zamanı gelince hepsi olur.
ve en çok da hiç aklında yokken istediğin gerçekleşir
bugünlerde biraz mutsuzum olumsuz düşünüyorum..hayatın bana haksızlık yaptığını..boş boş durup kendımı dınlemıyorum dua edıyorum..kıtap okuyorum..hobılerım var..ama bugünlerde depreştı moralsızım..yakınımda arkadasım falanda yok belkıde ondandır...
ne kadar zıt şeyler : )
ilk cümlen seni batırır, diğer cümlen seni şahlandırır
bence yeni hobiler edin.
belkı burda sorunları daha buyuk olan ınsanlar var özür dılıyorum..ama ne yapayım kaç gundur boyleyım canıma tak ettı yazdım bende..herşey olumsuz ama ona ragmen ben hep gulerım..ama kendı kendıme kalınca ağırlasıyor huzunler..
Bu mutsuzlik bendede var ilac kullaniyorum ama sadece aksamlari beni rahat uyutmaktan baska birsey yaptigi yok birde kilo yapmaya basladi 19.gunundeyim 3 kilo aldim ben hala mutsuzum ve hala sebebini anlamadim ne yapacam sasirmis durumdayim[/QUO
ialç bazen çözüm bazen değil..şuan gerek duymuyorum..uyumamda problem yok..size tavsıyem yatarken duş alın..melissa yada ada çayı için..kitap dergi okuyun gözler ağırlaşınca uyku geliyor hemen
Sen iyiymisin kendi dr olabiliyorsun cabuk atlatirsin ama benimki ilerler diye korkuyorum
ilerlemez korkma ben bir ara kullandım ilaç hiçbirşeyi takmıyorsun 6 olmadan bıraktım..kafamdan bıraktıgım için sorun yasadım doktora danıs bırakırken derım..moralın bozuk oldugunda yaz dınlerım..benım suan kafama taktıgım cok sey var ama bazen basedebılıyorum edemedıgımde oluyor bak bugun patladım ve yazdım..
Yok canim ya takmiyosun diye birsey yok ilaci gece iciyorum sadece uyusuyorum ama gunduz yine ayni dedigim dedik ,hep mualefet olmak hic birseyi beyenmemek benim sorunum bu herseyi sadece ben biliyorum havalari var bendr rahatsiz oluyorum ama elimdede degil cevrem bana alisti ama nereye kadar cekerler beni onu bilemem
Öncelikle herkesin derdi kendince büyük arkadaşım.
Allah sağlık versin tabi diğer dertler bunun yanında nedir diye düşününce insan
utanıyor haklısın.
Ben de mesela geçen gün yine çok umutlu olduğum bir şeyin sonucunda
hüsran yaşadım. Çok istedim çok dua ettim olmadı. Herkes teselli etse de gerçekten
duyacak gibi değildim.
Arkadaşıma ne istesem olmuyor neden ben hep bunları yaşıyorum dedim.
O da bana böyle laflar etme Allah'a isyan etmiş gibi oluyorsun dikkat et dedi. :)
Ben de depresyondayım ben kızım saçmalamam doğal dedim.
Yani hem dua edip hem neden ben neden mutsuzum diye ağlaman doğal yalnız değilsin
Kendini gönül işleri konusunda rahat bıraksan, hiç düşünmesen, amannnnn olsun olmasın
fark etmez diyerek anı yaşasan nasıl olur?
Ben kendimde şunu gördüm çünkü bir şeye özellikle takılıp kaldığımda inadına olmuyor sanki.
Boşversem olumlu gelişmeler oluyor.
Biliyorum kolay değil. Etrafında mutlu beraberlikleri görüp üzülüyorsundur.
Ama geç gelsin en güzeli gelsin beklemeye değer.
İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre hayırlı biri çıkar karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?