ne istedigimi bilmiyormuyum?

ayrilamama nedenimi yazmistim. cok emek harcadim acaba duzelirmi diyordum tereddut ediyordum, su siralar sikintili bir donemim bir kac ay sonra duzelicek o sure zarfina kadar sabretsem mi diyordum. diyoordumda diyordum. ama az once aradi. uzatmayalim diyor, kapatalim yani. sen konus ben konusmicam dedi. ama ben konusunca siirlendi yine, hala sen suclusun diyor. gereksiz kapris yapiyormusum, cekemezis,bir haftadir surat yapiyormusumda arayinca dogru duzgun konusmuyomusumda, ben gereksiz bir hafta bole kapris yaparsam bu olanlari hakedermisim istedigini dermis. diyemezsin dedim. kapattim telefonu. o da inattir, bu sefer bende alttan almicam. aramaz sanirim bir daha, yani dusunmeme gerek kalmadi bitti bu is sanirim.

canım ya 6ayda ne emeği ki bukadar.zaten ilişkinin ilk 3-4 ayı cicim ayları olur benim bildiğim tanışma aşaması,güzel sözler,birbirini yeni yeni tanımanın verdiği bi çekingenlik... zaten sen daha ilk aylardan bişeyler için çaba gösterdiysen uğraştıysan yorulduysan bu ilişki en başta bitmesi gerekirdi.

canım ya 6ayda ne emeği ki bukadar.zaten ilişkinin ilk 3-4 ayı cicim ayları olur benim bildiğim tanışma aşaması,güzel sözler,birbirini yeni yeni tanımanın verdiği bi çekingenlik... zaten sen daha ilk aylardan bişeyler için çaba gösterdiysen uğraştıysan yorulduysan bu ilişki en başta bitmesi gerekirdi.

bizim cicim ayimiz bir kac hafta surdu canim. ne cicim ayi ya. sonra bir suru aksilikler oldu is degistirdi arabasi calindi o oldu bu oldu. ekstra seyler olunca cok kisa surede bazi seyleri alttan almaya basladim :(

arkadasım sana bırsey soylımyım mı. sen bu adamdan ayrılınca daha mutlu olursun bence. o hayatındayken ne boyle ya hep sıkıntı stres tartısma. ufak seylerden tartısma cıkarmanız bıle can sıkıcı. sınek kucuktur ama mıde bulandırır hesabı.

kendıne yazık etme bence daha fazla.

ohoo daha ilk aylarda senden bağımsız olaylar için seni üzdüyse olmucak bişey bu ilişki.gerçekten sadece aşk sevgi yetmio bi ilişkiyi yürütebilmek için.karşılıklı anlayış ve en önemlisi saygı yürütür bi ilişkiyi.onlar olmadı mı bisüre sonra sevgi de biter gider....karar senin... ben çok acı çektiğim için artık sadece huzurlu olcağım bi ilişki arıorum.uğraşıp didinmek kendimi yıpratmak istemiorum.karşılıklı anlayış önemli artık benim için,sevgi aşk değil

ohoo daha ilk aylarda senden bağımsız olaylar için seni üzdüyse olmucak bişey bu ilişki.gerçekten sadece aşk sevgi yetmio bi ilişkiyi yürütebilmek için.karşılıklı anlayış ve en önemlisi saygı yürütür bi ilişkiyi.onlar olmadı mı bisüre sonra sevgi de biter gider....karar senin... ben çok acı çektiğim için artık sadece huzurlu olcağım bi ilişki arıorum.uğraşıp didinmek kendimi yıpratmak istemiorum.karşılıklı anlayış önemli artık benim için,sevgi aşk değil

Aynen katılıyorum bu cümlelerinize :29:

kesinlikle haklisiniz keske bastan uzatmasaydim diyorum simdi. yine aradi beni sucladigi seyler o kadar aci ki. benim hic ustunde durmadigim hic takmadigim seyler icin sen kapris yapiyorsun diyor hala.bunlari bunlari yaptim diyyorum evet dicene hayir diyor sen bole bbirsin :( cok uzuldum suan ama bittigine degil ( gerci bitti demedik ama dedigim gibi benim icin bitti, o da inat aramaz sanirim bir daha) yaptigim seyleri taktir etmemesi hatta tam tersi sanki kotu bisi yapmisim gibi konusmsi :( gercekten suan cok uzdu beni

kesinlikle haklisiniz keske bastan uzatmasaydim diyorum simdi. yine aradi beni sucladigi seyler o kadar aci ki. benim hic ustunde durmadigim hic takmadigim seyler icin sen kapris yapiyorsun diyor hala.bunlari bunlari yaptim diyyorum evet dicene hayir diyor sen bole bbirsin :( cok uzuldum suan ama bittigine degil ( gerci bitti demedik ama dedigim gibi benim icin bitti, o da inat aramaz sanirim bir daha) yaptigim seyleri taktir etmemesi hatta tam tersi sanki kotu bisi yapmisim gibi konusmsi :( gercekten suan cok uzdu beni

canım şu an sinirden ikinizde ne dediğinizin farkında olmayabilirsiniz ama hiçbir zaman seni bu denli üzüp yıpratmaya hakkı yok!

ben bisi demedim ki, diyemedim. karsimda bu kadar dar dusunen bir adam varken. 80 milyon kere bisiyi analtiyorum ama hayir adam hala bu bole diyor. alamiyorum hirsimi :( bir turlu. nasil bir insan bu kadar sabit fikirli olabilir ya. nasil olabilir delircem inanin.

Eğer yoruluyorsan ve mücadele ediyorsan buna değer ve seni hakeden bir adam için olsun cnm.Yada Adam gibi adam olsun da seni yormasın,el üzerinde taşısın!

Back
X