Ne hayallerle, mitlerle mutlu olmakt dileimiz.....

dayağı belgelemişsin sorun çıkmaz boşanmada bu arada olaylara bu kadar serinkanlı yaklaşmandan dolayı tebrikler dayak konusunda boş durmadan raor almakla iyi etmişsin ben de şahsen dayağa asla tahammül edemem anında biter yukarıda her türlü dayağa sabredi eşini eğittiğini söyleyen bi arkadaş var ama ben dayak yediğim hakaret gördüğüm bir insana sevgi duyamam sevgi duyamadığım insanla da aynı evde kalamam bana ters konu sahibinin tüm fikirlerine katılıyorum hakkınızda hayırlısı

canım çok üzüldüm helede evliliğin ilk aylarında böyle bişey olması
dayak son nokta yı koymuş çok ayıptırki nasıl tükürdü hiç utanmadımı
benim meşhur sevdiğim bi laf vardır tükürdüğün yüze bakma bakacan yüze tükürme
allah yardımcın olsun çocuk yokken bitmesi ikiniz içinde daha iyi hayatından tamamen çıkar ve unutursun bu kötü günleri annelerimiz bizi el oğlanları dövsün diyemi büyütüyo saçının bi teline zarar vermeden ne emeklerle evlat büyütüyoruzzz

hanımlar hepinize tekrar teşekkür ederim.Eşyalarımı yakınlarım aldılar ne çingeneliler oldu ne paracılık yaptılar anlatamam üstüne üstük benden para istiyorlar düğün masraflarını :)) o kadar abarttılarki artık gözüm döndü önceden hemen bitsin uğraşmıyayım diyodum ama şimdi öle demiyorum önce darp davası açmam gerekiyormuş zaten, bu davanın sonucu hapiste olabilir ayrıca tüm evin geçimini sağladığım için maaşlarıımın iadesini artı yüklü tazminat isticem paraya okadar düşkünseler birazda onların canı yansın bakalım.

off arkadaşım yaa çok geçmiş olsun.sürünsünler bırak.asla acıma o şahsiyetsizlere.elinden geleni ardına bırakma.ama can güvenliğinide güvenceye al.aman sana bişey yapmasınlar ammann dikkat...biran önce temizlen şunlardan.ne grekiyorsa yap bence.yarına bırakma.o kadar kızdım ki anlatamam yaaa.....davanız ne zaman?bizi haberdar et....

ne hayallerle 10 ay önce evlenen bir insanın bu fenalıkları yaşaması ne kötü,çook üzüldüm,bir an önce kurtulmanı diliyorum en az zararla!

hanımlar hepinize tekrar teşekkür ederim.Eşyalarımı yakınlarım aldılar ne çingeneliler oldu ne paracılık yaptılar anlatamam üstüne üstük benden para istiyorlar düğün masraflarını :)) o kadar abarttılarki artık gözüm döndü önceden hemen bitsin uğraşmıyayım diyodum ama şimdi öle demiyorum önce darp davası açmam gerekiyormuş zaten, bu davanın sonucu hapiste olabilir ayrıca tüm evin geçimini sağladığım için maaşlarıımın iadesini artı yüklü tazminat isticem paraya okadar düşkünseler birazda onların canı yansın bakalım.

ya zaten çok üzgünsün bi de para konusunu acmasalardı keske. sen simdi geçmişi düşünüp üzülme canım. aylarca senin paranı yeyip de bi de düğün masraflarını istemeleri çok üzücü. geçmiş olsun. umarım bundan sonraki hayatın gönlüne göre olur. yepyeni başlangıçlar yaparsın..

Aslında ,hemen boşanma taraftarı değilimdir. ancak şu okuduklarımdan sonra. Allah sizi tez zamanda kurtarsın diyorum arkadaşım . Ve görüyorum ki siz akıllı bir kadınsınız Umarım size yaptıklarının bedelini öderler.

aynen bende boşanmayın bırbırınızı yanlış anlatılımlardan dolayı uzucu duruma getırmeyın derken aldatıldıgınızı okudum hemde 3 aylık evlıyken...
hakkınızda herşeyın hayırlısı olsun..
Allah yardımcınız olsun..

geçmiş olsun arkadaşım..umarım tez zamanda geçer gider..sen hasarlarını yok eder ve yoluna bakabilirsin..bilemiyoruz işte nelerle karşılaşacağımızı..hayat ümit ettiklerimizle gelmiyo hep..

İnanmıyorum ya, 5 yıl çık, ne umutlarla evlen,sonunda 1 sene geçmeden bambaşka biri oluversin adam. Çok zor valla. Allah sabır versin. Bir an önce boşan kurtul valla. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Back
X