Ne hissediyorum?

Oseltam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
17
3
16
33
8aylık bir ilişkim var. 2miz de doktoruz ama farklı şehirlerdeyiz. O benden çok çok daha yoğun bir insan. Ben 28 yasındyım o 34. Uzaktan ilişki oldugu için cok yıpratıcı süreçlerden geçtik cok yorulduk 2miz de. Yakın geçmişte onu hep çok özledim sarılmak istedim ama oldugum şehre iş için geldğinde bile buna fırsat yaratamadı. Gerçekten inanılmaz yoğun ve sürekli ilgilenmek zorunda olduğu ciddi bir hastalığa sahip babası var. Neyse ben uzun süredir onu hep çok öpmek yakın olmak istiyordum ama hiç biraraya gelemedik. Büyük oranda onun yuzunden böyle oldu, onun yoğunluğu ve bana fırsat yaratmaya çalısmamasından biraraya gelemedik. Bide üstüne birbirimizi kırdığımız bir tartısma yasadık oldukça kırıcı cümleler kurduk karsılıklı, bi şekilde o durumu toparladık ancak sankı ben bir haftadır eski ben değilim. Adama dokunmak istemiyorum gibi artık çok kırıldığım için veya hevesim mahvoldugu için mi bilmiyorum geçer mi çok endıseliyim. Acaba artık aşık mı değilim çok üzülüyorum. Çünkü o mükemmel biri ve ömür boyu onla olmak isterdim..

Öfke bazen yapıyor böyle. Zamana bırakın. Normalde zamanla geçer yani bir haftaya en geç mesela. Ama geçmezse sevginiz tahammülünüz azalmış olabilir.

Back