Doğuma Hazırlık Ne kadar sürede hamile kalabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SuEbrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
9
0
1
36
Merhaba arkadaşlar 8+4 günlük hamileyken bebegimin kalp atışlarını alamadik suyum geldi ve kanamam oldu acilen kürtaj oldum ne kadar sürede tekrar hamile kalabilirim

Merhaba arkadaşlar 8+4 günlük hamileyken bebegimin kalp atışlarını alamadik suyum geldi ve kanamam oldu acilen kürtaj oldum ne kadar sürede tekrar hamile kalabilirim
Nasip meselesi .Allah yeniden nasip etsin .Stres yapmayin.

Doktorunuz korunmanızla ilgili birşey söylemediyse kısmet olduğu zaman yeniden kalırısnız inşallah.

Ben kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım. Kimi hemen kalıyor kimi bekliyor uzun süre. Ama tek tavsiyem kafana takmayıp ilişkiye çocuk olsun diye değil mutluluğun için devam etmen. Stres en önemli etken bence akışına bırak Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten. Geçmiş olsun

8 haftalık bebekte nasıl su geliyor ? İlginç.

Kürtajdan sonraki süreç kişiden kişiye göre değişiyor kimisi hemen hamile kalabilirken tutturmak için çok uğraşanlar da var.

Tek söylemek istediğim hemen hamile kalmak için uğraşma en az 6 adet dönemi korunun ki rahim toparlasın.

İlk gebeligimde hemen hamile kalmıştım 2 ay gibi bir korunma süresi önerdi doktorum çok sagolun kizlar

Back
X