• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar kötülük var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zihnisinir87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
50
-79
286
38
Pro üyelerin her konuda birini seçip ona yüklenmeleri tahrik etmeleri ne olcak ya bu sitede? Hamile bir kadına seni bebeğinden ayırıp hapse attırmazsam yazmış bir kadın.Üstelik anne bu kişi.Bu kadar saf kötülük çok fazla değil mi? Üstelik hapse attırmayı düşündüğü kişiyi kendi tahrik ediyo yandaşlarıyla beraber az avukat kimliğini kullanıp? pardonda bu ülkede herkese adalet var.öyle tahrik edip seni şikayet edeceğim demek olmuyor.O kadın bebeğini düşürse hepiniz suçlusunuz.Ama sizde vicdan yok.

Pro üyelerin her konuda birini seçip ona yüklenmeleri tahrik etmeleri ne olcak ya bu sitede? Hamile bir kadına seni bebeğinden ayırıp hapse attırmazsam yazmış bir kadın.Üstelik anne bu kişi.Bu kadar saf kötülük çok fazla değil mi? Üstelik hapse attırmayı düşündüğü kişiyi kendi tahrik ediyo yandaşlarıyla beraber az avukat kimliğini kullanıp? pardonda bu ülkede herkese adalet var.öyle tahrik edip seni şikayet edeceğim demek olmuyor.O kadın bebeğini düşürse hepiniz suçlusunuz.Ama sizde vicdan yok.
Yamuk sen misin ? Kizz yada yumak mıydı neydii hatırlayamadm.

Çünkü o kadın öksüz bir kız çocuğunu zorbaladı üzerine insanlara hakaret etti. Hamile olmak yada anne olmak insana ahlaksiz / edepsiz olma lüksü vermiyor. Neyse cezası çeksin.

Dün okuduklarımla ilgili yazdım rapor.Rahatsız mı oldunuz? bu çok güzel.
Yoo bana ekşin olsun rahatsız olduğum birşey yok ama siz baya rahatsız olmuşsunuz belli üyelik açıp sırf bu konuda yazıp yazıp duruyorsunuz. O kadar konu içinde bunu bulmanızda manidar.
Hak edene hak ettiği gibi olmuş orda yorum yazmadm ama burda sizin duyar kasmanz komik. Küçük kıza laf atarsa lafını da alır bu kadar.

Çünkü o kadın öksüz bir kız çocuğunu zorbaladı üzerine insanlara hakaret etti. Hamile olmak yada anne olmak insana ahlaksiz / edepsiz olma lüksü vermiyor. Neyse cezası çeksin.
Onada yazılmış gördüm resmen zorbalanan o.dün o kıza yazacaktım bende 12 yaşında burayı bilmesi imkansız.Resmen fake konu başlığıydı.Ama herkes kız fake dedi diye yok öksüz yok bilmem ne.Annesinin mezarını gördünüz mü ? Birde savunuyorsunuz.Üyeleri toplayıp zorbalayanlar var.

Üyelerle ilgili konu açmak yasak. Madem konuyu okumuşsunuz tam okuyun, sizin masum sandığınız üye burada durup dururken insanlara ağza alınmayacak küfürler etti ne yapsın insanlar sırtını mı sıvazlasın?
Dünden beri aynı muhabbet pro üye pro üye, pro üye dediğiniz şeyde bir kez verilen 100 lira yalnız 😂
Hatta ücretsiz yarışmalardan bile kazanabilirsiniz.
Bi bitmediniz

Yoo bana ekşin olsun rahatsız olduğum birşey yok ama siz baya rahatsız olmuşsunuz belli üyelik açıp sırf bu konuda yazıp yazıp duruyorsunuz. O kadar konu içinde bunu bulmanızda manidar.
Hak edene hak ettiği gibi olmuş orda yorum yazmadm ama burda sizin duyar kasmanz komik. Küçük kıza laf atarsa lafını da alır bu kadar.
laf atan başkaları yalnız.Sizin takibinizde sıkıntı var.Başka bir gün aynı şekilde toplanıp sizi tahrik ederler beni.şikayet var sitesi kaynıyo bunlarla ilgili bu ne diceksin?

