ne istemiştiniz ne oldunuz......???

ibet

ağır işçi
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
782
1
296
52
arkadaşlar yazalım önceden hayalinizdeki meslek yada bulunmak istediğiniz konum ne idi..şuanki pozisyonunuz nedir???...
ben stilist olmayı çok istedim...yada tasarımla ilgili dekorasyon gibi....babam dayısının bir sözüne beni izmire göndermedi......olamadım..ingilizce turizm okudum...şuan 3 çocuğumla evimdeyim.......:)ya sizler...........

ben hep mafya olmayı istemiştim kadere bak ki ihracatçı oldum benneyaptımki
hep 25 yaşında murat diye biriyle evlenceem bilinçaltısı var fisfisfis
o yüzden adı murat olmayıp yanaşmaya çalişanlar çok yaasuhlu ve zengin bile olsalar hiç ilgimi çekmemiştir (sanki yanaçmak isteyenler kuyruga girmiş de pas vermiyom, yalana bak layhayhoy) :1closedeyes::CüvCüv:

çocukluğumdan beri hep manukyan olasım vardı
ama kara bahtım kör talihim gariban bi işçi olduk evlendik barklandıksenağlama

aslında hala şansım var
koskoca kadınlar kulübündeyim
sermaye çok
misalen tca-gurbik-didoş-mahbile-kuzu-ayn-kro-krdi-dülden-kurukafa-kömürüm pirensezim-kelebekim-deşkam-çirkin-çatlakpatlak-neferkafam-saruböcekim-züprüşüm-çatlakım
oohhhhooooooooooooooo say say bitmez
bidaha düşiniim ben bu fikri :lepi:

sitedeki erkekleri banlıcaklarına bence iloşu banlasalar cok daha iyi ederler :1shok:
kankalık ilişkilerimi yeniden gözden gecirsem iyi olacak :CüvCüv:

Hayalimde hep bir arkeolog olmak vardı,kazandım ama okuyamadım
maalesef bırakmak zorunda kaldım:mymeka:

Şİmdi muhasebeciyimgamyoncuiremsu

hep bi anaokulu öğretmeni yada güzel sanatlar okumak istedim. ama muhasebe okudum 3-4 sene muhasebecilik yaptımkafamçokkarıştı ve şimdi hamile bir kadın olarak evde temizlik yapıyorum.:CüvCüv:kadınların kaderi bu olsa gerek:roflol:

ev hanımı olmayı istemiştim....
şu an ne olduğmu da bilemiyorum...
memur mu??? ev işçisi mi??? çocuk bakıcıı mı??
şaka tabi....
ben öğretmen olmayı çok istemişimdir...ama memur olabildim ...bunada şükür....
sevgiler...

ben hep stilist olmak isterdim modelist oldum şuandada tasarım eğitimi alıyorum şanslıyım sanırım:sm_cool:

Hep iyi bir cerrah olmayı hayal etmiştim :çok üzgünüm:

Ancak;

Şimdide mühendis adayıyım şakkıdı

Ben önceleri psikolog olmak istiyordum, sonra bir anda genetiğe merak salıp genetik mühendisi olma hayalleri kurdum. Sonunda işsiz bir bilgisayar mühendisi oldum :sm_confused: Sanırım turizm sektörüne açılacağım ama, ne alakaysa =) bakalım daha neler olacak :icecream:

Öğretmen olmayı istemiştim.
Okulu bitirdim ama...
Hala olamıyorum...
Umudu kesince bankacı olmak istedim onda da eşim önüme taş koyuyor.
sanırım yakında sadece bekar bi kadın olmayı isticem.
Şu an sadece ev hanımı olmakla yetiniyorum.

ben psikolog veya sosyolog olmayı istemiştim ama gel gör ki insan kaynakları'cı oldumm.. neyse yüksek lisansla filan telafi etmeye çaılışıcaz artık..

:)))))))))))))))))))...canım ya ...azmin sonu yok...sen iste ve ol emi...:1hug:

Ben iş kadını olmak isterdim, fabrikam olsun yöneteyim isterdim,
ama şimdi müfettiş oldum,
ama işimi çok seviyorum, bir fabrika sahibi olamadım ama binlercesini kontrol ediyorum

ben hep yönetici kıvamı bişiy istemiştim
ama babamla bi inatlaşma sonucu lise sonrasındada okumadım kazanmama rağmen
şu an malesef lise mezunu bi ev hanımıyım
bari ünv. okumuş olsaydım da yine ev hanımı olsaydım
ama inat uğruna okumaktan vazgeçmeseydim

valla arkadaşlar hemen hemen hiçbirimiz istediği yerde değil....çok garip valla ya..........:uhm:

Benim bir fabrikam olsunn yönetici oluyum istedimm işletme okudumm muhasebeci oldumm fabrikam olamadii bankaya giriyim istedimm oda olamadiiiii eşimin bürosun da çalişiyim dedim onu da istemedii eee ben de biraktim işimi gezip tozuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…