• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne istiyor !

Yüzyüze görüsmediginiz bi insanla nasil ciddi düsünebiliyorsunuz, heleki daha 2 ay olmus, ne ciddiyeti allah askina... Nikahida nette falan mi kiymaga düsünüyorsunuz? Kafanizda zaten oturmayan seyler varsa, kesin görüsmeyi gec olmadan...:ssz:

selam kızlar
yaklaşık 2 ay once tesadufı bır sekılde bırıyle tanıstım o 34 yasında bense 25 farklı sehırlerde yasıyoruz.
henuz yuz yuze gorusemedık ( ben ıstemedıgım ıcın ) evlenmıs bosanmıs bu arada..

zor bır ınsan başak burcu agzından lafı cımbızla alırsın bu derece kapalı biri ..

fakat benım takıldıgım nokta benden hoslandıgını soyluyor sureklı arar mesaj yazar lakin ciddiyetlık boyutunda amacını anlayamıyorum ne yapabılırım nasıl yaklasmam gerekıyor bu ınsana..

canıma tak ettıgı bazı durumlar oldugunda olurumuz olmadıgını soyleyıp gorusmezsek daha ıyı olacagını soyluyorum bu seferde üst üste aramalar sana cok alıstım gorusucez o zaman herseyı konusuruz telefonda ne kadar anlatayım dıyor..

bazen cok ılımlı sevecen bazende buzdan bir kütle gibi napıcagımı bılemıyorum aklım cok karısık =(

Başak erkeği evlerden ırak.arkana bakmadan kaç.hiç bir zaman net olamaz.akşam canım cicim aşkım sevgilim der.sabah bütün onları o söylememiş gibi davranır.

Bitir bence hiçbaslamasın...

selam kızlar
yaklaşık 2 ay once tesadufı bır sekılde bırıyle tanıstım o 34 yasında bense 25 farklı sehırlerde yasıyoruz.
henuz yuz yuze gorusemedık ( ben ıstemedıgım ıcın ) evlenmıs bosanmıs bu arada..

zor bır ınsan başak burcu agzından lafı cımbızla alırsın bu derece kapalı biri ..

fakat benım takıldıgım nokta benden hoslandıgını soyluyor sureklı arar mesaj yazar lakin ciddiyetlık boyutunda amacını anlayamıyorum ne yapabılırım nasıl yaklasmam gerekıyor bu ınsana..

canıma tak ettıgı bazı durumlar oldugunda olurumuz olmadıgını soyleyıp gorusmezsek daha ıyı olacagını soyluyorum bu seferde üst üste aramalar sana cok alıstım gorusucez o zaman herseyı konusuruz telefonda ne kadar anlatayım dıyor..

bazen cok ılımlı sevecen bazende buzdan bir kütle gibi napıcagımı bılemıyorum aklım cok karısık =(
sen evlenmiş boşanmış biri misin peki

Benim eşimde başak burcu ve ben çok memnunum :) her zaman kararları net olmuştur aşk değilde mantık adamı diyelim :) gizli romantik :):)
Sen bir kere olsun yüz yüze görüş canım bence...

Kendınızı neden kasıyorsunuz ıstemıyorsanız bıtırın neden bu ısrar .

selam kızlar

evlenmiş boşanmış "mış" işte yani buna nerden eminsin..?..çok kızıyorum sizin gibilere..bunun adı asosyallik..baska adı yok..yani ne ask ne mesk..

Başak erkeği evlerden ırak.arkana bakmadan kaç.hiç bir zaman net olamaz.akşam canım cicim aşkım sevgilim der.sabah bütün onları o söylememiş gibi davranır.

bu daha cok ikizler erkegi gibi :). Basak erkegi hicbirsey olmamis gibi yapar bazi durumlarda (kavga, tartisma gibi) en azindan benim gözlemledigim bu.

