic farkedilmiyor cunki ben cok bakimli biriyim ve genc gosteriyorum. O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig. Amma gercek kari koca kibi bir araya gelmemiz ucun cok engeller var. Benim cocuklarimin psikolojisi, benim tansion hastasi annem , erkek kardesim, sevdiyim erkeyin annesi ( o nigah kagizimizi bulmus). Ve hakli olarak garsi cikiyor. Amma biz ayrilamayiz ki. Calisdik olmadi. Biz birlikte cok mutluyuz bir birimizi tamamliyoruz. Biz ne yapalim onsuz bir hayat duwunemiyorum artik. O bize ev tutmus orda bulusuyoruz orasi bize aid bir ev orda mutluyuz. Ben bosanmasam bile o hic kimse ile evlenmiyeceyini soyluyor, amma buna da konlum razi olmuyor bencillik deye dusunuyorum. Cunki sonucta onun da cocugu ailesi olmali. Amma baska bir kadinla evlenirse ben davam etmem cunki 1 bunu kaldiramam 2 onun
Ailesin dagitmiw olucam. Ben onunla tanismadan once bile kocamla ayri idik ayri odalarda yatiyoduk ve 2 ile yakundi aramizda cinsel durum yokdu cunki nefret ediyordum
Ondan . Onu bir erkek kibi gore bilmiyorum. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi soyleyin. Bir tarafda cocuklarim bir tarafda cok sevdiyim ve sevildiyim erkek. Ne yapiyim artig dayanamuyorum ben.

Çocuklarını kabul etmiyor mu sevdiğin kişi ?

Boşanırsanız eşim vermez mi yoksa çocukları?

Çocukların neyini düşünüyorsun?

Eşini sevmiyorsun, duygusal bağınız kalmamış ama aldatmak hakkın değil.

Teselkur ederim her normal cavablardan bir netice cikarmayq calisiyorum. Sizin soylediklerinizi aynen toplum soyliyecek benim icin biliyorum amma belki ben de mutu olurum diye dusunuyorum bazen. Hakkim yokmu acaba? Olamazmi?

tabiiki mutlu olmaya hakkınız var ama bu şekilde aldatarak değil...
madem işi gücü olan ayakları yere sağlam basan birisiniz önce eşinizden memnuniyetsizliğinizi beyan edip ailenizde dahil engel olmaya çalışanları boşverip boşanın....
sonrada kiminle evleniyorsanız evlenin...ayrıca o evlenirse devam ettirmem demişsiniz ama hiç sanmıyorum kendi nikahlı kocasını ve çocuklarını aldatan biri elalemi hiç düşünmez...

Her ne yaşamış olursanız olun yaptığınız yanlış.
Bir kere evli bir kadınsınız ve bir başkasıyla dini nikah kıyamazsınız
İkincisi çok haysiyetli ve şerefli erkek evli 2 çocuklu kadınla gönül işlerine girmez
Üçüncüsü tamam azerisiniz ama yıllardır Türkiye'desiniz insan dilini öğrenmez mi hiç yaşadığı yerin.
Sonuç olarak işin ucu rezilliğe çıkacak ve baştan sona haksızsınız.

ya sana hickimse sevemezsin asik olamazsin buna hakkin yok demiyor ki....bosan ne halin varsa gor diyor herkes...merak ediyorum.....soyle dusun...calisan bi esin var..senden cok para kazaniyor ve seni sevmiyor...sonra senden cooooooookndaha genc guzelk nalimli birini buldu....ona ev acti...gece gunduz onunla yatip kalkiyor..sebebi sorulunca da sevmedigim bir esim var..cocuklarim icn bosanmiyorum ama genc olana dacok asigim diyor..ve sen bunu ogreniyorsun...tepkin ne olurdu...haklisin sevebılirsin mi dersin kocana...

