• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

"Çokmuş 😂😂" kısmına kadar tamamdı ama "Neyse çok çok yatır bitir tamam mı" deyince bitir borcunu da başıma kalma, bana ödetme gibi bir şey anlaşılıyor. Ayrıl ya da ayrılma diyemem bu kadar bilgiyle. Yeniymişsiniz zaten, eleman paracı olabilir dikkat et.

lafın gelişi sormuştur, kötü niyet aramazdım, Sizin paranızla ilgili bir olumsuz niyeti olsaydı başka davranışlarıyla belli olurdu, Sadece bu konuşmadan olumsuz bir anlam çıkarmazdım.

Ben burda bir art niyet görmedim.Konuyu siz açmişsınız doğal olarak o da devam niteliğinde ne kadar diye sormuş.Ayrıca ödemek istememeside normal.Sonuçta onu bağlayan bir borç değil.Abartmaya gerek yok.Nasılki bayanlar evlenirken borçsuz erkek, düzenli aylığı,evi,arabası olsun istiyorsa bir erkeğinde bunu istemesi normal.Ben çalışıyordum evlenene kadar çoğunu ödemistim geri kalanı evlendikten sonra ödedim.Ama ablam çalişmiyordu ve hepsini evlendikten sonra ödedi.Eşi ödedi mi ödedi ama mecburiyetten ödedi.Karı koca kyk borcunu ödemek için arabasını satan arkadaşlarım da oldu.Ama en güzeli evlenmeden bitirmek.

Krediyi bir an önce bitir imasi vermis diyenlere sormak lazim 2 aydir konustugunuz adamin 50 bin borcu olsa,meraklanma kuzum beraber oderiz dermisiniz ?

Sırf bu sohbetten bu anlam çıkmaz İnan sevgililik döneminde gizleyebilir yapan biliyorum ama hesabı falan sana ödetiyorsa dikkat derim paracı erkek ne bileyim belli eder kendini çok duygusal davranmazsan😀

İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Gayet normal bir konuşma ki ben olsam bende sorarım beni kafalayıp borcunu ödemeye mi çalışacak acaba diye sizinki konu yu siz açmışınız adam da sormuş merak edip

Back
X