- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi LimonluBahce
-
kredi kartınız yanınızda oluca herşeye çıkartıyoruz maalesef ben şöyle yaptım iki ay önce kredi kartını eve bıraktım yanımada harçlığımda 5 yada 10 tl aldın 20 güne yakın idare ettim böyle sonra kartı yanıma aldım artık eskisi gibi alışverişe çıkartmıyorum elim soğudu çünkü bide daha iradeli oldum..
yanımda paranın ve kartın varlığı beni harcamya itiyordu bol bol.. olmayınca harcıyamadım.. sonraki ay yanımda olsada harcamıyorum artık .. şimdide alış veriş yapıyorum ama en fazla 100 tl oluyo... eskiden yanlız kendime aldığım kıyafetler aylık 300 idi .. bide aldığım şeyi 2 defa giyince hiç hevesim kalmıyodu.. yeni şeyler bakmaya başlıyodum..
sen paranla her ay 3 çeyrek al at köşeye 100 harçlığın olsun 80 decüzdanın köşesine ayır acil durumlar için yeter sana...
kredi kartmı kapatmayı basarabilirsem eger kendimi alkıslıcam ztn :)
ki daha önce 4 kk ım varken son 6 ayda en azından onların hepsinin borcunu ödedim ve iptal ettirdim
4 tane kredi kartı mııı?? ne gerek var allasen? iyi yapmışsın kapatmakla, bi tane neyine yetmiyor
kızlar aylık 100 lirayı nasıl yetirebiliyorsunuz ya bana da söyleyin şu işin sırrını
iyi bi maaşım var, kredi taksit mutfak masrafı fatura vs hiç bişeye karışmıyorum, yinede ay sonu gelmiyo eşimden alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?