Ne istersem erteliyor :(

Miihrimah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
180
71
1 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim eşim ne istersem ne söylersem sürekli erteliyor üstüne gitmezsem yapmıyor illa üstüne gitmem gerekiyor 50 kere söylemem gerekiyor ki yapsın ben artık bu durumdan çok sıkıldım artık hiç bişey istemek söylemek istemiyorum hiç biseyde hevesim kalmadı yoruldum artık... Kendi işlerini çok iyi takip ediyor günü gününe yapıyor üstüne düşüyor ama benimle ilgili durumlarda hiç umursamıyor sürekli erteliyor.. Yurt dışında yaşıyorum 1 yıldır burdayım daha dil okuluna bile göndermedi çocuk doğmadan gidiyim diyorum 5 aydır söylüyorum tamam diyor ama hiç araştırmiyor dil bilmiyorum çok zorlanıyorum her defasında söylüyorum bunuda ama hiç umrunda değil geçen hafta zorla bi okula götürdüm ordada nisanda baslicakmis dil kursu tamam gidiyim en azından doğuma kadar ne öğrenirsem dedim hiç önemsemiyor hiç yorum yapmıyor :KK43: bugünde devlete yardıma başvurmuş imza atmam lazımmış bi yere hamilelik parası almam için imza atmıyorum dedim ille at yarın götürüp vereceğim diye peşimde dolandı bende attım kendi işi olunca böyle ama beni hiç umursamıyor :KK43: çok üzülüyorum

İnancini bilmiorum ama Dua et canim oncelikle seni anlamasi icin .. Konusmayi dene.. Gerci erkekler konusarak anlamiyor icimizde yasadiklarimizi.. Kendin yapmaya calis Turk komsularin yokmu

İnancini bilmiorum ama Dua et canim oncelikle seni anlamasi icin .. Konusmayi dene.. Gerci erkekler konusarak anlamiyor icimizde yasadiklarimizi.. Kendin yapmaya calis Turk komsularin yokmu

Canım çok dua ediyorum konuşmayı deniyorum yine aynı yine ayni değişen birşey yok çok zorlanıyorum diyorum kendi başıma biseyimi halledemiyorum diyorum anlamıyor beni hiç umrunda değilim evde internet bile yok sadece kendi telinde var akşamları onun telinden giriyorum çok cimri para harcayi hiç istemiyor kurs para istiyor diyor göndermek istemiyor bana bi telefon bile almadı ben kendim bekarken aldığım teli kullanıyorum çok eski :KK43: bankada dünya kadar parası var ama bi kuruş bile harcamiyor.. Kimse yok burda komşular hep yabancı kimsem yok

Böyle devam eder. Degisir diye umarsın ama hayal kırıklığı...
Ben de çok cektim böyle karakterden.. Bir surprizi bile Hep 'yapacaktım şöyle şöyle oldu, şöyle düşünüyordum ama şöyle şöyle engel oldu ' Tım, dım, dim, beceriksizlik pacadan akar
Kendi islerine gelene oyle degiller

Böyle devam eder. Degisir diye umarsın ama hayal kırıklığı...
Ben de çok cektim böyle karakterden.. Bir surprizi bile Hep 'yapacaktım şöyle şöyle oldu, şöyle düşünüyordum ama şöyle şöyle engel oldu ' Tım, dım, dim, beceriksizlik pacadan akar
Kendi islerine gelene oyle degiller

Aynen öyle yapacaktım şöyle oldu böyle oldu bilmem ne sürekli bi yalan sürekli bi bahane artık dayanamıyorum hergün ağlıyorum kimsem yok burda hiç yanımda olmuyor beni hiç anlamıyor geçen hafta hastaneye gittim dil bilmiyorum ot gibi gittim ot gibi geldim ne konuştum ne soru sordum onların dediklerinide hiç anlamadım :KK43: :KK43: ne yapacağım böyle bilmiyorum çocuk dogunca Türkiye'ye annelerin yanına gideceğim bıktım artık

Aynen öyle yapacaktım şöyle oldu böyle oldu bilmem ne sürekli bi yalan sürekli bi bahane artık dayanamıyorum hergün ağlıyorum kimsem yok burda hiç yanımda olmuyor beni hiç anlamıyor geçen hafta hastaneye gittim dil bilmiyorum ot gibi gittim ot gibi geldim ne konuştum ne soru sordum onların dediklerinide hiç anlamadım :KK43: :KK43: ne yapacağım böyle bilmiyorum çocuk dogunca Türkiye'ye annelerin yanına gideceğim bıktım artık
Neden doğumu bekliyorsun? Tehlikeli mi?
Bilakis Şuan, seni gectim bebeğin sağlığı icin ferah olman çok onemli!

hangi dil kousuluyor yasadiginiz yerde bilmiyorum ama livemocha diye bir site var hemen hemen butun dil kurslarina ucretsiz uye olabilirsiniz..secin ogrenmek istediginiz dili ve evde de olsa gayret gosterin.
baska parali sitelerde mevcut babe vb.. aylik 10 eur ya level atliyorsunuz sanirim.
kitapcilardan kitap alin illa ki vardir ingilizce yollu ogreten.
esinize yalvarmayin yardimi icin,internetten kendiniz bakin kurslara atlayin gidin kursa kimse dil bilmiyorsunuz diye sizi kucumsemez,kucumse de anlamiyorsunuz suan icin bosverin.
bende yurtdisinda yasiyorum,ilk zamanlar zordu cekiniyordum ama simdi yasadigim ulkenin dili ana dilimden farksiz konusuyorum cok sukur.
ben ilk 4 ay kursa gittim sonrasi kendi cabamla oldu,basindan kalkmadim kitaplarin.esimle de surekli calistigim dili konustum.
saglikla alin kucaginiza

