Ne istediğini anlamıyorum

Önemli olan sen değilsin demekki hayatında evlenen bu böyle devam eder iki dakika insanın vakti olmaz mı yalan onun sana vakti yoksa senin hiç olmasin sal ipini gitsin yolla hiçte üzülme

Türk erkeklerine insanlık, güzel güzel konuşma, anlaşma yaramıyor. Karşı tarafın poposu kalkıyor. Size de öyle olmuş bence

Zamanızi ve aklınızı duygularını değmeyen biri için harcamayın kısa bir not erkekler ağızlarına s..... Kadınları seviyorlar fekadar iyi kadınları kullanıyorlar

Sanırım öyle yapacağım bende. Anlamıyorum bu erkekleri, sıkan, trip atan, kıskançlık yapan kadınlardan kaçarlar ama öyle olmayan kadınlara da aynı davranıyorlar. Bitane düzgün bi insan evladı yokmu cidden ya! Yüzüme söylenen seni sevmiyorum lafı beni en fazla 3 gün üzer, ama böyle davrandılarmı daha çok üzülüyorum

Önemli olan sen değilsin demekki hayatında evlenen bu böyle devam eder iki dakika insanın vakti olmaz mı yalan onun sana vakti yoksa senin hiç olmasin sal ipini gitsin yolla hiçte üzülme
Benim önemsiz olduğum kesin ama bunu bile bana söylesin isterdim. Arkadaşlara başla konuşup bana başka davranması çok tuhaf

Türk erkeklerine insanlık, güzel güzel konuşma, anlaşma yaramıyor. Karşı tarafın poposu kalkıyor. Size de öyle olmuş bence
+9999 kesinlikle öyle. İyi konuştukça tepene çıkıyorlar sen bikere kötü bişey söyle, senden kötüsü olmaz. Gerçekten Türk erkeklerine has bişey bu

Valla ben de gecende benzer bir konuya benzer bir mesaj yazdim, benzeri basima geldi. Yani hala da karsidaki adam ne dusundu, niye boyle yapti bilmiyorum gercekten fikrim yok. Her sey guzel giderken adam bana durduk yere sen de evlilik kriter listeme %100 uymuyorsun dedi. Ben de niye boyle yapti hala da anlayamadim. Sizin adami zaten hic anlayamadim. Olgun yastasin, isin gucun var, maddiyatin var, aklin basinda ya istiyorsundur karsidakini ya istemiyorsundur diye dusunuyorum. Duzgun erkek yok galiba hepsi bir garip.

Adam gibi adam, yok nerde adam, yada bize rastgelmez diye Laranın şarkısıyla isyan etmek istiyorum erkeklere. Bende öyle düşünüyorum, istemiyorsan söylersin, ne istiyorsan beklentin neyse söylersin, bilmece gibi konuşan insanlara oldum olası gıcık olurum. Seninki de ayrı tuhafmış, o ne demek ya, kriter listeme uymuyorsun! Haspama bak sanki şehzade! Bu erkekler kendilerini ne sanıyor diyeceğim ama sanırım onları şımartan yine biziz. Afedersin alışmadık g.tte don durmaz derler, başka bi üyenin yazdığı gibi, erkekler ağzına eden kadınlardan hoşlanıyor bidaha aradımı peki p konuşmadan sonra?

Ben bu hikayeyi çok gördüm. Üzgünüm ama sizi cepte görüyor. Arkadaşınıza söylediği şeyin size geleceğini biliyor. Yani diyor ki sen bir bekle, keyfim isterse yazarım. Numarasını falan silmeyin, ama sizde yazmayın. Dayanamıyorsanız gerekirse watsapı kaldırın bir süre , size ulaşmak isterse watsap olmasa da ulaşır, arar vs zaten. Maalesef bazıları biraz ilgi görünce şımarıyor, evlenseniz de karakteri oturmamış bu adamı sürekli pışpışlamak zorunda kalırsınız. Ayrıca dersinizi aldınız bundan böyle haksızken özür dilemeyin, bence haklıyken de özür dilemeyin, yuvarlak cümleler kurun, özür dilemekten anlayan bir erkek henüz görmedim maalesef

detayları paylaşmak için ilişkiniz yeni olabilir ama siz açıkça sormuşsunuz, değer veren biri en azından şu şu konularda biraz sıkıntım var diyerek merak giderebilir.
ayrıca bu tutumu ilişkiniz ilerlediğinde de her sorunlu zamanda kendi içine kaçacağını gösterir bana göre.
muhtemelen kavga ettiğinizde de bu şekilde içine kapanacak.
bence çok katlanılabilir birşey değil

