ne kadar olumsuz varsa gelir beni bulur!!

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Lütfen birileri bana birşeyler söylesin..Benim için dua etsin birileri allah rızası için..Yasım 31 olacak ve bugüne kadar hayatıma kim girdiyse sorunlu bir şekilde bitti..
Ailesi sorun olur kendi vazgeçer vs..ben çirkin miyim hayır şükürler olsun yeterınce..klasık turk aile kızı..Artık birşeylerın başlamasından korkar oldum..
En son bırıyle gorusuyordum işyerıme yakındı tanıstık..başta pek bır heveslıydı 15 gunde aılemle tanısmak ıstedı..sonra hevesı cabuk geçti..eEn son nasılsın dedım cevap yok..
Sakın benı yanlış anlamayın kafasını evlenmeyle bozmus demeyın..Ben öyle biri değilim ama ınsan bazen boyle ısyan edıyor..
benım yüreğim ınsan sevgısıyle dolu bos oturmayı sevmeyen dolu dolu yasamayı seven bırıyım..
Hem cınsım arkadaslarımdanda bugune kadar hep zarar gordum.Kıskanclık ıyı olsun ıstememe bunlar nasıl düşüncelerse...Acaba birgün Bende mutlu olur muyum demeden kendimi alamıyorum.
Ben mi hata ediyorum iş ve iş çeverinsen birinin olmaması gerektiğini artık anladım..ki şuda var ben gidipte birine teklıf etmıyorum kı nıyetım cıddı deyıp kendılerı karşıma çıkıyor

canım anlıyorum seni :26: nasip işte böyle şeyler.. yoksa oluru birşey sebep oluyor uzaklaşıyor senden ve belki senin için hayırlı olan bu oluyor.. sıkma canını allah kalbine göre birini çıkarsın karşına hayırlı zamanda

bu işler nasip falan ama biraz anlat bence buluştuğunuzda neler konuşuyorsun neler anlatıyorsun bu adamlar neden sıkılıp kaçıyor?

gerçekçi olalım herşey güzellik değil istersen dünya güzeli ol ağzını açtığında sıkıyorsan kaçarlar.

zaten birkez buluştuk..sonrası hep mesaj..telefonlada ılk bır hafta konusmusuzdur...daha once nişanlımdan ayrıldım aılesı yüzünden ama aılesıde bahanesı o kendi kararlarını kendi alamayınca sonuc bu oldu..seneler geçti beraber..anlıycağınız uzun beraberlıgımde oldu..ama ben son olsun ve tek olsun ıstıyorum..

zamanı gelince hepsi olur.

ve en çok da hiç aklında yokken istediğin gerçekleşir

bugünlerde biraz mutsuzum olumsuz düşünüyorum..hayatın bana haksızlık yaptığını..boş boş durup kendımı dınlemıyorum dua edıyorum..kıtap okuyorum..hobılerım var..ama bugünlerde depreştı moralsızım..yakınımda arkadasım falanda yok belkıde ondandır...

Bu mutsuzlik bendede var ilac kullaniyorum ama sadece aksamlari beni rahat uyutmaktan baska birsey yaptigi yok birde kilo yapmaya basladi 19.gunundeyim 3 kilo aldim ben hala mutsuzum ve hala sebebini anlamadim ne yapacam sasirmis durumdayim

ne kadar zıt şeyler : )

ilk cümlen seni batırır, diğer cümlen seni şahlandırır

bence yeni hobiler edin.

belkı burda sorunları daha buyuk olan ınsanlar var özür dılıyorum..ama ne yapayım kaç gundur boyleyım canıma tak ettı yazdım bende..herşey olumsuz ama ona ragmen ben hep gulerım..ama kendı kendıme kalınca ağırlasıyor huzunler..

ne kadar zıt şeyler : )

ilk cümlen seni batırır, diğer cümlen seni şahlandırır

bence yeni hobiler edin.

haklısınız baskaca hobıler edınebılırım..zıt seyler yazmıs olabılırım..cumlelerım şahlansın dıye yazmadım yada batırsın dıye moralım bozuk arkadasım

Sen iyiymisin kendi dr olabiliyorsun cabuk atlatirsin ama benimki ilerler diye korkuyorum

Sen iyiymisin kendi dr olabiliyorsun cabuk atlatirsin ama benimki ilerler diye korkuyorum

ilerlemez korkma ben bir ara kullandım ilaç hiçbirşeyi takmıyorsun 6 olmadan bıraktım..kafamdan bıraktıgım için sorun yasadım doktora danıs bırakırken derım..moralın bozuk oldugunda yaz dınlerım..benım suan kafama taktıgım cok sey var ama bazen basedebılıyorum edemedıgımde oluyor bak bugun patladım ve yazdım..

Son düzenleme:

Yok canim ya takmiyosun diye birsey yok ilaci gece iciyorum sadece uyusuyorum ama gunduz yine ayni dedigim dedik ,hep mualefet olmak hic birseyi beyenmemek benim sorunum bu herseyi sadece ben biliyorum havalari var bendr rahatsiz oluyorum ama elimdede degil cevrem bana alisti ama nereye kadar cekerler beni onu bilemem

ialacın etkı gostermesi 19 gunde olmaz bıraz daha zaman geçsin bak gör bakalım değişiyor mu

Öncelikle herkesin derdi kendince büyük arkadaşım.

Allah sağlık versin tabi diğer dertler bunun yanında nedir diye düşününce insan
utanıyor haklısın.

Ben de mesela geçen gün yine çok umutlu olduğum bir şeyin sonucunda
hüsran yaşadım. Çok istedim çok dua ettim olmadı. Herkes teselli etse de gerçekten
duyacak gibi değildim.

Arkadaşıma ne istesem olmuyor neden ben hep bunları yaşıyorum dedim.
O da bana böyle laflar etme Allah'a isyan etmiş gibi oluyorsun dikkat et dedi. :)
Ben de depresyondayım ben kızım saçmalamam doğal dedim.

Yani hem dua edip hem neden ben neden mutsuzum diye ağlaman doğal yalnız değilsin

Kendini gönül işleri konusunda rahat bıraksan, hiç düşünmesen, amannnnn olsun olmasın
fark etmez diyerek anı yaşasan nasıl olur?

Ben kendimde şunu gördüm çünkü bir şeye özellikle takılıp kaldığımda inadına olmuyor sanki.
Boşversem olumlu gelişmeler oluyor.

Biliyorum kolay değil. Etrafında mutlu beraberlikleri görüp üzülüyorsundur.
Ama geç gelsin en güzeli gelsin beklemeye değer.
İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre hayırlı biri çıkar karşına

ne güzel yazmışsın insan bazen bunları bile duymak okumak ıstıyor belkıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…