ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
304
270
103
İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

96426365_312045153116311_7955079915311726592_n.jpg

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
gayet normal bi sohbet ne var ki bunda anlamadım

Çok kolay taktikler var denersiniz. Siz bir mesajla bunu düşünmediniz herhalde. Bir şekilde içinize sinmeyen bir durum olmuştur. Size maaşınızı sordu mu? Ailenizin işini, maddi durumunu çaktırmadan anlamaya çalıştı mı? Genel olarak bir yere giderken çıkarken nasıl davranır? Arkadaşları işe gittiğinde hesabı öder mi? Bunlara dikkat edin. Size aldığı hediyelere. Siz tutumlu davranın mesela iyice tanıyana kadar. Erkeklerin mayışlı, atanmış kadın istemelerinden tiksiniyorum.

30 mu? Ben de genc cocuk falan sandim , 22-25 civari. 30yasinda bir adamdan ben olgunluk beklerim, erkek gibi davranmasini beklerim. Ben kendine guvenen erkeklerden hoslaniyorum, kadinlara para soran erkekler bana ezik geliyor acikcasi, erkek olarak bakamiyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Eki Görüntüle 2632244

Şimdi bu soru elbet normal gelmezdi bana da itici gelirdi ama iyiki ekran görüntüsü atmışsınız ordan okuyunca tuhaf karşılamadım açıkçası normal bi sohbetmis gibi geldi diğer davranışları nasil

30 mu? Ben de genc cocuk falan sandim , 22-25 civari. 30yasinda bir adamdan ben olgunluk beklerim, erkek gibi davranmasini beklerim. Ben kendine guvenen erkeklerden hoslaniyorum, kadinlara para soran erkekler bana ezik geliyor acikcasi, erkek olarak bakamiyorum. Yine de siz bilirsiniz.
işte tam olarak ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden kafaya taktım

Borcunu sormasinda sıkıntı yok ama çabuk bitir demesi yani evlenmeden borcunu bitir borçla gelme der gibi.
Bazı arkadaşlardan duymuştum eş yâda kv adayları Kyk borcun var mı diye soruyorlarmış?😃Yanı insanlar ufak detaylar peşinde.
evet :) ben de o olayları bildiğim için o zihniyet mi acaba dedim

Back
X