Canım benim eşimde başak burcu ağzından cımbızı bırak zar zor laf alıyorum.bende başak burcuyum konuşmaktan yoruluyorum artık yani herkesin karakteri farklı bazen az ve öz konuşan bi adam yetiyo evlilikte duygularını ifade etmeye gelince benim eşimde hiç belli etmez ama soruncada yeteri kadar seviyorum der konuyu kapatır.yaniaynı dert bende de var

vallahi güven duygunuza hayranım. Ben kocamı yüzyüze 3 sene tanıdımda güvenebildim. Netten nasıl güvenipte evlilik kararını düşünebiliyorsunuz hemde yüzyüze görüşmeden. Karşınızdaki evlenmiş boşanmış tecrübeli. Belkide boşanmamış kekliyor hiç belli olmaz. Biraz ağırdan alsak kendimizi. Biraz pahalı dursak öyle davransak ne iyi olur.

ozaman dırek bıtırın su işi kafanız daha fazla karısmasın cevrenızden bırılerıyle düşünün bazı seylerı adam bosanmıs gıtmıs belkı ıc bosanmadı evli bunu da bılemezsınız ohooo neler neler belkı bosanmadı bosanmasına neden olucaksınız belkı de bosanma surecınde yenı bırını arıyor kı boslukta kalmasın bence bu işlere hıc kendınızı bulastırmayın bıtıtrın cok ust uste aramaması ıcın numarasını engelleyın 1 ayda unutacaktır unutmasa bılene ugrascak baskasını bulsun

sagolun yorumunuz ıcın herkesın dusuncesı ve yorumu benım ıcın cok onemlı ve ıhtımallerın hepsı olabılır
İnternetten mi tanıştınız siz..?
Belki adam hala ewli, boşanma aşamasında ondan böyle de olabilir...
Birde böyle çift oynayanlardan da her zaman korkmuşumdur..
Bi öyle bi böyle ne yaniii onu çözmekle mi geçecek zamanın!!!

hayır ınternetten tanısmadımı belırttım

Aaa demek bunlarin hepsi ayni benimkide öyle böyle hicbirsey olmamis gibi davranmasi beni uyuz ediyor cünkü ben hayata yapamam birsey varsa konusulur. Ay ben yine sinir oldum adama :/

vallahı tanımaya calısıyorum kendımce lakın cok zekı ve laf cambazı ben onun her lafında bırsey arıyorum o da benım cok kuşkucu bır yapısı var.. bır keresınde kişi kendısınden bılır işi dedim belkıde senın sakladıkların anlatmadıgın seyler vardır dedım bunun uzerıne yuz yuze gorusmemız ıcın fırsat versen ne ıstersen anlatacagım dedı tabı ınanmakta bıryere kadar bılemıyorum

Yüzyüze görüsmediginiz bi insanla nasil ciddi düsünebiliyorsunuz, heleki daha 2 ay olmus, ne ciddiyeti allah askina... Nikahida nette falan mi kiymaga düsünüyorsunuz? Kafanizda zaten oturmayan seyler varsa, kesin görüsmeyi gec olmadan...:KK14:

bu net olayı nereden cıktı cıdden anlamadım ... ciddi düşünmek sızın ıcın hemen nıkah masasına oturma olayı mıdır ? benım ıcın cıddıyet demek nıyettır kımısı eglenıp zaman gecırmek ıster kımısıde karsısındakı ınsanı tanımaya calısır bır hayat paylasabılır mı olursa neler olur olcup tartar ...

aşkım cıcım olayları yok bızde olmasıda normal degıl cunkı henuz gorusmedık bıle sadece bırbırımızı tanımaya calısıyoruz o soru sordugunda makulce cevaplar verıyorum kı sordugu sorular mantık cercevesınde ama ben sordugumda sıkılıyor ve yuzyuze gorustugumuzde anlatıcam dıyor sakladıgın bırsey mı var dıyorum ne olabılır tabıkıde yok dıyor evlide olabılır bılemıyorum : (

sen evlenmiş boşanmış biri misin peki

hayır hıc evlenmedım

Benim eşimde başak burcu ve ben çok memnunum :) her zaman kararları net olmuştur aşk değilde mantık adamı diyelim :) gizli romantik :):)
Sen bir kere olsun yüz yüze görüş canım bence...