önce bir eşinden ayrıl, o ne düşünür bu ne düşünür deme ayrıl asıl evliyken başka bir erkekle bir evde buluşup beraber olduğunuzu üstelik dini nikah kıyıp eş üstünüze eş aldığınızı duyarlarsa çoluğun çocuğun ailen yıkılır.. sen bi bu ilk koca
Biriyle dini nikah iniz sürerken başkasıyla dini nikah kiyamazsiniz. .hassas olduğunuzu düşündüğüm için belirtmek istedim. .
tesekkurler . Nigahi o yaptirdi. Benim anlayisim yok. Bir de burdaki bazi akilsiz insanlara demek istiyorum ki ben onun kinul eylencesi deyilim iki yildir birlikteyiz hemen evlenir benimle emin ederim sadece bende isler karmakarisik. Benim yorum almak istediyim cocuklarimla ilgili fikirler sadece . Bizim sevgimiz gaet guzel ve ben onun karisi ola bilirim eger ben istersem bu da yuzde yuz. Sorum cocuklarimin psixolojisi. He osin yas farki ise o benden cok daha yaski gorunuyor gercekden bu da problem deyil cunki ben su an 20 yas gosteriyorum kendim cild uzmaniyim kac yildir mesleyim bu. O cok urekli bir adam her kesden benim icim vaz kecmeye hazir su an . Hec bir sey bilmeden kotu seyler konusmayin. Benim derdim cocuklarimin hisleri psixolojisi. Onunla evlenirsen ne hiss ederler . Bu kadar

Her ne yaşamış olursanız olun yaptığınız yanlış.
Bir kere evli bir kadınsınız ve bir başkasıyla dini nikah kıyamazsınız
İkincisi çok haysiyetli ve şerefli erkek evli 2 çocuklu kadınla gönül işlerine girmez
Üçüncüsü tamam azerisiniz ama yıllardır Türkiye'desiniz insan dilini öğrenmez mi hiç yaşadığı yerin.
Sonuç olarak işin ucu rezilliğe çıkacak ve baştan sona haksızsınız.
Ben bakude yasiyorum

Ben azerice biliyomusum ha heberim yokmus okudumda anladimda cok yanlis yollardasiniz bi cikis yolu bulmassaniz hayatinzi mahvedebilirsiniz biran once evinize yuvaniza donun Allahtanda af dileyin yazikk degilmi evlatlariniza keske kv evinde kalaydinizda bunlari yapmaya cesaret edemezdiniz hem bi kadin evli iken baskasiyla olan dini nikahi gecersizdir siz gunahkar oluyorsunuz duyarlarsa cocuklarinizin ahi esinzin ahi ailesinin ahi hic korkmuyormusunuz sevgi degil sizinki ayip ahlak vicdan dogruluk didi iliskinin adi ne zaman sevgi oldu sevgi tertemizdir insana iyilik yaptirir siz en yakinlariniza kotuluk yapiyorsunuz.kv haberi var anladim.iyi kadinmis ki soylememis ogluna.ondanda ozur dile.yuvana sahip cik ve tovbeni unutma bunlari yapmazsan cok pisman olursun.
Kv nin haberi yok sanırım.. sevgilisinin annesi duymuş..hangi kv ses çıkarmaz allasen! :))

şimdi ben yazıcaktım..onlarla aynı yerde calısıyorum ..ınsan ayırımı yapılmaz ama özbek ve azerıler almış basını gıdıyor :)
azeri kökenli kişilere nerdeyse güvenim sıfırlanacak.o kadar cok sey duyuyorum ki aynı türden.eğitim mi kültür mü ahlak mı eksikliği
kadın erkek ayırmam.sen de diğerleri gibi namussuz ve haysiyetsızsın !!

bahane degıl bu haltı işlemeye..

eğer anneysen az da şerefliysen ayrılırsın..

