Ne kadar dikkatsizim?

Ugursuzbocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
31
8
36
24
Merhaba bayanlar , ablalarım :)

Lise 2.sınıf öğrencisyim ve bugun başıma bir şey geldi ailemle ve bi iki arkadaşıma söyledim buraya da yazmak istedim.

Bugun okul çıkılı arkadaşımla kırtasiyeye gittik okulla arasında bi yok var. Sonra geri dönüp servise binecektik. Serviste karşı tarafa parketmiş. Biz yoldan servise geçicez ve ben daha karşıdan karşıya bile geçemiyorum afferin bana. Biz arkadaşımla kol kola girdik ama ben kaldırımda fazlalık gibi oldu bi ayağım sadece yola indirdim. Ordan çok hızlı gelmeyen sürücü beni gördü durdu sürücünün yanında adam
Babası herhalde aman kızım dikkat et dedi. Ben çok özürdilerim dedim. Ve bi bu arada arkadaşım beni dikkat diyerek kaldırımın yukarısına çekti. Sonra ordan geçen tanıdıgım bi çocuk böle aa ama hiç önünüze bakmıyorsunuz gibi bişiy dedi ama ben ona hangi surat ifadesiyle karşılık verdiğimi hatırlamıyorum bile.korktum.

Yani ama çocuktan böyle hani endişelenmiş ama yanlış cümle kurmuş gibi bi enerji aldım bilemicem.
Sonra biz servise bindik ben bembeyazım.arkadaşım bana iyimisin felan demedi. Demekki çok büyütülecek bişey değil onun için. Eve gitmeyi bekliyorum. Beni bırakma sırası geldi. Ben tam bi adım atsam evde olucam. Böle durdum ayagım kayar gibi oldu ama cidden ayakkabıdan. Arkadaşıms tutundum ama böle farkedilecek bi dengesizlik değildi. Arkadaşım sırıttı ben sırıtır gibş yaptım indim.

Sonra da sinirlerşm bozuldu ağladım zaten. Çünkü kendime çok kızdım. Böyle bi şey başıma 2.defa geliyor. Ve ben okulda ki kalabalık yol mol derken kafa kalmıyor. Üstelik servisle gidip geliyorum başka bi semtte okuyorum. Ve daha yanda kş kırtasiyeye gitmeyş bile beceremiyorum. Bazen cidden kendime evden okula okuldan eve diyesim geliyor. Bu beceriksizliğimden dolayı. Bide bu olayın yani bizim okuldan birkaç kişinşn görmeside süper oldu. Görmüşlerdir herhalde yani.

Belki çocugum dikkat et sende be felan yazarsınız ama gene de paylaşmak iyi geldi,
Okuduğunuz için sağolun :)

Ben de karşıdan karşıya geçemiyorum hele bizim evin tam da önü korkunç geniş ve her taraftan bağlantıları olan büyük bir cadde Duruyorum orda ağlıyorum İnsanlar bana bakıyo ama geçemiyorum Taaaa çok ilerde alt geçit var üşenmiyorum 20 dk yürüyorum ordan geöiyorum Formumu korkaklığıma borçluyum

Dikkat etsek bile olur bunlar çünkü insanız hata yaparız bence sende bu kadar takılma.. Bende bi kere servise binerken ayağım takılmıştı kızın biri de gülmüştü ne gülüyosun komik mi demistim susmustu salak sey

Kisaca okumayanlara ozet geçeyim.
Yolda yururken arabalara dikkat edin çarpilmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…