Merhaba arkadaşlar ilk evliligimden bir çocuğum var hemde ilk günden kalmıştım.Simdi ikinci evliligimi yaptım eşim daha önce evlilik yapmamıştı 7aydir bebek planlıyoruz ama bir türlü hamile kalamadim.Doktora gitmek için sizce uygun zaman mi ve hangi bölümlere gitmemiz gerekiyor ne gibi testler yapılıyor bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirim?
Eşiniz ürolojiye gitmeli. Sperm degerlerine baktirmalı. Siz de kadin hastaliklarina gidip çocuk sahibi olmak istiyorum. Hormonlarima baktirmak istiyorum deyin. Fsh, tsh, estradiol, lh, amh hormonlarina bakarlar. Baska seylere de bakilir. Amh mutlaka isteyin.
Eşiniz ürolojiye gitmeli. Sperm degerlerine baktirmalı. Siz de kadin hastaliklarina gidip çocuk sahibi olmak istiyorum. Hormonlarima baktirmak istiyorum deyin. Fsh, tsh, estradiol, lh, amh hormonlarina bakarlar. Baska seylere de bakilir. Amh mutlaka isteyin.
Testleri yaptırdım. Fsh 9.39
TSH 1.34
Estradiol 31
LH 4.94 çıktı Amh 15 gün sonra çıkacakmış bunların dışında da birçok test yapıldı hepsi normal değerde cikti
Testleri yaptırdım. Fsh 9.39
TSH 1.34
Estradiol 31
LH 4.94 çıktı Amh 15 gün sonra çıkacakmış bunların dışında da birçok test yapıldı hepsi normal değerde cikti