yazıklar olsun be !!
def ol

Yaptığınız yanlışların hangisini söylesem bilemedim ki.. bi de şuna takıldım açıkçası;kadının evliyken dini nikah kıyabileceği fikrine nerden kapıldınız?? Kadın kaç koca alabiliyor sizin baküde? Bileyim de belli olmaz belki uğrarım bi ara :)))

ya sana hickimse sevemezsin asik olamazsin buna hakkin yok demiyor ki....bosan ne halin varsa gor diyor herkes...merak ediyorum.....soyle dusun...calisan bi esin var..senden cok para kazaniyor ve seni sevmiyor...sonra senden cooooooookndaha genc guzelk nalimli birini buldu....ona ev acti...gece gunduz onunla yatip kalkiyor..sebebi sorulunca da sevmedigim bir esim var..cocuklarim icn bosanmiyorum ama genc olana dacok asigim diyor..ve sen bunu ogreniyorsun...tepkin ne olurdu...haklisin sevebılirsin mi dersin kocana...
Tum bana normal yorum yazan arkadaslara tesekkur ediyorum. Tanimadigim insanlara acildim fikirleri aldim ve anladim ki toplum da bu fikirde olacaktir. Amma toplum o kadar da umrumda deyil tek derdim ben onunla evlenince cocuklarim kendini nasil hiss eder bir evde nasil yasariz kibi dusunceler. Bilmiyorum belki de olucak bu is gismetse . Belki ileride pisman olurum bilmiyorum amma yapicaz galiba. Ev aldigdan sonra. Maddi durumumuz iyi benim de onun da. Sukurler olsun. Evlenmemizi o daha cok istiyor. Bilmiyorum neler olucaktir mutlumu olurum mutsuzmu olurum onu zaman gostericek. Amma cocuklar bu durumdan mutsuz olucaklar biliyorum rahatsiz oldugum da bu . Amma onsuz da yapamam ben cunki 2 yildir birlikteyiz ayrilamiyoruz

e
Tum bana normal yorum yazan arkadaslara tesekkur ediyorum. Tanimadigim insanlara acildim fikirleri aldim ve anladim ki toplum da bu fikirde olacaktir. Amma toplum o kadar da umrumda deyil tek derdim ben onunla evlenince cocuklarim kendini nasil hiss eder bir evde nasil yasariz kibi dusunceler. Bilmiyorum belki de olucak bu is gismetse . Belki ileride pisman olurum bilmiyorum amma yapicaz galiba. Ev aldigdan sonra. Maddi durumumuz iyi benim de onun da. Sukurler olsun. Evlenmemizi o daha cok istiyor. Bilmiyorum neler olucaktir mutlumu olurum mutsuzmu olurum onu zaman gostericek. Amma cocuklar bu durumdan mutsuz olucaklar biliyorum rahatsiz oldugum da bu . Amma onsuz da yapamam ben cunki 2 yildir birlikteyiz ayrilamiyoruz

E kuzum o zaman neden hala evlisin....cocuklarin ogrense durumlari ne olacak...o ihtimali dusun bence...keske bosansaydin demezler mi

Yaptığınız yanlışların hangisini söylesem bilemedim ki.. bi de şuna takıldım açıkçası;kadının evliyken dini nikah kıyabileceği fikrine nerden kapıldınız?? Kadın kaç koca alabiliyor sizin baküde? Bileyim de belli olmaz belki uğrarım bi ara :)))
burda hocalar ona soylemis ki kadinin esi ile 6 ay ayriysa o nigah dusmusdur. Ben kocamla 4 yil olucag ayri olali. 2 yil bununla tanismadan once 2 yil da tanisdigdan sonra

burda hocalar ona soylemis ki kadinin esi ile 6 ay ayriysa o nigah dusmusdur. Ben kocamla 4 yil olucag ayri olali. 2 yil bununla tanismadan once 2 yil da tanisdigdan sonra
Öyle şey olur mu yaaa! Dini yorum yapmayaym diyorm ama dini isteyen istediği gibi sündürmesin! Belden aşağısı felç olan insanlar var,ilişki yaşayamayan. Böyle işinize geldiği gibi almayın herşeyi. Eşinize çok yanlış yapıyorsunuz. Boşanın ve kimle evlenmek istiyorsanız onunla evlenin.. amaaa iddia ediyorm; boşansanız bile sevgiliniz sizinle evlenmeyecek.29 yaşındaki adam 15 yaşındaki çocuğa babalık mı yapacak!

Back
X