• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar da şanssız biriyim

Benim özgürlüğüm hakkında en ufak bi bilginiz bile yokken sacmalamissiniz. Ben sizin gibi kolayı seçen biri olmadigin için ailemle aramı bozma uğruna paramı kazandığım an kendi evimi kurdum. Annemle babam ben çocukken bosanmadigi için aileme hep kızgın büyüdüm. Açık açık diyemiyosunuz tembelim çalışmam ya da kocasız yapamam diye milleti kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bu arada evliyim. Çocuğum henüz yok ama çocuğum olsa da olmasa da boktan bı evliligin içinde çocuğumun psikolojisinin içine etmektense gururlu bı kadın olarak boşanmak icin herşeyi yapardim
Benim şu an en büyük derdim çalışmak her şeyden çok istiyorum bilip bilmeden konuşmayın.ama her şeye olduğu gibi ona da karışıyorlar,hem ben Rusya’da yaşıyorum burda çalışmak için dil bilmen gerek ,benim iyikalpli kocam benimle Rusça konuşsaydı şimdiye belkide çoktan öğrenmiştim Rusçayı .ha birde kocasız yapamam ne demek be?o koca olmasa da olur bak sabah gidiyor gecenin köründe geliyor bir kere olsun gün yüzü arar mı sorar mı hayır!onsuz mu yapamam diyorsunuz

Çabuk sinirleniyorum o kız beni çok sinirlendiriyor hep gerginim şu an beni sinirlendirecek sonra sinirlendirecek diye.böyle hayat mı geçer

Acaba elti sizden genc diye mi kiskaniyorsun? Yas takintin da var malum.

Bu kadar sinirle umarim o cocuklara karsi sakin kalabiliyorsundur. Ben en cok onlar icin endiseleniyorum.

Bu üyenin şifresini çözmüş biri vardı dün forumda. Umarım konuya el atmıştır.

Benim şu an en büyük derdim çalışmak her şeyden çok istiyorum bilip bilmeden konuşmayın.ama her şeye olduğu gibi ona da karışıyorlar,hem ben Rusya’da yaşıyorum burda çalışmak için dil bilmen gerek ,benim iyikalpli kocam benimle Rusça konuşsaydı şimdiye belkide çoktan öğrenmiştim Rusçayı .ha birde kocasız yapamam ne demek be?o koca olmasa da olur bak sabah gidiyor gecenin köründe geliyor bir kere olsun gün yüzü arar mı sorar mı hayır!onsuz mu yapamam diyorsunuz
Millet ne der diyen kendinizsiniz. Dil öğrenin o zaman? Bununla ilgili bı çabaniz olsun en azından diycem ama ona da bı mazeretiniz vardır.

Acaba elti sizden genc diye mi kiskaniyorsun? Yas takintin da var malum.

Bu kadar sinirle umarim o cocuklara karsi sakin kalabiliyorsundur. Ben en cok onlar icin endiseleniyorum.
Kıskanmak değil de hoşlanmıyorum ondan onun saygısızlığını bana diklenmelerinin şahidi olmuşum da ondan

Millet ne der diyen kendinizsiniz. Dil öğrenin o zaman? Bununla ilgili bı çabaniz olsun en azından diycem ama ona da bı mazeretiniz vardır.
YouTube’dan öğreniyorum ama çok zor bir dil,20 Li yıllarım sona eriyor ama büyük bir hiçççç

Burda eltini cekistiricegine otur internette rusca calis

Onsuz mu yapamam kocasiz da olur diyorsunuz ama hala evlisiniz . Acaba eltiniz olmadan mi yapamiyorsunuz ondan mi o evden ayrilmayip kocanizdan bosanmiyorsunuz ?

Onsuz mu yapamam kocasiz da olur diyorsunuz ama hala evlisiniz . Acaba eltiniz olmadan mi yapamiyorsunuz ondan mi o evden ayrilmayip kocanizdan bosanmiyorsunuz ?
Bize güya ev almışlar 2021 yılının mayısında.ev hala hazır değil güya 2023 sonunda verecekler o zamana kadar ölmesem iyi,ha bide şunu belirteyim belkide öyle zannediyorsunuz ki ben onu çok seviyorum yani eltimi o yüzden böyle takmışım hayır sinirimi bozduğu için

Bize güya ev almışlar 2021 yılının mayısında.ev hala hazır değil güya 2023 sonunda verecekler o zamana kadar ölmesem iyi,ha bide şunu belirteyim belkide öyle zannediyorsunuz ki ben onu çok seviyorum yani eltimi o yüzden böyle takmışım hayır sinirimi bozduğu için
Rusya'da mi bu ev, Azerbaycan'da mi?

Back
X