- Konu Sahibi little bird
-
başka bir alternatifiniz olmadığını düşündüğünüz için kopamıyor olabilirsiniz
Alternatif var da velvette nin dediği gibi daha iyisi yokDaha iyisi çıksa anında atarsın bunu
Çünkü kaçan kovalanır.
İlgisizliği seni hırslandırıyor.
Aynen sevgılı bile degılsınız.Kaçıo ve hoşunuza gıdıo.
Bende uyandırdığı düşünce bazı insanlar mutsuzlukla besleniyor oldu.
Bu anlattıklarınız bende yorulduğunuz, yalnız kalmak istemediğiniz, istikrarlı bir ilişki istediğiniz, o yüzden bu hödükle şansınızı zorladığınız hissini uyandırdı. Yoksa açık açık mutlu değilim, heyecanlanmıyorum, ilgi görmüyorum diyorsunuz. Geriye ne kaldı ki?
başka bir alternatifiniz olmadığını düşündüğünüz için kopamıyor olabilirsiniz
Tüm yorumlar uyuyor düşününce. Hepsinden biraz varDaha iyisi çıksa anında atarsın bunu
sanırım öyle en son uzun uzun konuşunca sıkıldığımı hissettim aman olmasa da olur dedim sonra bi baktım yine mesajlarıma saatler sonra dönüyo yine bir hırsKaçıyor ya ondan,onu diğerlerinden farklı kılan. Oda diğerleri gibi akıcı konuşsa hoş sohbet muhabbet bununda özelliği kalmaz.
Bırazda sız kaçın ne olucak bi bakın.O arada bişeylerle ılgılenın.Tüm yorumlar uyuyor düşününce. Hepsinden biraz var
Ben kaçınca o geliyor zaten inanılmaz ilgileniyor ama ben normale döndüğüm an geri gidiyor.Bırazda sız kaçın ne olucak bi bakın.O arada bişeylerle ılgılenın.
Ben de var olduğunu düşünüyorum zaten. Arkadaş çevresi de çok. Konuştuğu insan çoktur.Daha flört aşamasında böyleyse; ilişkiye başlasanız ilgisizlikte nirvanayı bile görürsünüz.
Kendinizi çekin.
Ilgileniyorsa gelir.
Ama böyle öykülerin ardında çoğunlukla erkeklerin flörtleştiği bir veya iki kişi daha oluyor.
O yüzden bunun sağlaması için kendinizi çekin.
Bakalım ne tepki verecek..
Boğduğumu düşünmüyorum zaten ben de yoğunum ama yine de çekicem bakalım daha çekicem.Sende yazma madem
Çek kemdini
Msjlarınla boğuyorsun belki karşındakini
Biraz mesafe koy
O sana yazsın konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?