ne istiyorsun be kadın benden:(

elfida36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
41
11
29
Yarabbim bu cektiklerim niye ablalarım çok zor durumdayım hemen konuya başlıyorum ben 2 senelik evli 20 yaşındayım evlendiğim günden beri neredeyse her gün burnumdan geldi Kaynana Denilen sinsi şeytan beni hiç sevmedi her şeyime surat astı beni hep başkalarına kötüledi kocam la aramı bozdu kızımı istemedi ailemi hep rencide etti beni kendisine ve çocuklarına hep hizmetçi gibi hizmet ettirdi elim kolu baglı sana gücüm yetmiyor dilerim allahtan bana ettigin kadarını bulasın senden ömrümün sonuna kadar nefret etcem..

Not:diceksiniz ki Ailene söyle söyledim amcam s anneme ama susmaktan başka bişi yapmıyorlar babama söylesem kıyameti kopartır taş üstüne taş bırakmaz ama rezil olmasını istemiyorum kaynanam hapise atar babamın infazı var çünkü kocam deseniz sadece sabret kurtarıcam bitecek bu günler diyor Of Of napcagım ben çok muysuzum neden Kaynana lar böyle uzun oldu okuyan okumayan herkeze teşekkür ederim:KK43:

Elinde maddi özgürlüğün yok sanırım. Olmazsa, kaynanan zihniyetindeki insanlar daha çok ezer seni. Ama her şeye rağmen, herkes gibi bir insan olduğunu ispatlayıp, daha en baştan onun zulümlerine karşı çıkman, kafa tutman lazımdı. Annenin amcanın bişey yapmayışı da onların kız dediğin susar gibi acınası bir zihniyette olduğunu gösteriyor. Babana gerçekten söyleyemeyeceksen, kendi işini kendin halledeceksin. Sana laf sokana geri iade edeceksin. Burnundan kıl aldırmayacaksın. Yaptıkalının ne fazlası nede azı olarak, aynı şekilde karşılık vereceksin.

Madem kimseye söyleyemiyorsun , kendin halletmelisin, esin neyi halletmek icin bekliyorki ?
Alsin karsisina konussun, seni istemiyor olabilir ama saygi duymak zorunda.
Kizimi istemiyor demissin kendi torununu bile istemeyen bir kadindan zaten hayir gelmez..

Maddi durumumuz olmadıgı için okuyamadım kendim evlendim cahillik zamanında ben hep Susup içime atarım istesem de hırçın olamıyorum bişey diyemiyorum aynı evdeyiz :KK43:
aynı evde mi yaşıyorsunuz

20 yaşında evlenmek,bebe sahibi olmak yerine okusaydın,sonra çalışsaydın,daha sonra evlenseydin daha iyi olmaz mıydı?
Kayınvaliden de eşin de seni çocuk gibi görüyor.
Biri ezikliyor,diğeri oyalıyor.
Görmüyor musun?

Elinde maddi özgürlüğün yok sanırım. Olmazsa, kaynanan zihniyetindeki insanlar daha çok ezer seni. Ama her şeye rağmen, herkes gibi bir insan olduğunu ispatlayıp, daha en baştan onun zulümlerine karşı çıkman, kafa tutman lazımdı. Annenin amcanın bişey yapmayışı da onların kız dediğin susar gibi acınası bir zihniyette olduğunu gösteriyor. Babana gerçekten söyleyemeyeceksen, kendi işini kendin halledeceksin. Sana laf sokana geri iade edeceksin. Burnundan kıl aldırmayacaksın. Yaptıkalının ne fazlası nede azı olarak, aynı şekilde karşılık vereceksin.

Maddi durumumuz olmadıgı için okuyamadım kendim evlendim cahillik zamanında ben hep Susup içime atarım istesem de hırçın olamıyorum bişey diyemiyorum aynı evdeyiz :KK43:
Maddi durumun yokken çalışman gerekmez miydi zaten?
Ayol bu evlilik,annelik ne acillik bir durum böyle?

Ne yazık ki susan, sustukça daha eziliyor. Hakkını arayan, yada en azından hırçın olan el üstünde tutulur. Doğa kanunu gibi bişey bu resmen. Sen cevap vermedikçe, sana yeni eziyetleri hak görüyor. Bir iş bulup çalışamaz mısın. Kasiyerlik, satış elemanlığı gibi, okumanın gerekmediği işler.