evet mantık insanı cok dogru bense aşırı duygusal :/
Kendınızı neden kasıyorsunuz ıstemıyorsanız bıtırın neden bu ısrar .

istemıyorum demedım kı sadece nasıl yaklasmam gerek dedım. hoslandıgım bırı gormemıs olabılırım belkı fakat konusma tarzı yaklasımı mantıkcı yanı benı çekıyor
evlenmiş boşanmış "mış" işte yani buna nerden eminsin..?..çok kızıyorum sizin gibilere..bunun adı asosyallik..baska adı yok..yani ne ask ne mesk..

sizin gibilere derken yalnıs bırsey yaptıgımı dusunmuyorum evlı oldugundan emin olsam zaten konusmam ısrarla olmadıgını soyluyor geldıgımde kımlıgımede bakarsın tc mı vereyım bak arastır vs dedı ama ben gerek gormedım.yargılamak yerıne bıraz daha ılımlı yaklasamıyormusunuz yorum yaparken.sonucta evlı barklı adamla dusup kalkmıyorum kı henuz sevgılı dahı degılız

Canım benim eşimde başak burcu ağzından cımbızı bırak zar zor laf alıyorum.bende başak burcuyum konuşmaktan yoruluyorum artık yani herkesin karakteri farklı bazen az ve öz konuşan bi adam yetiyo evlilikte duygularını ifade etmeye gelince benim eşimde hiç belli etmez ama soruncada yeteri kadar seviyorum der konuyu kapatır.yaniaynı dert bende de var

böyle bırıyse kı suan oyle gorunuyor sevgılı dahı olamayacagımızı dusunuyorum : /
Bence bir şey istemiyor sadece canı sıkılıyor.

bu da bır ıhtımal olabılır bılemem

vallahi güven duygunuza hayranım. Ben kocamı yüzyüze 3 sene tanıdımda güvenebildim. Netten nasıl güvenipte evlilik kararını düşünebiliyorsunuz hemde yüzyüze görüşmeden. Karşınızdaki evlenmiş boşanmış tecrübeli. Belkide boşanmamış kekliyor hiç belli olmaz. Biraz ağırdan alsak kendimizi. Biraz pahalı dursak öyle davransak ne iyi olur.

netten tanısmadım dıyorum ama herkes ısrarla net konusunu onume suruyor.. boşanmamış olması ıhtımal dahılınde sonucta kavun degıl kı koklayıp alayım.. bende ogrenmeye calısıyorum silip atmak ıstemıyorum oyle bır durum var ıse zaten işim olmaz .. ama evlenmıs bosanmıs ben hıc evlenmemısım onunla olmaz dıyede dusunmuyorum

bence evli bu adam....
zaman geçiriyo işte...

bılemıyorum :(

bu arada şu guven olayında yorum yapanlar ya da yapacak olanlar guvensızlıgım ve kuşkularım yuzunden gorusme teklıfını bu zamana kadar kabul etmedım ve bence asıl yanlısı burada yaptım gorusmelıydım kı anlıyayım en azından kafamdakı bırkac soru ısaretını kaldırabılırdım ..

ya tamam derdım ya da istemıyorum kendı akılsızlıgım bır nevı fazla uzattım

bu arada şu guven olayında yorum yapanlar ya da yapacak olanlar guvensızlıgım ve kuşkularım yuzunden gorusme teklıfını bu zamana kadar kabul etmedım ve bence asıl yanlısı burada yaptım gorusmelıydım kı anlıyayım en azından kafamdakı bırkac soru ısaretını kaldırabılırdım ..

