• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar kıskanç)

sadece çok gerekli hallerde kıskanır :) yani gerçek bir tehlike görürse, eskilerden birininlafı açılırsa ya da ben biriyle ilgili yorum yaparsam.
Bunun dışında kılık kıyafetime hiç karışmaz. etek giymeme bayılır. alışverişte mini eteklere yöneltir beni :)
makyaj yaptığımda ya da özenip hazırlandığımda (ki şu ara çalışmadığım için ancak bi yerlere giderken yapıyorum) öyle güzel şeyler söyler ki vala uyurken bile makyaj yapasım gelir...
bazen kıskanç olmaması sinirime dokunuyo ama yine de böyle iyi...

patista anlattığın şeylere bayıldım ya böyle bi insanda varmış demekki ne şanslısın.. ben 3 senedir etek giyemiyorum makyaj yapsam nedenini soruyo adam sanki illaki bi sebep olcak.. tayt modası çıktığından beri geberiyorum giymek için, yazın yeni aldığım bi kıyafeti çöpe atmıştı yaa açık diye (ki açık falan değildi..gerçekten) bazen sırf bu huylarından ayrılmayı düşünüyorum.. bencede öyle çok iyi

Ya eşini sevgilisini elbette kıskanmayan yoktur bunu biliyorum da bazıları diyor ki evlendikten sonra biraz hafifler bu kıskançlıklar...Ben daha da artmasından korkuyorum da...

yok yok hiç korkma :kahve:
hele bir alsın eline senin "tapunu" yani bassın bir nikahı sonra kıskançlığı gitikçe azalacak merak etme tabi bu sanada bağlı , sen güven verirsen ilk etapta azalacak doğal olarak kıskançlığı :1closedeyes:

benimki nişanlıyken çokk fenaydı fisfisfis
hatta ayağımın şu şeffaf çoraplardan görünmesine bile izin vermezdide, ben yazın bile kalın çorap giymek zorunda kalırdım :olmaz:
neyse evlendik aradan zaman geçtikçe bunun kıskançlığıda azaldı, ve şuan bikini ile sahilde dolaşıyorumda "banamısın" demiyor delikafadulden

tabi sendede bendeki gbi olurmu bilemiyorum, bu benim şahsen yaşamış olduğum tecrübemdi ....
sevgiler a.s.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar benim sevgilim aşırıııı kıskanç amaaa şöyle bişey var beni hiç kısıtlamadı şimdiye kadar.
beni çok kıskandığını hissediyorum ama bir o kadar da olgun.
şimdiye kadar hiç bişeye şunu yapma demedi. sadece fitness salonuna yazılcaktım biraz mırın kırın etti ordaki tiplere uyuz olur :) ben de vazgeçtim zaten düzenli gitmiceğime emindim:D
ama mesela mini etek giyiyim, bana bakan fln varsa böle onlara bakar ne bakıyorsun gibisinden. hatta öküz öküz bakmaya devam ederlerse kavga bile çıkarabilir zor tutarım.
bi keresinde bi ortaokul çocuğu ben farkında olmadan bacaklarımı çekmiş telefonundan sevgilim farketti ama nası delirdi kesin büyük biri olsa dövmüştü yani çocuk diye tuttu kendini zorla sildirtti telefondan fln
ben de dedim bi daha giymicem etek ya bıktım insanların bu salaklıklarından fln
o da hayır giyceksinn fln diye ısrar etti.
içten içe istemiyor olabilir giymemi ama net olarak hiç söylemedi. hoş söylese ters teperdi.
onu giyme bunu sürme diyen erkeklere gıcık olurum şimdiye kadar bütün sevgililerim ne zaman etek giyme dese hep etek giydim. anam babam izin veriyorsa ben kendime yakıştırıyorsam ona ne?
ha bi arkadaşım çok yavşaktır ben farketmemişimdir pek görüşmemizi istemez anlarım (hoş biçok yavşayan ama mecburen arkadaş kaldığım arkadaşım var ama hiç böle bişey çıkmadı ondan)
zaten beni çok kıskanır yolda fln yürürken böyle erkek kalabalığı olur ya tipler yürürler sırf erkek fln :D
hep onlarla arama girer sağdan mı geliyorlar diyelim beni soluna alır. sonra soldan mı geliyorlar hooop sağa :D fln böyle yürürüz yolda. alıştım ben çapraz çizip duruyorum :) ama bu kendimi çok güvende hissettiriyor ayrı olduğumuz dönemde böyle yürürken fln üstüme çıkçakmış gibi gelen erkeklere karşı sırf bunu aradığımdan çok güvensiz hissettim kendimi..