Eden, ettiğini bulur elbet ama. Siz karşılık vermedikçe, sizi daha çok ezecek, üzecek. Değiştirin kendinizi, tavrınızı koyun ona. İlk zamanlar vay bu nası oldu diye daha zor bir dönem olacak ama eninde sonunda, sana bi laf etmeden önce 2 kere düşünür olacak. Allah yardımcın olsun

20 yaşında evlenmek,bebe sahibi olmak yerine okusaydın,sonra çalışsaydın,daha sonra evlenseydin daha iyi olmaz mıydı?
Kayınvaliden de eşin de seni çocuk gibi görüyor.
Biri ezikliyor,diğeri oyalıyor.
Görmüyor musun?
SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...

Canim erken evlenmissin. Birlikte yasiyorsunuz sanirim. Seni cahil gorup eziyor belli. Ayri oturanda dip dibe olanda sorun yasiyor kayinvalide ile. Enerjini evladina harca. Kayinvalidene de azicik dis goster. Sustukca ezer. Ayri eve cikma imkaniniz yok mu? Is bulup calissan?

Uzuluyorum ben boyle erken yasta evlenip kayinvalideden ceken genc kizlara. Buyukluk yapmak baska, birine hayati zehretmek baska sey.. Tecrubelerini paylassinlar tabi ama hukmetmek yanlis.

Çalışmam kızıma bakacak kimse yok bide durumumuz iyi gerek yok an bana varlık içinde yokluk yaşatıyor

Bana birgün annelik yapmadı ben hiç bişey bilmiyordum öğretmedi hep yanlışlarımı başıma kaktı
Ne yazık ki susan, sustukça daha eziliyor. Hakkını arayan, yada en azından hırçın olan el üstünde tutulur. Doğa kanunu gibi bişey bu resmen. Sen cevap vermedikçe, sana yeni eziyetleri hak görüyor. Bir iş bulup çalışamaz mısın. Kasiyerlik, satış elemanlığı gibi, okumanın gerekmediği işler.

Eden, ettiğini bulur elbet ama. Siz karşılık vermedikçe, sizi daha çok ezecek, üzecek. Değiştirin kendinizi, tavrınızı koyun ona. İlk zamanlar vay bu nası oldu diye daha zor bir dönem olacak ama eninde sonunda, sana bi laf etmeden önce 2 kere düşünür olacak. Allah yardımcın olsun

Uzuluyorum ben boyle erken yasta evlenip kayinvalideden ceken genc kizlara. Buyukluk yapmak baska, birine hayati zehretmek baska sey.. Tecrubelerini paylassinlar tabi ama hukmetmek yanlis.

SİZİ ELEŞTİRMEK AÇISINDAN VE BAYANI KORUDUĞUMDAN DOLAYI SÖYLEMİYORUM AMA HAYAT HER ZAMAN HERKESE EŞİT DAVRANAMIYABİLİYOR BU ŞEKİLDE OKUSAYDIN ÇALIŞŞAYDIN YORUMU AĞIR BENCE...
Evet hayat adil değil ama hepimiz seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz.
Hadi erken yaşta evlendi bebek yaptı neden aynı evde oturmayı kabul etti?
Konu sahibi ayrı eve çıkma imkanınız yok mu?

Büyük harfle yazmak yasak arkadaşım.
Hayatın adil olmadığını çok iyi biliyorum merak etme.
O yüzden hayatım boyunca hep tırmaladım. Deliler gibi okudum,eşekler gibi çalıştım tabiri caizse. Kaldı ki ailemde maddi manevi sorunum yoktu. Sırf kendime yetebilmek için yaptım bunu.
Şükür başardım da.
Şu an ağır yazmamın sebebi ise 1 hafta sonra "hamileyim,kıyamıyorum,ne yapayım" diye ağlamasın diyedir.
Yoksa bana ne; kendi hayatı, kendi evliliği?

Varda mal mülk kaynanam ın üstünde ayrılsanız zırnık yok elimde diyor beş parasız nereye gidelim
Kusura bakma kocan adam olacak karısına çocuğuna bakacak o zaman.
Ömür boyu kv nin dizi dibinde mi yaşacaksınız?
İşi yok mu eşinin?

X