ya tamam derdım ya da istemıyorum kendı akılsızlıgım bır nevı fazla uzattım
Boşandığını nerden öğrendiniz peki? Tanışma şeklinizi de merak ettim.
Ayrıca sorularınıza, yüzyüze anlatırım demesi zaman kazanmak olabilir.

selam kızlar

arkana bakmadan kac. Umarim oyle yaparsin. Daha cok gencsin hayatini karartma.

sen hiç evlenmedin internetten boşanmış bir adamla ilişki kurmaya çalışıyorsun bekarların suyumu çıktı desem şu anki fikrinizle çıkışacaksınız bana bu durumda siz yaşayın biz görelim demekten öteye gidemiyorum..

Boşandığını nerden öğrendiniz peki? Tanışma şeklinizi de merak ettim.
Ayrıca sorularınıza, yüzyüze anlatırım demesi zaman kazanmak olabilir.

Universiteden bir arkadasimin tanidigi .. arkadasim facede konum bildirimi yapip beni etiketleyince goruyor ve arkadssimi arayip istanbula geldim dissrdayim diyor goruselim gitmeden sirf beni gormek adina geliyor lakin o gelmeden ben kalkmistim..
sonrada bu durumdan arkadsima bahsedip tanismak istedigini soyluyor ..
Arkadasimda bana anlatirken ben bosandigini biliyorum 2 sene once seninle tanismak istiyor vs dedi numaralar verildi o gundur konusuyoruz..

Bosandigini hem arkadssimdan duydum hemde kendisi ustune basa basa soyluyor.

sen hiç evlenmedin internetten boşanmış bir adamla ilişki kurmaya çalışıyorsun bekarların suyumu çıktı desem şu anki fikrinizle çıkışacaksınız bana bu durumda siz yaşayın biz görelim demekten öteye gidemiyorum..

Ya interneti kim nereden uyduruyor anlamiyorum !!!! Kader denen bir durum var bosanmis insanlara cellat gozuyle neden bakiyorsunuz konumla alakali doye demiyorum kesinlikle..
Kaderimde varsa bekar olur yoksa bu insan olmasada baska bir evlenmis bosanmis olur ya da hic olmaz Allahin bilecegi birsey

Universiteden bir arkadasimin tanidigi .. arkadasim facede konum bildirimi yapip beni etiketleyince goruyor ve arkadssimi arayip istanbula geldim dissrdayim diyor goruselim gitmeden sirf beni gormek adina geliyor lakin o gelmeden ben kalkmistim..
sonrada bu durumdan arkadsima bahsedip tanismak istedigini soyluyor ..
Arkadasimda bana anlatirken ben bosandigini biliyorum 2 sene once seninle tanismak istiyor vs dedi numaralar verildi o gundur konusuyoruz..

Bosandigini hem arkadssimdan duydum hemde kendisi ustune basa basa soyluyor.

Ya interneti kim nereden uyduruyor anlamiyorum !!!! Kader denen bir durum var bosanmis insanlara cellat gozuyle neden bakiyorsunuz konumla alakali doye demiyorum kesinlikle..
Kaderimde varsa bekar olur yoksa bu insan olmasada baska bir evlenmis bosanmis olur ya da hic olmaz Allahin bilecegi birsey
valla uyduran ben değilim demekki satır aralarında görümüşüm ki aklımda kalmış mühim olan vasıta olan araçlarda değil zaten..boşanmış erkek diye tepki göstermemize tepki göstereceğinizi adım gibi bildiğimden zaten siz yaşayın biz görelim dedik..hç yoktan senin durumunda güncel 5--6 kişi var topiklerde kızlarımız hiç evlenmemiş fakat evlenmiş boşanmış insanlarla ilk evliliklerini yapan..buyur oku neler yaşadıklarını..istersen link atalım ama eminim biliyosundur..yoksa bize bi yararı ya da zararı yok senin kiminle birlikte olduğunun akıl almak için konu açmışsın üç bes kelime tıklıyoruz işte.

Back
X