Ne kadar doğru

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum yogundum malum evlilik işleri isteme ardından evlilik oldu öncesinde çok konu açmıştım sevgilimle ilgili sorunlarımdan sevgilimin kıskançlıklarindan kisitlamalarindan 2 haftalık evligim 4 yıllık sevgilim di ama evlenmeden önce son aylarda artık sık sık konu açıp ayrılıktan bahsetmiştim ama suan kıskançlık hariç herşey düzeldi adam resmen degisti çok iyi ılgili alakali cicim ayları desem sevgililik döneminde yapsa yapardı değil mi cinsellik diyorum gerçekten evlilikte çok mu etkili ben bütün bu değişimleri ona bağlıyorum sizlerden de fikir almak istedim böyle birşey mümkün mu

cinsellik onemlidir ama o kadar da degistirmez insani.ilk zamanlar buyulenir ama sonra eskiye doner bence

2 hafta için erken konuşmuyormusunuz ? inşallah değişmiştir... evet bence cinsellik önemli bir faktördür... yani evliliğin %50 si bence.

ben evlilikle birlikte bir rahatlama oldugunu goruyorum sevgiliyken ayrilma durumlari olabiliyor ve ciftler bunu birbirine yansitiyorlar ee simdi evlisiniz adamin kafasi rahat artik cinsellik duzenli yasam bunlarda etken C Combativeenemy

2 haftadir evlisiniz olsun bir zahmet. :) Ama 3-4 ay sonra eski haline dönecektir bence, ne gibi sorunlariniz vardi onuda bilmiyorum gerci ama bir cinsellik yasiyor diye insanin karakteri, huyu degismez.

Birden değişme olmaz.Eskiye dönüyorlar sınra.Gerçekten cicim ayı oluyor bu dönemler .2 haftalık evlilikte analiz yapmak çok da dogru degil

Öncesinde de cinsellik vardı ama evlilikte olduğu gibi değildi düzenli değildi huyu suyu herşeyi degisti ve yine başa döner mi korkusu endişelendirior beni

Öncesinde de cinsellik vardı ama evlilikte olduğu gibi değildi düzenli değildi huyu suyu herşeyi degisti ve yine başa döner mi korkusu endişelendirior beni

Bence güzel ve sağlıklı bir cinsel yaşam ilişkilere çok iyi geliyor. Huyunu suyunu değiştirmez ama daha ilgili alakalı olması normal. Cinsel hayatınızı renkli ve tutkulu tutabildiğiniz kadar devam eder ama sonra monotonlaştığında ne olur bilmem.

İlk evlendiğimde bende böyle şaşırmıştım ne kadar değişti herşey çok güzel diye :) sonra değişiyor. Cinsellik önemli tabi.
evlilikte en önemli şey cinsellik. Özellikle erkeklerin gözünde.

Canım ne cinselliği..Adam resmen düğün ,nisan,soz,kina..gelin alma,eşya..Bilmem ne bilmemne..Onu memnun edeyim,bu prosedürüde atlamayim olmazsa olmaz diye bir ton yapılması gereken şeyler..Ve stresli.şimdiyse gelinini aldı evine koydu birçok prosedür ggeride kaldı.tabiiki daha iyi olur.ama karakteri değişmez.

Eğer o kıskançlıkları kısıtlamaları kaybetme korkusundansa düzelmesi normal ama huylu huyundan vazgeçmez derler... Bence şu an bunları düşünüp kaygılanmak yerine keyfini çıkart, o zaman gelirse konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…