Üyelerle ilgili konu açmak yasak. Madem konuyu okumuşsunuz tam okuyun, sizin masum sandığınız üye burada durup dururken insanlara ağza alınmayacak küfürler etti ne yapsın insanlar sırtını mı sıvazlasın?
Dünden beri aynı muhabbet pro üye pro üye, pro üye dediğiniz şeyde bir kez verilen 100 lira yalnız 😂
Hatta ücretsiz yarışmalardan bile kazanabilirsiniz.
Bi bitmediniz
Durup dururken değil okudum.Tehditler peki? Sırf fake yazıldı diye.Tahrik edilirse herkes yazar bende diyorum ki mesela bende yazdım benide tahrik edersen üzerime gelirsen bende söylerim herkes söyler eee sonra küfür ettin.Ettirme ozaman.Üstelik konu muhatabı yok ortada.pufff

Onada yazılmış gördüm resmen zorbalanan o.dün o kıza yazacaktım bende 12 yaşında burayı bilmesi imkansız.Resmen fake konu başlığıydı.Ama herkes kız fake dedi diye yok öksüz yok bilmem ne.Annesinin mezarını gördünüz mü ? Birde savunuyorsunuz.Üyeleri toplayıp zorbalayanlar var.
Googleda kadin sagliyla ilgili yapilan aramalarda ilk bu site cikiyor. 12 yasinda bir kiz pek ala burayi bulup uyelik açabilir.

Velevki fake. 2006dan beri uyeyseniz siz de bilirsiniz ki konulara FAKE FAKE FAKE yazmak yasak. Ya yonetime sikayet edersiniz ya okuyup gecersinz. Kuralli bir sekilde foruma yazan insanlara hakaret edersen iyi ihtimalle banlanirsin, cetin cevize catarsan hakaret davasi yersin.

Durup dururken değil okudum.Tehditler peki? Sırf fake yazıldı diye.Tahrik edilirse herkes yazar bende diyorum ki mesela bende yazdım benide tahrik edersen üzerime gelirsen bende söylerim herkes söyler eee sonra küfür ettin.Ettirme ozaman.Üstelik konu muhatabı yok ortada.pufff
Durup dururken değil mi? Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? Üye konu fake dedi, diğer üyelerde biz öyle düşünmüyoruz size öyle geliyorsa siz yazmazsınız dedi. Bu hakaret mi?
Örneğin ben fake olduğunu düşündüğüm konularda hiç fikir beyan etmiyorum, insanların bu normal tepkisinin üzerine evde oturmaktan beyinleri sulanmış, kocaları üyeleri bilmem ne yapmıyor, ölmüş ana babalara küfürler, çoluk çocuğa hakaretler, sülalen evlat yüzü görmesinler.
Siz inanıyorsanız yorumunuzu yazın ben inanmıyorum diyerek çekilmek yerine düzgün cevap veren üyelere hoşt derse alacağı bu.
Sizi de çözemedim sırf bu konu için üyelik açılmaz, dava edilen üye gelsin savunsun kendini.
Pro üyeliği de abartmayın, 100 lira karşılığında kimse bir ayrıcalık sahibi olmuyor

Yumak sensin galiba , bahsettiğin konuda çok ağır hakaretler vardı ve WOMAN WOMAN şikayetçi olacağım dedi , kendisi de avukat zaten , bence hakketti, kimse kimseye ana avrat küfredemez...

Dün okuduklarımla ilgili yazdım rapor.Rahatsız mı oldunuz? bu çok güzel.
Peki küfür eden yumağa ne diyeceksiniz , haa bisey diyemezsin çünkü sen ta kandisisin, dava dilekçen geldi mi ondan haber ver bize de ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X