Yarabbim bu cektiklerim niye ablalarım çok zor durumdayım hemen konuya başlıyorum ben 2 senelik evli 20 yaşındayım evlendiğim günden beri neredeyse her gün burnumdan geldi Kaynana Denilen sinsi şeytan beni hiç sevmedi her şeyime surat astı beni hep başkalarına kötüledi kocam la aramı bozdu kızımı istemedi ailemi hep rencide etti beni kendisine ve çocuklarına hep hizmetçi gibi hizmet ettirdi elim kolu baglı sana gücüm yetmiyor dilerim allahtan bana ettigin kadarını bulasın senden ömrümün sonuna kadar nefret etcem..
Not:diceksiniz ki Ailene söyle söyledim amcam s anneme ama susmaktan başka bişi yapmıyorlar babama söylesem kıyameti kopartır taş üstüne taş bırakmaz ama rezil olmasını istemiyorum kaynanam hapise atar babamın infazı var çünkü kocam deseniz sadece sabret kurtarıcam bitecek bu günler diyor Of Of napcagım ben çok muysuzum neden Kaynana lar böyle uzun oldu okuyan okumayan herkeze teşekkür ederim
Not:diceksiniz ki Ailene söyle söyledim amcam s anneme ama susmaktan başka bişi yapmıyorlar babama söylesem kıyameti kopartır taş üstüne taş bırakmaz ama rezil olmasını istemiyorum kaynanam hapise atar babamın infazı var çünkü kocam deseniz sadece sabret kurtarıcam bitecek bu günler diyor Of Of napcagım ben çok muysuzum neden Kaynana lar böyle uzun oldu okuyan okumayan herkeze teşekkür ederim