Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben böyle bi hatayı yıllar önce yptm cnm... aynı drumdaydım sennlee ama inan bana o kdr pşmnımki o cocuk bana bin türlü bela açtı yapmaa etmee devam et ilşkinee yazık olur inanki
yazdıgınız her sey için cok tesekkur ederim. o kdar iki arada bi derede kaldım ki.insanın ne istediginibilmemesi ne kadar kötü. her tarafatan kararsızlık üstüme üstüme geliyor. biri aşk nerde bitmiş demiş.ben de bazen öle düşnüyorum. hani o ilk günler.ama zaten herkes hep aynı seyi yaşamıyo mu diorum? aşk hakkaten bitio sanırım.ama sevgim sonsuz ona. hakikaten sevgim var ona karsı aşık deilim belki zaten o da neyse çözemedim ama kimseye asla hissetmedigim seyler hissettim ona.simdi eskisi gibi değil belki ama seviyorum.kıyamıyorum.üzülüyorum o üzülüncehala..1,5 senede ok adar cok sey yasadık ki. o kadar cok plan yaptık ki. ben evlenmek de istiyordum onunla ama o hep tamam deyip söyledi geçti.kendi de dedi bunu ama hala ole diyo. seninle evlenmek de istiyorum ama daha olmaz gibi geliyo bana dedi.haklı kendine göre bişi demiyorum.sevgim ona hala var.ama bi yandan da bana kızcaksınız belki ama öbür kafamı karıştıran cocukla da görüşüyorum. onla anı yasıyoruz. asla başıma sorun olmaz bi tip.bi arkadasım öle demiş.ona adım gibi eminim. kendi bana seni cok seviyorum biliyorum olmıycak ama olursa da bi senle olsun her sye istiyorum dio. o kdar güzel o kdar içten ama o kadar samimi konusuyo ki o da.ona da kıyamıyorum. herkes de cok sever onu.içi dısı bir bi cocuk. herkes kefil olur.3 senedir tanıyorum onu zaten.3 sene once ben ondan hoşlanmıştım ama o da benden hoşlanmasına ragmen en yakın arkadaı hoşlanıyo die olmaz dedi.kiminiz erkek o bilemeZSİN diyceksinız belki ama imkansız.hakkaten ben aramadan aramaz.öle söz verdi cunku .ya da ihtiyacım oldugunda onu aradım ayrıldıgım için onu cagırdıgımı bilmesine ragmen 5 ay sonra ne derdin olursa hep yanındayım dedi.öle de yaptı. o kadar eminim cok iyi mükemmel bi cocuk.öle bi bakıyo ki..o sevgiyi hisetmemek imkansız.ben nası mutlu oluyosam o da onu kabul ediyo bu onu üzse bile.yani ikisine de kıyamıyorum ben ya..kimle evlencem ben?:kimi secmeliyim?offfffffffffffff...
insaf diyorum akannehir
bi de hangisini seçsem demişsin boshayallersmile
ikisine de bişey hissediyo olamazsın böyle bişey mümkün değil lmaz:
ayrıca o mükemmel dediğin çocuğun da ne olduğunu bilemezsin
hele bi ilişkiye başla biraz zaman geçsin bakalım hala mükemmel gelecek mi sana?
ama şu an birlikte olduğun kişiye yaptığın büyük haksızlık hatta aldatmak bu biliyosun di mi? klava:
umarım en kısa zamanda bir karar verirsin.