Ne kadar kıskanç)

bazen asırıya kacıyor elbet..
mesela pazara cıkacagız ben goz kalemı cekmeden çıkmam dısarı ozaman dıyor ki '' o kalemı cekmesende elmalar,pısaralar senı beyenır'' :))
demır demırkan fanatıgıyım ben onuda çok kıskanır pcdekı butun müziklerini silmiş uyuzzz ve tlfnumdakıleride :@
sokakta birine bi yer sormaya kalksam helede bu erkekse tmm artık tripleri canıma yeter..

Kıskançtırr.. ama bazen çok aşırı oluyoo.
onsuz makyaj yapmamı istemiooo(ama tabiki ben böyle bişey olmiyacagını makyajın bi bakım oldugunu söylüuorum anlatıyorumda anlatıyorum konu kapanıyo ama gene açıyo tabi uyusssSum :) )
Dışarı annemsiz çıkmama izin vermiyooo..vede onun tanıdıgı,tanıştıdıgım kişiler hariç
ona haber vermedennn bişey yapmıyorum.
erkeklerle muhabbet asla Yok.
facemde erkek 1 kişi bile Yok.
msnemdede aynı şekilde(ki zaten bende öle erkeklerle haşır neşir olan bi insan diiLim,sorun olmuyo erkeklerle konuşmama konusu)
mini etegee onsuz asLa onlaykende sinr oluyoo ama laf edeer laf ede giyerim =)
Bidee o sinirlenince benim gülme krizim gelince deli oluooo hehhehahahehahhe ==)))

Benimki kiskanc mi degil mi anlamak zor.
Birsey oldugunda kiskandigindan sInIr koyuyormus gibi degilde, kuraliymisda ondan sInIr koyuyormus gibi yansitir.
Giyim ve makyaj konusunda sorunumuz yok simdilik. Erkek arkadas durumlarina gelirsek, zaten benim 1 tane bile erkek arkadasim olmadigindan, sorun yasamiyoruz:)
Sadece bir keresinde 4 yil boyunca platonik ask yasadigimi söylemistim, o cocugu fena kiskanmisti:D

bence erkekler sevdigine güvenir ama karşı tarafa güvenmez ne derler bakarlarmı dedikodumu ederler kıskançlıkları bence bu yüzdendir

her erkeğe özgü bi durum değil elbette kişiden kişiye değişir...
benim eşim kıskançtır ama değişti tabi ilk zamanlara göre

her erkeğe özgü bi durum değil elbette kişiden kişiye değişir...
Benim eşim kıskançtır ama değişti tabi ilk zamanlara göre

benim nisanlım öle kıskancki anlatamam bna cektirdikleri varya allah bana iyi sabır veriyor acık bisey giydirmez dar bisey giydirmez esortmanla dısarı cıkarmaz biri bize geldimi muhakkak üstümde pantolan olucak erkek varsa özellikle kendi abisinden kıskanır beni ailem bi yere gider begenmedigi bi yerse göndermez onun istemedigi biseyi giyersem yırtar atar ondan sonra kimseyle tokalasmamı istemez begenmedigi arkadslarımla görüsmemi istemez yani kısaca böleeeee:1:

Sevgilimde kıskançtır ben bu kıskançlıklarını seviyorum ama bazen bunalttığı zamanlarda oluyor.
Etek giymemi istemez zaten fakat okulda giyerim dinlemem :)
Dışarı çıktığımda çok fazla problem yapar gezip durma eve erken git nereye gitceksin saat kaçta biter işin diye sürekli sorar.
Yolda geçenlere baktığımda bile önüne bak kime bakıyosun diye kızar sürekli....

Haddinden fazla kıskanç... Ve bu huyu yüzünden bazen çok üzüyor beni. Okurken hem bayan hem erkek arkadaşlarım vardı şimdi ise sadece bayan. Çoğu arkadaşımdan soyutladı beni. Geçenlerde liseden arkadaşlarla toplandık. Nerdesin diye aradı, söyledim. Kimler var dedi söyledim. Tamam fazla gecikme dedi. Aradan zaman geçti tekrar aradı. Hadi artık eve dedi! :53: Şimdiye kadar ailemden bile hiçkimse bana böyle emrivaki yapmamıştı. Herneyse tartışma çıkmasın diye alttan aldım, biraz daha oturayım kalkacağım dedim. Tamam dedi. Aradan 10 dk geçti geçmedi aradı. Sinirli bi mizaca sahip. Bağırıp çağırmaya başladı. Burnumdan getirdi o günü. Tüm akşam konuşmadı benimle.. :14: Sebep ise, neden ona haber vermedim ve neden erkek arkadaşlarımda vardı... Bazen çıldıracak gibi oluyorum...:43:

Back
X