yok yok hiç korkma :kahve:
hele bir alsın eline senin "tapunu" yani bassın bir nikahı sonra kıskançlığı gitikçe azalacak merak etme tabi bu sanada bağlı , sen güven verirsen ilk etapta azalacak doğal olarak kıskançlığı :1closedeyes:

benimki nişanlıyken çokk fenaydı fisfisfis
hatta ayağımın şu şeffaf çoraplardan görünmesine bile izin vermezdide, ben yazın bile kalın çorap giymek zorunda kalırdım :olmaz:
neyse evlendik aradan zaman geçtikçe bunun kıskançlığıda azaldı, ve şuan bikini ile sahilde dolaşıyorumda "banamısın" demiyor delikafadulden

tabi sendede bendeki gbi olurmu bilemiyorum, bu benim şahsen yaşamış olduğum tecrübemdi ....
sevgiler a.s.

Ay inşallah değişir çünkü insan kısıtlandıkça kendini mutsuz hissediyor çünkü:(

Kıskançlık boyutu seneler geçtikçe ve ben kendimi yeniledikçe farklılaştı...
:roflol:
Eskiden gece dışarı çıkardım şimdi yasak koydu...
Bir de etek giyemiyorum izin vermiyor :tomato:
Ayrıca erkek arkadaşlarım olmasına da karşı...
Bunun gibi şeyler işte... :1rolleyes:

kızlar erkekler bu etek elbiseye neden takmış durumdalar ya,yani dizin üstünü geçemez etek mesela geçerse asla ten rengi çorapla giyilmez giyilirse hemen hevesli yaftası yapıştırılr ya da gömleğin bi düğmesi açıksa dekolte meraklısı olunur yani ne bu ya karışılmasını tamam anlıyorum ama neden hemen böyle ağır darbeler vurmaya çalışıyolar,ben öyle açık seçik giyinmem ama bakımlıyımdır yani ve etraftan biraz faredilmek hoşuma gidiyor ama sırf bunun içinde tüm gömlek düğmelerini açmam ya da mini etekler giymem(giyim tarzı bu olanlar tabikide giyinebilir asla önyargılı kıyafete göre değerlendirmeminsanları),aslında kıyafetle oynamayada gerek yok makyajlada dikkat çekilebilir ama buna da karışılıyor yani,benim biraz farkedilmek hoşuma gidiyo açıkcası bu şimdi heveslilik mi oluyo:uhm::dilcikar:

kızlar erkekler bu etek elbiseye neden takmış durumdalar ya,yani dizin üstünü geçemez etek mesela geçerse asla ten rengi çorapla giyilmez giyilirse hemen hevesli yaftası yapıştırılr ya da gömleğin bi düğmesi açıksa dekolte meraklısı olunur yani ne bu ya karışılmasını tamam anlıyorum ama neden hemen böyle ağır darbeler vurmaya çalışıyolar,ben öyle açık seçik giyinmem ama bakımlıyımdır yani ve etraftan biraz faredilmek hoşuma gidiyor ama sırf bunun içinde tüm gömlek düğmelerini açmam ya da mini etekler giymem(giyim tarzı bu olanlar tabikide giyinebilir asla önyargılı kıyafete göre değerlendirmeminsanları),aslında kıyafetle oynamayada gerek yok makyajlada dikkat çekilebilir ama buna da karışılıyor yani,benim biraz farkedilmek hoşuma gidiyo açıkcası bu şimdi heveslilik mi oluyo:uhm::dilcikar:

