Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya eşini sevgilisini elbette kıskanmayan yoktur bunu biliyorum da bazıları diyor ki evlendikten sonra biraz hafifler bu kıskançlıklar...Ben daha da artmasından korkuyorum da...
yok yok hiç korkma
hele bir alsın eline senin "tapunu" yani bassın bir nikahı sonra kıskançlığı gitikçe azalacak merak etme tabi bu sanada bağlı , sen güven verirsen ilk etapta azalacak doğal olarak kıskançlığı :1closedeyes:
benimki nişanlıyken çokk fenaydı fisfisfis
hatta ayağımın şu şeffaf çoraplardan görünmesine bile izin vermezdide, ben yazın bile kalın çorap giymek zorunda kalırdımlmaz:
neyse evlendik aradan zaman geçtikçe bunun kıskançlığıda azaldı, ve şuan bikini ile sahilde dolaşıyorumda "banamısın" demiyor delikafadulden
tabi sendede bendeki gbi olurmu bilemiyorum, bu benim şahsen yaşamış olduğum tecrübemdi ....
sevgiler a.s.
kızlar erkekler bu etek elbiseye neden takmış durumdalar ya,yani dizin üstünü geçemez etek mesela geçerse asla ten rengi çorapla giyilmez giyilirse hemen hevesli yaftası yapıştırılr ya da gömleğin bi düğmesi açıksa dekolte meraklısı olunur yani ne bu ya karışılmasını tamam anlıyorum ama neden hemen böyle ağır darbeler vurmaya çalışıyolar,ben öyle açık seçik giyinmem ama bakımlıyımdır yani ve etraftan biraz faredilmek hoşuma gidiyor ama sırf bunun içinde tüm gömlek düğmelerini açmam ya da mini etekler giymem(giyim tarzı bu olanlar tabikide giyinebilir asla önyargılı kıyafete göre değerlendirmeminsanları),aslında kıyafetle oynamayada gerek yok makyajlada dikkat çekilebilir ama buna da karışılıyor yani,benim biraz farkedilmek hoşuma gidiyo açıkcası bu şimdi heveslilik mi oluyo:uhm::dilcikar:
ben sevgilimi bu konuda hep takdir etmişimdir.. benim daha önce nişanlımdan kıskançlıkları yüzünden ayrıldığımı gözünün yaşına bakmadan bir anda bitirecek kadar da gözü kara olduğumu bildiği için bu konuda beni asla kısıtlamaz asla.. bu kıskanmıyor anlamına gelmez tabi.. ama kısıtlamaz.. yapmicaksın etmiceksin demez.. tatlı dille anlatır.. bazen bebek gibi aşkım ya kıskanıyorum şunu giymesen der.. ben tayt giyemezdim eskiden hasret kalmıştım.. şimdi giyiyorum valla.. sevgilim kıskanıyor aşkım ama çook seksi olmussun ya diyor.. aşkım bak üstüne uzun bişi giyip kapatiyorum ama diyorum peki giy diyor.. tatlı tatlı uyariyor.. face de msn de girip bakıyor ne yapmışım diye.. rahatsız olduğu biri varsa sesini yükseltmeden soruyor aşkım kim bu ne gereği var gene de sen bilirsin silmek istemezsen anlarım diyor.. yani dediği şeyleri yapmayınca bana baskı uygulamıyor.. ama önceden eski nişanlımla bi barda kalkıp oynadım diye onca insanın içinde üstüme yürüyüp küfür etti bana.. eski nişanlım cidden hastaydı.. beni bara götürüyor.. kıskancsın o kadar hiç götürme.. ablamla kalkıp oynadım diye rezil ediyor ama.. cidden aşiri kıskanctı o ..ipli askılı giyemezdim.. sınıf arkadaslarımla konuşamazdım.. o derece kıskançtı.. şimdiki sevgilim asla arkadaslarıma karışmaz.. bana çok güvenir.. sana asla baskı yapmam kısıtlama getirmem gerekirse içimde kıskançlığımla baş ederim der. eder de valla.. çook kıskansa bile üzülmiyim diye belli etmez.. bi iki dakka sürer o kıskançlık sonra gene normale döneriz..
sadece çok gerekli hallerde kıskanır :) yani gerçek bir tehlike görürse, eskilerden birininlafı açılırsa ya da ben biriyle ilgili yorum yaparsam.
Bunun dışında kılık kıyafetime hiç karışmaz. etek giymeme bayılır. alışverişte mini eteklere yöneltir beni :)
makyaj yaptığımda ya da özenip hazırlandığımda (ki şu ara çalışmadığım için ancak bi yerlere giderken yapıyorum) öyle güzel şeyler söyler ki vala uyurken bile makyaj yapasım gelir...
bazen kıskanç olmaması sinirime dokunuyo ama yine de böyle iyi...