ne kadar ayarsız insanlar var!!!

Ben kısa boyluyum ama hiçbir zaman çıkıp da aa çok uzun, sevgilisiyle çirkin gorunuyorlar falan tarzı şeyler demem. Aksine kıyafet denerken çoğu şeyi kendime yakıştırmam ah bir on cm daha uzun olaydım keşke uzunlara çok yakışır derim. Kıskanmak var bir de imrenmek. O kadınınki kıskançlığından çatlamak sanırım, ben de kendimle barışığım ama uzun boylu bayanlar yanımdan geçince aa ne güzel boyu posu diyorum. İnsanın içi dışına vuruyor bu durumlarda, tamamen çekememezlik etmiş..

öğretmen arkadaşlarla öğle arasında oturuyoruz.laf ordan burdan erkeklere geldi.ayarsız bir bayan öğretmen bana aynen şunları dedi:
"ay sen ne kadar uzunsun hiç istemezdim senin gibi uzun olmayı, sen kocanı ezersin, nasıl bir duygu uzun olmak " felan dedi
kendisi de kısa ve sürekli etek giyer pantolon yakışmıyor diye.şimdi içimden sen de ne kadar kısasın ay hiç yerinde olmak istemezdim felan dicektim sustum üzülür diye.
sonra diyor ki ay ben halimden çok memnunum.ben de halimden memnunum dedim.ay tabi herkes öyle olmasa çatlar ölür gibisinden konuştu.
bu da bir öğretmen.gel buyur.orda ona cevap vermedim.şimdi içim içimi yiyor.benim canım sıkılıyor sadece3 bu durumda değil çoğu zaman ben insanları bozmayı zor durumda bırakmayı sevmem.ama insanlar çok rahat saçma sapan konuşuyorlar!
ewettt sen kırmıyım bozmayayım üzülmesin diye düşünürsün kırmassın ama onlar kalkıp içlerindeki zehiri tatlı dille dökerler sana benım okulumda cok var bunlardan

uzun boylu olmanın herhangi bir insanı üzebileceğini düşündüğüne göre oldukça umutsuz durumda olmalı ben 1.66 yım eskiden istemezdim çok uzun olmayı ama şimdi keşke 10 cm daha uzun olsaydım diyorum boş ver iş arkadaşları asla arkadaş olamıyor zaten ama mecbur medeni bir şekilde konuşacaz mecburuz

Back
X