Valla bende durum daha acaip oldu.
Böyle dedi haspa ben de tepki verince ben ne dedim ki dedi. Sonra ipler koptu ben madem istemiyorsun peki dedim.

Bu olaydan 2 gün sonra kandilimi kutlamış. ben de teşekkür ederim senin de yazdım geçtim. Birkaç gün daha sonra mesaj attı konuşmaya tekrar başladık. Bütün gün normal konuştuk hatta. Ertesi gün barıştık sanaraktan aradım , pazar günü akşam 5ti. Açtı ama soğuk, uzak dedi ki şimdi işim var çalışıyorum. Yani pazar akşamı kim çalışsın Allah aşkına. Bende de jeton düşmedi şaşırdım mı artık. Peki işin bitince ararsın o zaman dedim. Ararım ama çok konuşamam dedi. Naza bak manyak mı ne .... ben de numarasını sildim. Gece 11de aramış ben de duştaydım duymadım. geri aradım ama duymadı. Bu kadar. Burda kaldı. Neden bu şekilde davrandı fikrim yok. Hem bana abuk subuk konuştu, hem ayrılcaz triplerine girdi üstüne ben arayınca konuşamam dedi. Şöyle diyen biriyle hayatta bir daha konuşmam sanırım. Sildim gitti

Cherryciğim Avrupa’dasın sanırım. Bize oralardan İtalyan bulsan olur mu? En azından yakışıklı olurlar da kahırlarını çekmeye değer bir şey olur belki

Yok dayanırım dayanamayacak bişey yok, benim maksadım aslında herşey eskisi gibi olsun yeniden bir arada olalım değil ki, sadece ne istiyorsa onu söylesin. Beni cepte gördüğünü bu kadar ayrıntı vermeden anladınız ya helal olsun, gerçekten öyle olduğuna o kadar eminim ki, çünkü ben ona benim icin değerli olduğunu ve sıkıntısı varsa paylaşmasını, gerekirse anlatmadan bekleyeceğimi söyledim, tabiki cepteyim, ah salak ben! Erkekler gerçekten iyilikten zerre anlamıyorlar

Bende zaten derdi neyse söylesinden ziyade derdimi var bilmediğim için onu söylesin istedim çünkü durduk yer böyle davranmaya başladığı icin ben ne olduğunu pek anlayamadım

Aynı fabrikanın ürünleri mi bunlar ya, bize defolu olanlarımı kaktırmaya çalışıyorlar ne yapıyorlar :) ne düşünüyorlar sanırım biliyor musun, ya bunlar çok iyi çok özverili hatunlar, e giderleri de var, ben bunu kaybetmeyeyim ama onsuzda olabilir, hatta bu bana yüz verdiyse ben bundan daha iyisini bulabilirim diye kendilerini yeniden keşfediyorlar galiba. Çünkü başka bi açıklama bulamıyorum. Fiziksel olarak, karakter ve düşünce yapısı olarak bana hayran olan bi adamın anında böyle davranmasını anlayamıyorum

Bende zaten derdi neyse söylesinden ziyade derdimi var bilmediğim için onu söylesin istedim çünkü durduk yer böyle davranmaya başladığı icin ben ne olduğunu pek anlayamadım

yada tribe girdi. beni beğenen biri var nasılsa, kafama göre takılabilirim havasında.

Gecinmesi zor biri. Ömür boyu boyle öküz altinda buzagi arayacak, sorunlar konusarak cozulmeyecek, triplenip duracaksa bu sizi cok yipratir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…