1 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim eşim ne istersem ne söylersem sürekli erteliyor üstüne gitmezsem yapmıyor illa üstüne gitmem gerekiyor 50 kere söylemem gerekiyor ki yapsın ben artık bu durumdan çok sıkıldım artık hiç bişey istemek söylemek istemiyorum hiç biseyde hevesim kalmadı yoruldum artık... Kendi işlerini çok iyi takip ediyor günü gününe yapıyor üstüne düşüyor ama benimle ilgili durumlarda hiç umursamıyor sürekli erteliyor.. Yurt dışında yaşıyorum 1 yıldır burdayım daha dil okuluna bile göndermedi çocuk doğmadan gidiyim diyorum 5 aydır söylüyorum tamam diyor ama hiç araştırmiyor dil bilmiyorum çok zorlanıyorum her defasında söylüyorum bunuda ama hiç umrunda değil geçen hafta zorla bi okula götürdüm ordada nisanda baslicakmis dil kursu tamam gidiyim en azından doğuma kadar ne öğrenirsem dedim hiç önemsemiyor hiç yorum yapmıyor bugünde devlete yardıma başvurmuş imza atmam lazımmış bi yere hamilelik parası almam için imza atmıyorum dedim ille at yarın götürüp vereceğim diye peşimde dolandı bende attım kendi işi olunca böyle ama beni hiç umursamıyor çok üzülüyorum