Ne kadar da şanssız biriyim

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
73
Merhaba!dün şuraya bir konu açtım birileri dalga geçti birileri alay etti.onun için mi içimi şuraya döktüm?!niye bir kere de olsun empati kurmazsınız?kendinizi benim yerime koyun.seni sinirlendiren,lafla sözle,hep yanında,onun gıcık yapan hareketlerine sinirlenmek.bu çok mu komik bir şey ?!bugun yeni evinin sayfasına baktım da.ilan yazılmış güya 2023 yılının sonunda evimizi verecekler .gerçi ben şuna da inanmıyorum o zaman da artık 28 yaşıma doğru gideceğim çok büyük hayal kırıklığına uğradım.çalışmak istiyorum kv ona karışır,ay bizim erkekler kadının çalışmasına hayatta izin vermezler falan.o yüzden de evime göçmeyi bekliyorum o da gerçekleşen bir şeye benzemiyor.eğer çalışsaydım şu evdekileri de takmazdım şu cadının gıcık hareketleri de sinirime dokunmazdı.oturup hep onun gıcık yaptığı şeylere sinirlenmekle günüm bitiyor.yazık şu hayatıma...boş geçip giden ömrüme 😢😢😢

Merhaba!dün şuraya bir konu açtım birileri dalga geçti birileri alay etti.onun için mi içimi şuraya döktüm?!niye bir kere de olsun empati kurmazsınız?kendinizi benim yerime koyun.seni sinirlendiren,lafla sözle,hep yanında,onun gıcık yapan hareketlerine sinirlenmek.bu çok mu komik bir şey ?!bugun yeni evinin sayfasına baktım da.ilan yazılmış güya 2023 yılının sonunda evimizi verecekler .gerçi ben şuna da inanmıyorum o zaman da artık 28 yaşıma doğru gideceğim çok büyük hayal kırıklığına uğradım.çalışmak istiyorum kv ona karışır,ay bizim erkekler kadının çalışmasına hayatta izin vermezler falan.o yüzden de evime göçmeyi bekliyorum o da gerçekleşen bir şeye benzemiyor.eğer çalışsaydım şu evdekileri de takmazdım şu cadının gıcık hareketleri de sinirime dokunmazdı.oturup hep onun gıcık yaptığı şeylere sinirlenmekle günüm bitiyor.yazık şu hayatıma...boş geçip giden ömrüme 😢😢😢
Omrunuzun bosa gitmemesi icin sizden baskalarina odaklanmayin. Mesela eltinize.

Yahu yürü git.
Her konunda kendini mağdur göstermeyi bırak artık.
Her konuda en mağdur en şanssız sensin ama ne hikmetse kurtulmak için kılını kıpırdatmayan da sensin.
Eltin konusunda da haksızsın. Kimseye öyle kafana göre vuramazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olan biteni değiştirmek sizin elinizde ama aksiyon almak zor geliyor, siz mağdur olup sempati toplamakla yetiniyorsunuz.
Şanssız insana herkes üzülür ama sizinki şanssızlık değil. Derdini bile isteye kabullenmek. Sizin bunları çekmeye gönlünüz varsa kim niye üzülsün?

Yahu yürü git.
Her konunda kendini mağdur göstermeyi bırak artık.
Her konuda en mağdur en şanssız sensin ama ne hikmetle kurtulmak için kılını kıpırdatmayanda sensin.
Eltin konusunda da haksızsın. Kimseye öyle kafana göre vuramazsın.
Ha bi de yaşı kemale ermiş

Olan biteni değiştirmek sizin elinizde ama aksiyon almak zor geliyor, siz mağdur olup sempati toplamakla yetiniyorsunuz.
Şanssız insana herkes üzülür ama sizinki şanssızlık değil. Derdini bile isteye kabullenmek. Sizin bunları çekmeye gönlünüz varsa kim niye üzülsün?
Katiyen istemem

Hikayeyi bir de kaynana'dan dinlemek gerek :işsiz:

Acaba neden herkes sana tavır yapıyor ne çok herkesi sucluyorsun
Neden kendine sormuyorsun
Milleti azarladigin için olamaz mı hakaretler ettiğin beddualar ettiğin icin olamaz mı nilu

Dün torbası sorun bugün ilan ama konu kv deye geliyor çalışmamaya geliyor

Bi sen iyisin herkes kötü
Bide kv den dinlesek seni acaba neden dırdır ediyor

Sanıyorum ilgi istiyorsunuz. Galiba önceki konularınız da millet sinirlerinizi bozmuş. Buna ragmen aynı şeyleri soyliyceklerini bile bile konunuzla ilgilensinler istiyorsunuz. Boşanmaktan başka çare yok. Şanssız değilsiniz mağduru oynamayı seviyosunuz
Millet mi onun sinirlerini bozmuş yoksa o mu milletin sinirlerini bozmuş?

Back
X