Sen millet oranı buranı görünce rahat mı edeceksin ki diyor saçma sapan bir şey ama söylüyor bunu zaman zaman...
kaydirigubbakcemile4
Dinlemiyorum gerçi...
hihoyyyt lülülülülülü
Keyfi bilir yani... V yakama da karışıyor bazen ama dinlemiyorum...
sempatiksalakcinni
Olduğumuz gibi kabul edemiyorlar ya buna deli oluyorum işte.
ohaoldumsmile

kiyafetime karisir acik sacik giyinmemi istemez
bide cep telefonum caldigi zaman yaninda veya aradiginda mesgul caliyorsa triplere girer

ben sevgilimi bu konuda hep takdir etmişimdir.. benim daha önce nişanlımdan kıskançlıkları yüzünden ayrıldığımı gözünün yaşına bakmadan bir anda bitirecek kadar da gözü kara olduğumu bildiği için bu konuda beni asla kısıtlamaz asla.. bu kıskanmıyor anlamına gelmez tabi.. ama kısıtlamaz.. yapmicaksın etmiceksin demez.. tatlı dille anlatır.. bazen bebek gibi aşkım ya kıskanıyorum şunu giymesen der.. ben tayt giyemezdim eskiden hasret kalmıştım.. şimdi giyiyorum valla.. sevgilim kıskanıyor aşkım ama çook seksi olmussun ya diyor.. aşkım bak üstüne uzun bişi giyip kapatiyorum ama diyorum peki giy diyor.. tatlı tatlı uyariyor.. face de msn de girip bakıyor ne yapmışım diye.. rahatsız olduğu biri varsa sesini yükseltmeden soruyor aşkım kim bu ne gereği var gene de sen bilirsin silmek istemezsen anlarım diyor.. yani dediği şeyleri yapmayınca bana baskı uygulamıyor.. ama önceden eski nişanlımla bi barda kalkıp oynadım diye onca insanın içinde üstüme yürüyüp küfür etti bana.. eski nişanlım cidden hastaydı.. beni bara götürüyor.. kıskancsın o kadar hiç götürme.. ablamla kalkıp oynadım diye rezil ediyor ama.. cidden aşiri kıskanctı o ..ipli askılı giyemezdim.. sınıf arkadaslarımla konuşamazdım.. o derece kıskançtı.. şimdiki sevgilim asla arkadaslarıma karışmaz.. bana çok güvenir.. sana asla baskı yapmam kısıtlama getirmem gerekirse içimde kıskançlığımla baş ederim der. eder de valla.. çook kıskansa bile üzülmiyim diye belli etmez.. bi iki dakka sürer o kıskançlık sonra gene normale döneriz..

ben sevgilimi bu konuda hep takdir etmişimdir.. benim daha önce nişanlımdan kıskançlıkları yüzünden ayrıldığımı gözünün yaşına bakmadan bir anda bitirecek kadar da gözü kara olduğumu bildiği için bu konuda beni asla kısıtlamaz asla.. bu kıskanmıyor anlamına gelmez tabi.. ama kısıtlamaz.. yapmicaksın etmiceksin demez.. tatlı dille anlatır.. bazen bebek gibi aşkım ya kıskanıyorum şunu giymesen der.. ben tayt giyemezdim eskiden hasret kalmıştım.. şimdi giyiyorum valla.. sevgilim kıskanıyor aşkım ama çook seksi olmussun ya diyor.. aşkım bak üstüne uzun bişi giyip kapatiyorum ama diyorum peki giy diyor.. tatlı tatlı uyariyor.. face de msn de girip bakıyor ne yapmışım diye.. rahatsız olduğu biri varsa sesini yükseltmeden soruyor aşkım kim bu ne gereği var gene de sen bilirsin silmek istemezsen anlarım diyor.. yani dediği şeyleri yapmayınca bana baskı uygulamıyor.. ama önceden eski nişanlımla bi barda kalkıp oynadım diye onca insanın içinde üstüme yürüyüp küfür etti bana.. eski nişanlım cidden hastaydı.. beni bara götürüyor.. kıskancsın o kadar hiç götürme.. ablamla kalkıp oynadım diye rezil ediyor ama.. cidden aşiri kıskanctı o ..ipli askılı giyemezdim.. sınıf arkadaslarımla konuşamazdım.. o derece kıskançtı.. şimdiki sevgilim asla arkadaslarıma karışmaz.. bana çok güvenir.. sana asla baskı yapmam kısıtlama getirmem gerekirse içimde kıskançlığımla baş ederim der. eder de valla.. çook kıskansa bile üzülmiyim diye belli etmez.. bi iki dakka sürer o kıskançlık sonra gene normale döneriz..

