Ne kadar doğru bilemedim

Kadro elbette mühim. Ama insan mutsuzsa başbakanlık bile mühim olmasa gerek benim gözümde. Mutlu olacaksanız korkmadan adım atın. Korkular korkuyu dogurup daha da mutsuz eder. Kayseri de gelişmiş bir yer Eskişehir gibi olmasada zaten sehri guzel yapan seyler dostluklar ve paylaşım yerleridir degıl mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki düşündüğünüz gibide olurda istifa sonrasi 8 ay gibi bekleme süresi vardı yanılmıyorsam oda sizin kadronuzdan kimseyle dolmadıysa geri geçebilirsiniz. 4b'liye gecmenizde herkes suan hazır kadrodayken niye oraya gideceksin gibisinden bakıyor. Ben Kayseri'de yaşıyorum şartlarda gayet iyi her imkan var. Kafanıza gorede insanları bulursunuz herkes aynı değil sonuçta.

Yani ben kadrodayım ama 4b ninde kadrodan farkı olduğunu düşünmüyorum yani kısacası mutlu olduğum yerde yaşamak istiyorum ve Kayseri'de kafama göre daha çok kişi bulacağımı düşünüyorum sağolun

Açıkçası ben kadro derim. 4b liye daha önce kadro geldi ancak tekrar gelir mi gelmez mi bilinmez.
Ayrıca 5 saatlik yol uzun bir yol değil ki niye yılda 1 kere gidilsin. Benim kardesim 5 saatlik yoldaydi 15 gunde bir gelirdi memlekete.
Olmadı ikiniz de çalışıyorsunuz bi araba alisiniz otobüs derdi biter.
Ve yine esiniz tayin alabilir siz es durumundan gidebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Înanın o kadr uzun yol ki öyle iki günlüğüne gidemiyorsun yoruluyoruz arabamız var ama her zaman iznimiz yok maalesef
Ben eşimden daha kıdemli olduğum için ve ünv çalıştığım için eş durumundan dahi gidemiyorum kesinlikle muvaffakiyet vermiyorlar

Kadro elbette mühim. Ama insan mutsuzsa başbakanlık bile mühim olmasa gerek benim gözümde. Mutlu olacaksanız korkmadan adım atın. Korkular korkuyu dogurup daha da mutsuz eder. Kayseri de gelişmiş bir yer Eskişehir gibi olmasada zaten sehri guzel yapan seyler dostluklar ve paylaşım yerleridir degıl mı?

Kalbimi okudunuz desem yeridir burda mutsuzum şehir güzel neye yarar eve tıkılıp kaldıktan sonra korkmuyorum gitmekten ama keşke demekten korkuyorum pişman olmaktan....

Înanın o kadr uzun yol ki öyle iki günlüğüne gidemiyorsun yoruluyoruz arabamız var ama her zaman iznimiz yok maalesef
Ben eşimden daha kıdemli olduğum için ve ünv çalıştığım için eş durumundan dahi gidemiyorum kesinlikle muvaffakiyet vermiyorlar

Üniversiteden muvaffakiyet almak sıkıntılı cidden rektörü razı etmek gerek. Onun icin de saglam bir dayı gerek hakkınızda hayrlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hata yaparsiniz bence ayrica 5saat ne ki sabah ciksaniz oglen ordasiniz:/

Hata yaparsiniz bence ayrica 5saat ne ki sabah ciksaniz oglen ordasiniz:/

5 saat diyorsunuzda bu arabayla bu kadar sürüyor bazen 7 saate kadar çıkıyo yol süresi heleki direk otobüs yok otobüsler 9 saate geliyo aktarma yapacaksın falan filan. Ben kadromu bırakmak istermiyim ama burda ki yalnızlığımdan kaçmak istiyorum herşeye garantici yaklaştım 5 yıldır burdayım her derdini çektim üniversitenin rahata ermek için ama bi 5 sene daha kalsam değişmeyecek gibi geliyo off bilemiyorum ....

Acelem yok aslında bi yere atandığımda yok ama bu konuyu sürekli düşünüyorum herkese soruyorum fikir amaçlı ama dört beş ay içinde böyle bi fırsat olursa giderim diye düşüyorum

Back
X