Hangi ulkedesiniz?
Etrafinizda hic bi turk yokmu hastanede felan yardim edebilecek?
Biz hollandadayiz hastanelerde sokakta felan cok turkler oluyor dil bilmeyen ama hemende bi turk imdadina yetisiyor yardimci oluyor.
Doktor demissiniz Allah korusun derdinizi anlatamadiginiz icin yanlis bi ilac bile verebilir doktor.
Belkide ilac alirken soylemeniz gereken bi hastaliginiz var kullanimda etken yaratan.

hangi dil kousuluyor yasadiginiz yerde bilmiyorum ama livemocha diye bir site var hemen hemen butun dil kurslarina ucretsiz uye olabilirsiniz..secin ogrenmek istediginiz dili ve evde de olsa gayret gosterin.
baska parali sitelerde mevcut babe vb.. aylik 10 eur ya level atliyorsunuz sanirim.
kitapcilardan kitap alin illa ki vardir ingilizce yollu ogreten.
esinize yalvarmayin yardimi icin,internetten kendiniz bakin kurslara atlayin gidin kursa kimse dil bilmiyorsunuz diye sizi kucumsemez,kucumse de anlamiyorsunuz suan icin bosverin.
bende yurtdisinda yasiyorum,ilk zamanlar zordu cekiniyordum ama simdi yasadigim ulkenin dili ana dilimden farksiz konusuyorum cok sukur.
ben ilk 4 ay kursa gittim sonrasi kendi cabamla oldu,basindan kalkmadim kitaplarin.esimle de surekli calistigim dili konustum.
saglikla alin kucaginiza

Canım burda ücretsiz dil kursu çok aradı eşim bulamadı eşimin tek derdi kursa para vermemek dil kursları para istiyor ücretsiz malesef kurs bulamadı eşim.. Cok guzel söylüyorsunuzda diğer mesajlarımi okumadınız galiba evde internet yok sadece eşimin telinde internet var o gelince onun telinden giriyorum.. Hastaneye falan kendim gidiyorum zaten her yere kendim gidiyorum ve çok zorlanıyorum bi kaç kelime biliyorum ama olacak gibi değil illa okula gitmek şart

Kurs işi önemli fazlada bir ücreti yok. Vermeye gelince vermiyorda çocuk için para almayı biliyor nedense? O parada cocuğun hakkıdır zaten. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bazı yerler var onlar sizi yönlendirir kurs için.

Hangi ulkedesiniz?
Etrafinizda hic bi turk yokmu hastanede felan yardim edebilecek?
Biz hollandadayiz hastanelerde sokakta felan cok turkler oluyor dil bilmeyen ama hemende bi turk imdadina yetisiyor yardimci oluyor.
Doktor demissiniz Allah korusun derdinizi anlatamadiginiz icin yanlis bi ilac bile verebilir doktor.
Belkide ilac alirken soylemeniz gereken bi hastaliginiz var kullanimda etken yaratan.

Londra'da yaşıyorum kaldigimiz bölgede hiç Türk yok kimseyi tanımıyorum komşular falan ruh gibiler hiç görmem etmem.. Ne yapacağım böyle bilmiyorum eşimle konuşuyorum tamam diyor ama sonra umursamıyor.. Hastaneye gittim Türk falan görmedim sıramı bekledim adımı çağırdılar doktorun odasına girdim söyledim ingilizce bilmediğimi ultrasyona baktı bu kadar çıktım geldim :KK43: Allahim yardım etsin çok bunalıyorum 1 yıldır hergün bunalıyorum doğumu bekliyorum doğum yapınca Türkiye'ye gideceğim

Londra'da yaşıyorum kaldigimiz bölgede hiç Türk yok kimseyi tanımıyorum komşular falan ruh gibiler hiç görmem etmem.. Ne yapacağım böyle bilmiyorum eşimle konuşuyorum tamam diyor ama sonra umursamıyor.. Hastaneye gittim Türk falan görmedim sıramı bekledim adımı çağırdılar doktorun odasına girdim söyledim ingilizce bilmediğimi ultrasyona baktı bu kadar çıktım geldim :KK43: Allahim yardım etsin çok bunalıyorum 1 yıldır hergün bunalıyorum doğumu bekliyorum doğum yapınca Türkiye'ye gideceğim
bebegın ıyımı degılmı nasıl anladın peki

Nasil turkiyeye gidiceksiniz? Esiniz londrada kalip siz annenizin yaninami gitmeyi dusunuyorsunz?

bebegın ıyımı degılmı nasıl anladın peki

Ultrasyon ekranından gördüm hareketlerini kalp atışlarını falan ultrasyon çıktısı veriyo eşime gösterdim herşeyi normal yazıyor dedi.. Böyle canım işte böyle anlaşıyoruz yabancı memlekette olursan böyle oluyor Allahim kimseyi bu duruma düşürmesin :KK43:

Ultrasyon ekranından gördüm hareketlerini kalp atışlarını falan ultrasyon çıktısı veriyo eşime gösterdim herşeyi normal yazıyor dedi.. Böyle canım işte böyle anlaşıyoruz yabancı memlekette olursan böyle oluyor Allahim kimseyi bu duruma düşürmesin :KK43:
ayy cok zor ya tüho_O

X