İnşallah değişmez evlendiğinizde çünkü bide öyle tipler var önceden herşeye tamam sonradan o o zamandı diyorlarmışş...

nişanlım felaket kıskanç akannehir
dışarı yıllarca çıkmasam hiç yok demez valla
giyimime makyajıma çok karışır
hep o yüzden tartışırız
geçen arkadaşımın nişanına gittim
elbise giydim gayet kapalı falan
bide çizme giydim
bilirsiniz uzun bihter çizmesi diolar
dioki çok güzel olmuşsun
acayip sexsi olmuşsun
3 gündür onun konusu bitmedi eyvahedigeldismile
bide askerde sevgili nişanlım iyice kıskanç olduu
ama yerim yaa okadar sevimli kii opuyorumnanaktan
duy sesimi aşkım seni çook sevmelerdeim kaydirigubbakcemile

kıskanç hem de nasıl ama şükür ki kendini frenlemesini biliyor..

yoksa çekmem zaten.. sopayı kırarım tepesinde.

Bnm ki de çok kıskançtır ama mini şortta giyerim askılıda sadece gittiğimiz yer onu kaldırıcak düzeyde olsun yeter birde babam bana hiç karışmamış kocam hiç karışamaz kusura bakmasın çok rahat yetiştim bu saatten sonra kaldıramam baskıyı kıyafet konusunda. Erkek arkadaşlarımıda kıskanır aşkım ama nerden baksak yine facebookumda 300 kişi var zararsız olduklarını bildiği için ses çıkarmıyor zaten o da girip bakıyor dedim ya kıskanç anam kıskanç. :D

benim erkek arkadaşımda çok kıskanç kendineden bile sakınıyor beni.okuldaki erkeklerle konuşmamı istemedi hepsiyle irtibatı koparttım telden msn de hepsini sildim sonunda msn temelli gitti =)

sadece çok gerekli hallerde kıskanır :) yani gerçek bir tehlike görürse, eskilerden birininlafı açılırsa ya da ben biriyle ilgili yorum yaparsam.
Bunun dışında kılık kıyafetime hiç karışmaz. etek giymeme bayılır. alışverişte mini eteklere yöneltir beni :)
makyaj yaptığımda ya da özenip hazırlandığımda (ki şu ara çalışmadığım için ancak bi yerlere giderken yapıyorum) öyle güzel şeyler söyler ki vala uyurken bile makyaj yapasım gelir...
bazen kıskanç olmaması sinirime dokunuyo ama yine de böyle iyi...

benimde eşim böyle bayanssulusmile ben süslendikçe oturur izler hoşuna gider etekle çizmeye bayılır bende öle kaydirigubbakcemile3

çok şükür öyle aşırı seviyede değiliz...
kısıtlamaz engellemez çünkü bende bunlara fırsat verecek şeyler yapmam...
aynı şeyler onun içinde geçerli çok şükür...
Temeli en sağlam ilişkim
opuyorumnanaktan

benim eşimde var kıskançlık, ama kıskanıyorum demez açık açık ,güzel olduğumda olmadı yakışmadı der kırmadan ne yapar eder çıkarttırır onu üzerimden ,çok sinir olurum ama yapacak bişey yok ,giydiğimde uzun kazak altı tayt filan yani ,açık saçık bişeyde değil .neymiş efendim çok seksi olmuşum herkes bana bakıyomuş ,kadınlar bile beni ünlü birine benzetip bakıyolarmış :))) kimseyede benzediğim yok hani..
makyajda da belli olmayacak ,dikkat çekmeyecek şeyleri sever ,göz kalemi ,açık renk ruj ,o kadar :))

Back
X