Ne hayallerle, mitlerle mutlu olmakt dileimiz.....

sakadegilinangidiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
43
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar 10 aylık evliliğim bitmek üzere evi terk ettim ve boşanma evraklarımı hazırlıyorum bir çok problemimiz vardı hep sabrettim ama son yaptığı kabul edilemezdi hiç yoktan yere acımasızca dövdü şuan bana ulaşmaya çalışıyor pişmanım diyor ama ne sesini duymak ne yüzünü görmek istiyorum kararım kesin boşanacağım ama yarım saatte insanın hayatının değişmesi zor geliyo gerçekten

10 aylık evlisin ve dayak yedin öylemi evlilik bir ömür birlikte aynı yuvayı paylaşmaktır güzelim 10 yıllık evliyim evet kavgalarımız oldu ama bana asla el kaldırmadı eşim öyle olsa zaten yapamazdım inan çocuk sorunu yok sanırım adımınıda atmışsın tam zamanı derim ben huylu huyundan vazgeçmez yine tekrarlar bide çocuk olur çocuk için katlanayım dersin böyle böyle hayatın mahfolur . Boşanma davamı aç gerisine olacak bakalım o çokk pişman olup arıcak daha senii

aslında evliliğinizin en güzel zamanları
sizin ayaklarınızın yerden kesildiği zamanlar olması gerekirken
boşanıyorsunuz
bir evlilik daha son buluyor

kızlar ben evlendiğimizden beri çalışıyorum o ise sürekli değil evin geçimini ben sağladım asla yüzüne vurmadım imada yapmadım ama bana hiç yardımcı olmadı bu ezikliğinibana hakaret ederek sataşarak aşağılamaya çalışarak örtmeye çalıştı galiba annesinden bi türlü kopamadı her günümü burnumdan getirdi son olaydada şakadan anlamıyosun yettin artık sana tahammülüm yo diyerek saldırdı :( 5 yıl çıktım evlenmemin sebebi sadece sevmemdi ama yetmyormuş yaşayınca anlıyor insan bana sevdiğini sölüyor seven sevdiğine kıyarmı ben onun kılına zarar gelsin istemezdim ama o bana kıydı aileside beni suçluyor ama umrumda değil

aslında evliliğinizin en güzel zamanları
sizin ayaklarınızın yerden kesildiği zamanlar olması gerekirken
boşanıyorsunuz
bir evlilik daha son buluyor

şiddet ve aldatma gibi büyük promlemler varsa eger evlilikler çocukla taçlandırılmadan sonlandırılmalı bence çocuklara yazık olmadan arada ezilip sindirilmeden

umarım hakkınızda hayırlısı olur ki olacakta
dayak asla kabul edilemeyecek affedilemeyecek bir olay
insan daha başka kötü bir şekilde aşağılanamaz
evlilikte başa gelebilecek en kötü ikinci olay bana göre
çok doğru bir karar vermişsiniz sanırım mesleğinizde var hiç korkmayın

leloss bende senin gibi düşünüyorum çocuklar çok arada kalıyor ve bukadar kavgaya bahene eden bi insanın çocuk olunca ne bahaneler yaratacağını düşünemiyorum kararımın mantıklı olduğundan emin önce zorluk çıkarmıcam dedi şimdide ölsemde boşanmam diyor ama elimde darp raporu var ve avukat bi celsede biteceğini söledi bu kabustan çelişkilerden kurtulmak istiyorum

leloss bende senin gibi düşünüyorum çocuklar çok arada kalıyor ve bukadar kavgaya bahene eden bi insanın çocuk olunca ne bahaneler yaratacağını düşünemiyorum kararımın mantıklı olduğundan emin önce zorluk çıkarmıcam dedi şimdide ölsemde boşanmam diyor ama elimde darp raporu var ve avukat bi celsede biteceğini söledi bu kabustan çelişkilerden kurtulmak istiyorum

dimdik ayakta dur karşısında lütfen asla aglayıp karşısında ezik durma evlendin tamam herkes gibi sende sonuna kadar gitsin istedin ama böyle 10 aylıkken kadın döven çalışmayan erkekten ne baba ne de koca olur dediğin gibi çocuk oldumu tamam bagladım kendime nasıl olsa gidemez diye dahada biner tepene dimdik durdugunu görsün ve yaptıklarına köpekler kadar pişman olsun gitsin kopamadıgı anasının yanına şimdi bakalım yuvasını geri getire bilcekmi :mymeka:

şiddet ve aldatma gibi büyük promlemler varsa eger evlilikler çocukla taçlandırılmadan sonlandırılmalı bence çocuklara yazık olmadan arada ezilip sindirilmeden

allah yardımcın olsun canım
tabiki kimse evliliğinin bitmesini istemez
herkes mutlu olmayı ister
zaten sen dava açmasanda aldatma ve dayak varsa
yıpranmış ve içi boşalmış bir evlilik olurdu heralde:olmaz:

ben herkesin ikinci bi şansı oldugunu düşünüyorum genelde aslında evliliklerin bitmesi taraftarı degilim ama bu kadar kısa sürede bu dereceye gelinmişse inan bana ilerde ahh naptım gençliğimi kendimi heba ettim keşki o kararımda devam etseydin demeni istemem

ben kuzenimin yanına geldim burayı bilmiyor telinide açmıyorum ailemde onu ve ailesini muhattap almıyor nereye gideceklerini şaşırdılar hem beni suçluyorlarmış hemde olsun geri dönsün kabul ederiz diyolarmış böle pişkinlik olurmu ya.Rapor aldığım doktorlar kocan alkol mu aldı dediler hayır dedim bilerek hatta yüzüme vurmadı dedim herkes halime acıdı ama ben utanmıyorum başım dik o utansın.Birde en acısıda suratıma tükürdü ben tükürülecek ne yaptım dedim bana verdiği cevap şu'yüzüne vurmamak için tükürüyorum' uyanık sandı kendini ama rapor bende haberi yok şuan ve mahkeme bitince surata tükürülmek neymi görücek o

zaten genelde sorunlarımız vardı sürüne sürüne gidiyoruk ama o gün herşey güzeldi film alıcaktık beraber vakit geçiricektik yolda bi şaka yaptı bende öle yaparsan bende ayrılırım dedim oda ozaman şimdi ayrıl malım mülküm yokken bide sana paymı vericem ohannemin evine yerleşirim yaşar giderim daha gencim kaç tane bulurum falan tabi bunlar hep şaka diyo sonra bende dedimki beni değilde malı mülkümü düşünüyosun ilk olarak dedim sokakta elime yumruk attı defol falan dedi eve gittim geldi sen ne biçim insansın şakadan anlamıyorsun diye saldırdı :(((

Allahıma şükürler olsun ailem sevdiklerim yanımda mesleğimdede iyi durumdayım hiç düzelme umudu olmayan biri için gençliğimi sağlımı tüketmeye değmez diye kendimi teselli ediyorum

canım kötü bir durum tabii ve hani anlattığın kadarıylada kararında da haklısın üzücüde olsa şiddet olayı cok farklı bazı arakdaşlarda yazmış bir daha olabilir diye bundan da önemlisi belli bir anlaşmazlık var aranızda senin için ne hayırlıysa onu diliyorum yolun acık olsun

Back
X