- 25 Mart 2022
- 393
- 893
- 53
- Konu Sahibi lavinharper
ön muhasebe.Genel muhasebe mi ön muhasebe mi yapıyorsunuz
Ön muhasebede sirkülasyon çok hızlı, genel muhasebe biraz daha zaman alıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ön muhasebe.Genel muhasebe mi ön muhasebe mi yapıyorsunuz
Ön muhasebede sirkülasyon çok hızlı, genel muhasebe biraz daha zaman alıyor
merhaba ben de muhasebeciyim, açıkcası ilk zamanlar o kadar zordu ki iş bulmak, sırf çalışmak olsun diye başka başka firmaların reklam ve sosyal medya işleriyle ilgilenmiştim (üniversite eğitimimden kalma bilgilerle) ama şansa evime çok yakın bir yerde yoldan geçerken tesadüf gördüğüm bir yerdeki ilanı aradım, 5 yıldır muhasebecilik yapıyorum burada, Allah 'ım seninde istediğini versinGünaydın hanımlar.
Muhasebeciyim bayadır iş arıyorum ama sağlıklı dönüşler alamıyorum.Aslında bu kadar canlı ve sirkülasyonun hızlı olduğu bir sektörde iş bulmakta zorlanmam kendimden kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım. Çok bunaldığım için açtım bu konuyu nerelerde yanlış yapıyor olabilirim kestiremiyorum.
Sizlerin iş arama süreci maksimum ortalama vesaire ne kadar zamandı?
ön muhasebe.
Yarın güzel büyük ölçekli bir fabrikayla iş görüşmem var baya heyecanlıyım![]()
mesleğiniz nedir acaba?Kardeşim ben 2 yildir işsizim. Gitmedigim semt kalmadı (her firma farkli bir semtte ya onu diyorum.) Iş görüşmesi için gittiğim yerleri bir çok insan gitmemiştir. Sanki işe almak için değil de almamak için bahane ariyor gibiler. Psikolojik olarak öyle anliyorum. Artik mülakatlarda ne diyecegimi şaşirdım.
inşallah bana daŞansıma denk geldi. Gece başvuru yapıp ertesi gün görüşme yaptık sonraki gün iş başı yaptım hafta ortasında
İnşallah istediğiniz gibi güzel bir iş bulursunuz.inşallah bana da![]()
2 yıllık okul mezunuyum en son danışma elemanıydım.mesleğiniz nedir acaba?