Ne hissettiğimi anlamıyorum

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Hayatımda biri var sayılır. Ondan yeterli ilgiyi göremiyorum. Mesela mesajlarıma en en iyi ihtimalle 10 dakika sonra cevap veriyor, genelde bir kaç saat sonra cevap veriypr; akıcı bir şekilde sohbet edemiyoruz. Buluşunca da eh diyeyim ne iyi ne kötü. Eski sevgililerimde hissettiğim o heyecan, konusurkenki mutluluk olmuyor. Sanırım hevesimi kaçıran da onda o hevesi görmemem. Bütün bunlara rağmen ondan vazgeçemiyorum. Konuşmadığımız dönemler oldu ve o dönemlerde içimde hep bir mutsuzluk hakimdi. Başkalarıyla düşününce kan beynime sıçrıyor sanki, başka insanlarla fotoğraflarını görünce kötü oluyorum eğer konuşmuyosak; onlarla yakın olur diye.

Hayatıma daha önce de birçok erkek girdi; ve ben sevsem bile mantıken olmuyorsa rahatlıkla bırakabildim üzülsem de geçeceğini biliyordum. Silmek kolaydı ama bu kişiyi silemiyorum ki daha sevgili bile değiliz. Hep bir yanım sanki benim için en doğru kişi oymuş gibi diyor.

Sizce bunların sebebi ne olabilir? Bu anlattıklarım sizde hangi düşünceyi uyandırdı?

Hayatımda ilk defa içimde sevgisinin sıcaklığını hissetmediğim birinden kopamıyorum ve belki nedenini çözersem kopabilirim.

Tam anlatamadım sanırım ama şöyle diyeyim onu sevmiyorum ama ondan da vazgeçemiyorum bir türlü. Konusmadıgımız her dönem cok kötü geçiyor benim için.

Sen hislerini anlamıyorsan biz napalım diyebilirsiniz saygı duyuyorum

Bu anlattıklarınız bende yorulduğunuz, yalnız kalmak istemediğiniz, istikrarlı bir ilişki istediğiniz, o yüzden bu hödükle şansınızı zorladığınız hissini uyandırdı. Yoksa açık açık mutlu değilim, heyecanlanmıyorum, ilgi görmüyorum diyorsunuz. Geriye ne kaldı ki?

başka bir alternatifiniz olmadığını düşündüğünüz için kopamıyor olabilirsiniz
Daha iyisi çıksa anında atarsın bunu
Alternatif var da velvette nin dediği gibi daha iyisi yok Daha iyisi derken de ilgi olarak değil kişilik karakter fiziksel maddi manevi ıvır zıvır... ilgi gösterende de bunlar yok

Çünkü kaçan kovalanır.
İlgisizliği seni hırslandırıyor.
Aynen sevgılı bile degılsınız.Kaçıo ve hoşunuza gıdıo.
Bende uyandırdığı düşünce bazı insanlar mutsuzlukla besleniyor oldu.
başka bir alternatifiniz olmadığını düşündüğünüz için kopamıyor olabilirsiniz
Daha iyisi çıksa anında atarsın bunu
Tüm yorumlar uyuyor düşününce. Hepsinden biraz var

Kaçıyor ya ondan,onu diğerlerinden farklı kılan. Oda diğerleri gibi akıcı konuşsa hoş sohbet muhabbet bununda özelliği kalmaz.
sanırım öyle en son uzun uzun konuşunca sıkıldığımı hissettim aman olmasa da olur dedim sonra bi baktım yine mesajlarıma saatler sonra dönüyo yine bir hırs

Sevmediginiz, ozlemediginiz bir adamı düşünüp durmayin bence. Kalbinizin boş kalmasından korkuyorsunuz. Hazır sevgili bile değilken uzaklaşmanizi tavsiye edebilirim.

Benim de böyle dönemlerim olmuştu. Bunun sebebi ilgi açlığı ya da iyi kötü hayatınızda biri olsun, yalnız kalmak istememe isteği olabilir

Sende yazma madem
Çek kemdini
Msjlarınla boğuyorsun belki karşındakini
Biraz mesafe koy
O sana yazsın konuşsun

Daha flört aşamasında böyleyse; ilişkiye başlasanız ilgisizlikte nirvanayı bile görürsünüz.
Kendinizi çekin.
Ilgileniyorsa gelir.
Ama böyle öykülerin ardında çoğunlukla erkeklerin flörtleştiği bir veya iki kişi daha oluyor.
O yüzden bunun sağlaması için kendinizi çekin.

Bakalım ne tepki verecek..

Ben de var olduğunu düşünüyorum zaten. Arkadaş çevresi de çok. Konuştuğu insan çoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…