• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne istedik ne bulduk ?

benim hiçbir hayalim gerçekleşmedisenağlamasenağlama
hepsi hayal olarak kaldı en kötüsü aşkım ömrüm dediğim kişi hayal olarak kaldı:sinifsinif:

aşk işlerinin kader olduğuna inanıyorum, biraz mantık biraz kalbi dinlemek lazım.
yinede hayalleri bırakma. kur kurabildiğin kadar bu hayatta bedava olan tek şey. hayallerinin peşini bırakma. belkide yaşama sebebimiz :hulya:

ben endüstriyel tasarım okumak istiyordum. işletme mezunu oldum. mobilyalara karşı acayip bir ilgim var. çizim yapıyorum kendi kendime. 3d programlar öğrenmek istiyorum bu ara. Keşfedilmeyi bekliyorum :asigim:

ben endüstriyel tasarım okumak istiyordum. işletme mezunu oldum. mobilyalara karşı acayip bir ilgim var. çizim yapıyorum kendi kendime. 3d programlar öğrenmek istiyorum bu ara. Keşfedilmeyi bekliyorum :asigim:

vereliniortakvereliniortak
Senin Dermanın bende şekerim
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları tasarım ve yerleşim yapıyorum

benimde evimde boyalarım var bazen resim yapıyorum. ama y.lisans bittiği zaman kesinlikle kursa gidip resimle uğraşmak istiyorum. sadece şu an askıya alıyorum. ama bu hayalimi gerçekleştireceğim. eşim sana sergi açarz, kimse gelmezse kuşum merak etme ben gelirim diyor :asigim:

hayattan cok bır şey beklemedım..olmayacak uç noktalarda beklemdım hayalde kurmadım
çok basıttı hayallerım ama olmadı......
o yuzden .......
ne hayal kuruyorum nede umuyorum
hayat bana neyı sunarsa yasıyorum........

vereliniortakvereliniortak
Senin Dermanın bende şekerim
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları tasarım ve yerleşim yapıyorum

a-ha işte keşfedildim kaydirigubbakcemile3 mutfak ekipmanı derken dolaplardan mı bahsediyorsun yoksa fırındı, ocaktı onlar mı?

ben nedense hep muhtelif sandalye, yatak odası ve raf çiziyorum. içimden onlar geliyor :hulya:

benimde evimde boyalarım var bazen resim yapıyorum. ama y.lisans bittiği zaman kesinlikle kursa gidip resimle uğraşmak istiyorum. sadece şu an askıya alıyorum. ama bu hayalimi gerçekleştireceğim. eşim sana sergi açarz, kimse gelmezse kuşum merak etme ben gelirim diyor

insanın zevk aldığı şeylerle uğraşması çok güzel ve çok dinlendirici a.s

a-ha işte keşfedildim kaydirigubbakcemile3 mutfak ekipmanı derken dolaplardan mı bahsediyorsun yoksa fırındı, ocaktı onlar mı?

ben nedense hep muhtelif sandalye, yatak odası ve raf çiziyorum. içimden onlar geliyor :hulya:

aynen işte parlama noktan bu anda

Benim işim fırın-ocak falan restaurantlara yerleşim planı hazırlamak
ama TR3d kursuna gittiğimde daha görsel yapıyordum şimdi zaman yok
bakamıyorum bile malaesefsositosositosositososito

aynen işte parlama noktan bu anda

Benim işim fırın-ocak falan restaurantlara yerleşim planı hazırlamak
ama TR3d kursuna gittiğimde daha görsel yapıyordum şimdi zaman yok
bakamıyorum bile malaesefsositosositosositososito

