ne kadar da safım

Namaz kılan koşulsuz durust kılmayan değil mi bu nasıl bir düşünce şeklidir ben anlamadım
Toplumda neden böyle bir izlenim var

Rahmetli ananem hep derdi gızımmmmm hacıdan hocadan bide götü yere yakın olandan uzak dur deyyyyyeeee

sevgilimle kavga edip ayrılmıştık başka birinden hoşlandığımı söylemiştim ona birden değişti güzel sözler söyledi beni sevdiğini sandım geri döndüm ertesi gün manyak manyak tepkiler vermye başladı yüzsüz herif anal ilişki diye tutturdu iki sene çıktım evlilik hayalleri kurdum o kadar sapık çıktı adam bundan sonra da erkeklere güvenmem namaz kılan adam bunu diyosa bi de gelmiş iki senedir bekliyorum herkes yapıyo kim senin nazını çekcek iki seneye seni dinlemez çoktan yapacaklarını yaparlardı diyo tövbe estağfurullah ya

Sana bir ay önce şu mesajı yazmıştım;

Haketmişsin gerçekten.

Kullandığın dili çözmeye çalışarak bütün konularını okudum.
Hem yalancısın, hem yalanlarının ortaya çıkacağını düşünemeyecek kadar şapşalsın, hem adama gerçekten yapışmışsın, hem evlenme meraklısısın, hem dengesizsin, hem de ciddi hastasın bence.

Bir sene önce pdr birinci sınıftayken bir sene içinde atanmış öğretmen olmuşsun. Bir sene önce 65 yaşında olan annen bir sene içinde 8 yaş birden alarak 73 olmuş.

Sana ağıza alınmayacak küfürler eden adamın mükemmel olduğunu yazmışsın. Yollarda adamdan dayak yemiş yine peşinden gitmişsin. Defalarca hakaret etmiş, kovmuş onu görmek için önemli derslerini ekip yurttan kaçıp bilmemkaç kilometre uzağa gitmişsin. Adam sana fahişe muamelesi yapmış, çok seviyorum demişsin. Sırf evlenebilmek için bir adamın elinde oyuncak olmuşsun.

Sonra adam seninle evlenmeyeceğini söyleyince (yalancı, dengesiz, gurursuz, hasta ruhlu bir hatunla neden evlensin) hakaretlere başlamışsın. O peşinden koşup deli divane olduğun, küfürlerini işittiğin dayağını yediğin adam şimdi mi ter kokulu, kısa boylu şişman oldu?

Bir ay içinde 7-8 konu daha açmışsın. Yine bir ton tutarsızlıkla. Yaşın her konuda farklı 20-21-22 olmuş. Ailenle tanışmaya gelmeyen sevgilin birden tanışmış olmuş.

Ter kokulu, kısa boylu, şişman, geğiren küfreden adam bir değerli olmuş, yere göğe sığmamış bir yerin dibine sokulmuş.

Bir konunda gözlerinin problemli olduğunu yazmışsın, diğer bir konuda görme engelli akrabandan bahsetmişsin. O görme engelli olan sen misin?

Pdr okuyorsun, eğer doğruysa tabi. Bu şekilde kendine faydan yokken başkasına ne yararın olabilir ki? Git bir tedavi ol gözünü seveyim. Böyle bir yere varamazsın. Kendi hayatının içine ediyorsun.

Adam senden intikam almak istiyor.
Istedigini yapicak, seni kendisine "mecbur"birakicak seni ve snra "senmisin baskasina asik olan, hadi bakalim daha kim isterse seni yallah" diycek.

Tamam ama aktif olan ben olurum diyin bakalım madem kendisi anal istiyor:halay:
Belli ki tanrılar intikam istiyor, bu cümleyi kurup suratını izleyin sonra da basın tekmeyi tövbe tövbe:oha:

Muhattap bile olmayın.. her namaz kılan islamı hakkıyla yaşayabilse keşke.. kişinin ibadetlerine değil karakterine huyuna suyuna bakıcaksınız.. ki bu herif bozukmuş.. siz önünüze bakın.. bırakın kalan geçmişte kalsın..

Siz başkasından hoşlanıyorum dediğiniz andan itibaren tek amacı sizinle ilişkiye girmek için aklınızı çelmek olmuş. Cevap bu. Şimdi diyor ki 2 sene böyle davrandım onun gözü dışarı kayıyor bari yapacağımı yapayım ne yapsam kardır diyor. Maalesef böyle erkekler var

Açtığınız konular gerçekten çok garip.
Ekran Resmi 2016-09-21 01.31.46.webp
Ekran Resmi 2016-09-21 01.32.01.webp

Back
X