canım ben 8.sınıfta haylaz bir arkadaşım sayesinde bit kaptım,birkaç ay farkında olmadan onlarla yaşadım ayıptır söylemesi:smiley-cool:
liseye geçtiğimdede aniden kilo verdim üstelik anemiydimde,hepsi üstüste gelince saçlarım müthiş döküldü,sonra bakımlar kürler derken az çok bişeyler öğrendim ama sorunum hala çözülmemişti doktora gittim,ilaçlar sayesinde toparladı biraz ama geç uzuyordu ve cansızdı,yine araştıra araştıra deneye yanıla doğru yöntemleri buldum.
haklısın çok şey kullanmamak gerekir,ve kullandığın ürünlerinde birbirini desteklemesi gerekir.bitkisel ürünlerle kimyasal ürünleri çok karıştırmamak gerek mesela,bitkisel şampuan kullanıyosan saç kremin kimyasal olmayacak mesela,etkileşime girer yan etkisi olur yıpranır.
bu arada aklıma gelmişken,sakın aynı şampuanı devamlı kullanma,ayda bir şampuan değiştir,atıyorum sırf yağlı saçlar için şampuan kullanırsan,zamanla yağ sorunun çözülür ama kepek sorunun başlar.bu sefer kepek şampuanı kullanırsın uzun süre,o zamanda saçların kurur.bu böyle gider o yüzden saçlarını her tip şampuana alıştır.
hatta ben bunları konumada yazayımCADIARZU
bu arada sözlerin için teşekkür ederim canım,amaç hatunlara destek olmak,herşey kadınlar içinturkbayragi