• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık NE KADAR SÜREDE HAMİLE KALDINIZ ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalmaviss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Kızlar Doğum kontrol ilacı kullanıp gebe kalan arkadaşlarıma sesleniyorum ne kadar sürede gebe kaldınız ? 15 ay oldu pcosum var ama değerlerim iyi semptomlarım hafif kısacası durumun gebeliğe engel değil bi kaç ay yumurtlama dönemimde ilişki olmadı. Siz ne yaptınız ne kadar sürede hamile kaldınız ?
Ovulasyon ile mi denediniz düzenli ilişki mi vardı ?

Yaşınız kaç ?15 ay uzun bir süre. Bazen sebepsiz infertilite olabiliyor. Ben sizin yerinizde olsam hastaneye gider tedaviye başlarım. 35yaşından önce 1 yıl 36 yaşından sonra 6 ay olmazsa gelin diyorlar çünkü..

Kızlar Doğum kontrol ilacı kullanıp gebe kalan arkadaşlarıma sesleniyorum ne kadar sürede gebe kaldınız ? 15 ay oldu pcosum var ama değerlerim iyi semptomlarım hafif kısacası durumun gebeliğe engel değil bi kaç ay yumurtlama dönemimde ilişki olmadı. Siz ne yaptınız ne kadar sürede hamile kaldınız ?
Pcos hastasıyım 15 yaşında teşhis koyuldu denediğimin 4.ayında gebe kaldım

Benim 2 senede olmuştu.pcos falan yok herşey normal.

Pcos değilim. Doğum kontrol hapı da hiç kullanmadım. İlk çocuğuma 5. Ay da hamile olduğumu öğrendim. Tam 2 senedir de ikinci çocuk için korunmayı bıraktık ama hala gebelik oluşmadı. Sanırım bu işler biraz da nasip kısmet

Hayıt
tohumu denedin mi?

Aslında denemek istiyorum kimine çok işe yarıuır kimine de düzenimi bozdu yazanlar olmuş bende bir düzensizlik yok o yüzden korkuyorum
Ben de bu ay kullandım.adetten 2 gün önce kahverengi akıntı geldi 1 günde kesildi.sonra kaç gün oldu reglim gelmedi.hamile olduğumu hissetmiyorum.benim de düzenimi bozdu sanırım.düzelir heralde.

Aslında denemek istiyorum kimine çok işe yarıuır kimine de düzenimi bozdu yazanlar olmuş bende bir düzensizlik yok o yüzden korkuyorum
Kız kardeşim sizin küre benzer bir kür ile hamile kaldı. Kuzenim arkadasım komşum 😃mersin'de özel bir hastanenin tüp bebek doktoru tedaviden önce bu kürü uygulatıyor. Genelde doğal gebelik oranını yükseltmek için. Ve çok kişide başarı gösterdi

Kız kardeşim sizin küre benzer bir kür ile hamile kaldı. Kuzenim arkadasım komşum 😃mersin'de özel bir hastanenin tüp bebek doktoru tedaviden önce bu kürü uygulatıyor. Genelde doğal gebelik oranını yükseltmek için. Ve çok kişide başarı gösterdi
Nasıl bir kür

Test yaptınız mı sürpriz olmasın :)
Adetle başlıyor
İlk 10 gün soğan suyu ( sonrası içmiyorsun)
Bır bardak incir suyu (kaynat ılık iç) 15 gün
Bir bardak havuç suyu (kaynat ılık iç) 15 gün
Sabah akşam birer bardak hayıt tohumu çayı adete kadar iç
Bu arada klomen veriyor adetin ikinci günü onu içiriyor. Ama yumurtalarınız rezervinin iyiyse bu kürü vermiyor . Yani doktora sormanızda fayda var. Bizimkiler elden ele bu kürü dagıttı her uygulayan ıkıncı ay hamileydi üstüne görme oluyor genelde. Belkide doktor verdi diye güvenerek yaptık. Ya Doktor'un adını özelden veririm sana. Sadece hastalarına bilgi paylaşıyor. Ama instası doğal tedavi gebelik oranı çok yuksek

5.6 ay olucak henüz hamil kalamadım eşim işi sebebiyle düzenli bi ilişki yok yani hafta bi kez fln oluyuyor ovulasyon testi de kullanmıyorum ras gele yani bu ay 21 marta korunmadım 23 marta da çatlama akıntısı gördüm şansım bu ay yüksek olmasada üzülmem çünkü zaten artık hiç olmuyucak gibi hissediyorum belki kırılmamak için bu şekilde düşünmek beklentiyi düşürmek en iyisi hayırlısı neyse o olsun diyorum olmazsa da dünyanın sonu değil ya evlatlık alırız kafasındayım

Adetle başlıyor
İlk 10 gün soğan suyu ( sonrası içmiyorsun)
Bır bardak incir suyu (kaynat ılık iç) 15 gün
Bir bardak havuç suyu (kaynat ılık iç) 15 gün
Sabah akşam birer bardak hayıt tohumu çayı adete kadar iç
Bu arada klomen veriyor adetin ikinci günü onu içiriyor. Ama yumurtalarınız rezervinin iyiyse bu kürü vermiyor . Yani doktora sormanızda fayda var. Bizimkiler elden ele bu kürü dagıttı her uygulayan ıkıncı ay hamileydi üstüne görme oluyor genelde. Belkide doktor verdi diye güvenerek yaptık. Ya Doktor'un adını özelden veririm sana. Sadece hastalarına bilgi paylaşıyor. Ama instası doğal tedavi gebelik oranı çok yuksek
Yazabilir misin instagram adresini görüşeyim

Back
X