ben ne istiyorum biliyor musun.. bir 3d kursuna gideyim. şöyle öğreneyim çizim bi güzel render mender hepiciğini, çok gerçekçi çizimler var, o şekilde birşeyler yapayım. sonra bir websitesi yapıp ordan pazarlayayım. sonra bir mobilyacıyla anlaşayım. sipariş üzerine üretim yapalım. Ama adam o zaman niye benden alsın, gider siteden resmi çeker yaptırır diye düşünüyorum. hayalimin bile içine kendi kendime limon sıkıyorum di mi benneyaptımki

ben ne istiyorum biliyor musun.. bir 3d kursuna gideyim. şöyle öğreneyim çizim bi güzel render mender hepiciğini, çok gerçekçi çizimler var, o şekilde birşeyler yapayım. sonra bir websitesi yapıp ordan pazarlayayım. sonra bir mobilyacıyla anlaşayım. sipariş üzerine üretim yapalım. Ama adam o zaman niye benden alsın, gider siteden resmi çeker yaptırır diye düşünüyorum. hayalimin bile içine kendi kendime limon sıkıyorum di mi benneyaptımki

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Hayallerini kırmak istemem ama max de baba bişey yapmak en az 5 yıl canım
Benim var bazı çizimlerim cafe falan filan vereliniortak
2006dan beri 4 yıldır Autocad kullanıyorum
2 yıldır max kullanıyorumgamyoncuiremsu

yine de azmin sonu tabi

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Hayallerini kırmak istemem ama max de baba bişey yapmak en az 5 yıl canım
Benim var bazı çizimlerim cafe falan filan vereliniortak
2006dan beri 4 yıldır Autocad kullanıyorum
2 yıldır max kullanıyorumgamyoncuiremsu

yine de azmin sonu tabi

olsun napalım. 5 yıl sonra çok geç değil kaydirigubbakcemile5 millet 60 yaşında üniversite bitiriyor di mi ama..

ooo hayal kurunca ne işler çıkıyor böyle gözlerimi yaşarttınz kızlar kaydirigubbakcemile5

:teytey:

tabi canım benim yaşım24 y.lisans yapacağım doktorada düşünüyorum. bakalım düşünüyorum şimdilik hayal ama, nereye kadar sabredeceğim okumaya bilmiyorum. çocuklarımla bile okula gidebilirim. bakalım hayalim gerçekleşecekmi.bekleyeceğim ve göreceğim :teytey:

kendi derininize inin
insan, en ehemmiyet verdiğinden mahrum da kalıyor
ististanaları kaide sanmadan düşünelim..
değişmez böyledir

AutoCAD
Autodesk
CATIA
Pro/ENGINEER
SOLIDWORKS
Unigraphics and Solid Edge
Windows 2003 Server
Windows NT 4

ne programlar varmış be.ben bunların hepsını bılen ve ders veren öğretmenden hoşlanıyorum.sadece onunla bır ılıskı ıstıyorum...olursa kolay yoldan gıdıcemkaydirigubbakcemile3

AutoCAD
Autodesk
CATIA
Pro/ENGINEER
SOLIDWORKS
Unigraphics and Solid Edge
Windows 2003 Server
Windows NT 4

ne programlar varmış be.ben bunların hepsını bılen ve ders veren öğretmenden hoşlanıyorum.sadece onunla bır ılıskı ıstıyorum...olursa kolay yoldan gıdıcemkaydirigubbakcemile3
zekice

kaydirigubbakcemile3

bugünün tatil olmasını hayal ederek yatmıştım gece ama sabah o alarm çalınca ve pencereden baktığımda yağmurlu çamurlu havayı görünce büyük hayal kırıklığıyla kargalar b.kunu yemeden düştüm yollara :bbo:

benim gerçekleşecek olan, aslında ulaşılmaz olarak gözüken hayallerim var.
ama hayal değil bence plan.
o yüzden sorun yok o konuda. ben hallederim...

yakın dönemde istediğim ulaşılmaz gözüken ama ulaştığım hayalim,
televizyonda gördüğüm adamı gidip bulmam ve aylarca sağlamından aşk yaşamamdı.

Back
X